Filosesc Firefox și, mai rar, Safari. În ultima perioadă ambele au probleme: Firefox îngheață și, după câteva minute după ce-și revine orice operațiune, oricât de simplă - până și încercarea de a da scroll mai jos pe pagină - duce la un nou îngheț (sau cum se cheamă când apare roata aia ca un curcubeu). Până nu-i dau un force quit nu-și revine. Apoi, după ceva timp, începe din nou. Nu e ceva legat de un anume site sau de câte taburi sunt deschise; totul apare pur și simplu aleator.
Cât despre Safari, ăsta-i mai direct: se închide pur și simplu. Ce am încercat să fac: din Onyx i-am dat curățarea browser’s cache, download cache, browser history, recent searches; apoi, de la “Automation” i-am dat repair permissions, execute maintenance scripts, cleaning user cache, logs and crash reporter și temporary items. (Ca o precizare, am și Onyx și MainMenu: ambele mi se par cam “în ceață”, nu prea le înțeleg modul de acțiune dar mă rog… sunt proaspăt propitar de mac, am abia vreo trei luni vechime).
Vreo idee despre ce altceva ar trebui să fac? Mulțumesc.