1 din 2
1
Cinema Display - drivers pentru Vista 64
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 25.10.06

Buna seara.

Tocmai am trantit (cu zgomot) un vista 64 pe noul meu mac pro, si - spre surprinderea mea - totul a mers impecabil. Mai putin un detaliu.

In ciuda faptului ca driverul pentru tastatura mapeaza butoanele foarte frumos (toate functiile media/eject/volum functioneaza cumsecade), nu am nici un fel de control pentru luminozitatea monitoarelor.
Am doua cinema display 23”, placa video pare a le recunoaste, insa in windows driverul lipseste.

Pana acum exista WinACD, care insa nu are versiune x64.

Am gasit un .inf special pentru acd/vista, insa, la fel, nu pare sa fie acceptat pe 64 de biti.

1. Are cineva idee unde pot sa gasesc driveru’ cu pricina (daca exista) ?
2. Banuiesc ca fisierul .inf poate fi modificat astfel incat sa fie recunoscut si acceptat pe x64 - sunt curios daca cineva cu oarecari cunostine de programare stie/poate sa’l modifice ..?

Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

totdeauna o sa ai lipsuri cind lucrezi emulat
dar daca ai un mac pro, de ce mai ai totusi nevoie de un windows ‘perfect’?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

..pentru ca intentionez sa lucrez cu el, si din pacate inca nu’mi permit sa lucrez doar sub osx.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

pot intelega asta - ca ai aplicatii care nu le poti rula decit in win
dar daca ai nevoie de o calibrare asa buna a monitorului in win, nu trebuia sa alegi un mac ca sa lucrezi emulat = de aceea ai unele limitari si lipsuri si incompatibilitati…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

ca sa lucrezi pe windows ai cumparat un mac? imposibil domne…

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Fiecare lucreaza pe ce vrea. Si tot fiecare are durerile lui de cap!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 01.12.07

Windows rulează nativ pe Mac Pro (presupun că e şi instalat nativ, altfel, dacă ruleaza în Parallels, problema e deja rezolvată raspberry). Din câte ştiu însă, nu sunt drivere ACD pentru Vista 64-bit.

Semnătură 

Grep me no patterns and I’ll give you no lines

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
dacuBurebista - 23 Februarie 2008 08:27 PM

daca ai nevoie de o calibrare asa buna a monitorului in win

Nu am nevoie de calibrare. Am nevoie doar de drivere.
Mi se pare ciudat si neplacut faptul ca apple ignora problema driverelor acd - am dat peste o gramada de oameni care sunt cam in aceeasi caruta cu mine - si “monitor os-dependent” suna cam ridicol, nu?

[ Modificat: 25 Februarie 2008 02:01 AM de psalmplasma ]

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
aoleks - 24 Februarie 2008 02:13 AM

ca sa lucrezi pe windows ai cumparat un mac? imposibil domne…

Eh, ai sa fii surprins, prefer sa dau banii pe o scula 8-core de la apple decat pe un pc la aceleasi specificatii, dar asamblat indoielnic, urat si zgomotos. Diferenta de pret e ignorabila in ultima vreme.

[ Modificat: 25 Februarie 2008 02:08 AM de psalmplasma ]

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
psalmplasma - 25 Februarie 2008 01:53 AM

...Mi se pare ciudat si neplacut faptul ca apple ignora problema driverelor acd - am dat peste o gramada de oameni care sunt cam in aceeasi caruta cu mine - si “monitor os-dependent” suna cam ridicol, nu?

sa faca apple drivere care sa mearga cu windows?
cred ca mai degraba microsoft ar trebui sa faca - chiar si neoficial - un ghid de instalare pe alte OS a softurilor sale

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: undeva prin romanica
Macuser din: 06.10.06

o mare panarama de program ....VISTA ULTIMATE X64….probat , testat…si retestat !!!! cand vede hardul pe FW800…cand nu l vede ! trebuie sa dau UNINSTALL si alte lucruri sa l vada , papa o gramada de memorie degeaba si face MULTE MULTE alte probleme ! drivere am gasit pe ultimul disc de la MAC PRO 10.5.1

acu m am reprofilat pe cautat drivere WIN XP X64 sp2 ! MULT MAI STABIL , dar fara drivere !

RECOMAND BootCamp for 3d

Semnătură 

amorul si prostia se platesc

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
dacuBurebista - 25 Februarie 2008 04:38 AM

sa faca apple drivere care sa mearga cu windows?

Ar fi cel putin de bun-simt sa faca - produc hardware pe care scrie clar ca “merge cu windows”.

cåpitanul - 25 Februarie 2008 06:38 AM

cand vede hardul pe FW800…cand nu l vede !

Exact acum 10 minute am scapat de problema asta, cu un driver de la western digital de pe site.
Partea cea mai interesanta e ca problemele pe fw800/400 cele mai grave (deconectat/nerecunoscut/etc) le’am avut pe xp.
Daca ai un hard Western Digital, s’ar putea sa nu fie vista de vina.

In rest, se misca impecabil si chiar incepe sa’mi placa. Poate si pentru ca ma asteptam la mult mai rau.

[ Modificat: 25 Februarie 2008 01:50 PM de psalmplasma ]

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)

Vista are încă multe probleme, mulți au revenit la XP după cîteva zile/săptămîni de Vista. Eu l-am folosit cîteva zile, așa, de pamplezir, nu mi s-a părut mai rău decît XP. E drept, cere resurse, dar - dacă le ai - pare OK.
Ai încercat și un vista „normal” pe jucăria aia frumoasă de la Apple?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

S’ar putea sa fie mai buggy decat am reusit sa’mi dau seama pana acum, insa deocamdata ma declar tot mai multumit.
La capitolu’ resurse, nu stiu ce sa zic - din 4 giga ai mei de ram am ajuns la un peak usage (pe timp de render) de vreo 3.8 - ceea ce imi spune ca am destul la dispozitie pentru nevoile “reale”.

Vista32 n’am incercat si nici n’am de gand. Am vrut un setup special pentru 64 de biti, iar XP64 nu prea era o alternativa reala (cel putin nu confortabila pentru mine).
Oricum, toata povestea asta o sa mai dureze pana cand se simt si Autodesk sa faca ceva apropos de halul in care se chinuie maya pe leopard, ca dup’aia fac macu’ mac la loc smile

[ Modificat: 25 Februarie 2008 03:41 PM de psalmplasma ]

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
psalmplasma - 25 Februarie 2008 03:39 PM

S[...]
Vista32 n’am incercat si nici n’am de gand.
[...]

Care ar fi argumentul non-testării? Pari căutător de comori, totuși. Comoară nu vei găsi, totuși ceva, ceva poate fi.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Inteleg ca ai nevoie de Windows. Si eu sunt nevoit sa-l folosesc pentru ABBYY Fine Reader, 9, care cu parere de rau spun ca este mult superior lui ReadIris.
Nu inteleg argumentul pentru a folosi Vista 64 in loc de Vista 32.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

1 din 2
1