2 din 2
2
Cinema Display - drivers pentru Vista 64
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

cu driver generic nu merge? PlugAndPLay monitor ii zice… si selectezi manual rezolutia.
iar luminozitatea o poti regla din control panelul nVidia (sau ATI) si stie si de shortcuturi pe tastatura daca vrei sa faci reglaje on-the-fly.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 25.10.06
Cattus Thraex - 25 Februarie 2008 03:46 PM

Care ar fi argumentul non-testării?

Am crezut ca am explicat, scuze - pai argumentul e simplul fapt ca am nevoie de un os in 64 de biti, ca altfel nu’mi bateam capu’ si puneam un xp cinstit smile

D.O.R.U.T.Z. - 25 Februarie 2008 04:06 PM

cu driver generic nu merge? PlugAndPLay monitor ii zice… si selectezi manual rezolutia.
iar luminozitatea o poti regla din control panelul nVidia (sau ATI) si stie si de shortcuturi pe tastatura daca vrei sa faci reglaje on-the-fly.

Pai culmea e ca placa video le recunoaste dupa nume, insa nu am vreo optiune pentru reglarea luminozitatii. Rezolutia, din fericire, e in regula.

Problema e ca, neavand driver, nu prea am cum sa controlez/sincronizez luminozitatea monitoarelor decat manual, empiric si independent.

[ Modificat: 25 Februarie 2008 07:06 PM de psalmplasma ]

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: undeva prin romanica
Macuser din: 06.10.06

am pus XP64…si acum ma chinui sa caut un soft se setez luminozitatea la LCD :(  stie cineva un soft ceva ?

Semnătură 

amorul si prostia se platesc

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member

cum se numeste driver-erul ? un link ceva e poate ?

THX

cåpitanul - 25 Februarie 2008 06:38 AM

cand vede hardul pe FW800…cand nu l vede !

Exact acum 10 minute am scapat de problema asta, cu un driver de la western digital de pe site.
Partea cea mai interesanta e ca problemele pe fw800/400 cele mai grave (deconectat/nerecunoscut/etc) le’am avut pe xp.
Daca ai un hard Western Digital, s’ar putea sa nu fie vista de vina.

In rest, se misca impecabil si chiar incepe sa’mi placa. Poate si pentru ca ma asteptam la mult mai rau.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
cåpitanul - 26 Februarie 2008 03:21 AM

am pus XP64…si acum ma chinui sa caut un soft se setez luminozitatea la LCD :(  stie cineva un soft ceva ?

Pai exact de’asta am deschis threadul asta smile

Cat despre driver, chiar imi pare rau da’ nu mai stiu cum ii zice - e de la western digital de pe site, la support/downloads, ar trebui sa’l gasesti relativ usor.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

ai PM ...

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

checking..  smile

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

cum ai rezolvat cu partitia de MAC pe x64 ? CU CE O ZARESTI ?

Semnătură 

2 din 2
2