Repair needed
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Mi-a aparut la un moment dat “no service” sus in stanga iar acum pe ecran “repair neded. Iphone cannot make or receive calls. http://www.apple.com/suport”. Nu i-am facut nimic, n-am instalat nimic nou. E un 1.1.2 deblocat probabil cu ZiPhone. Cand l-am conectat la itunes mi-a dat o fereastra cu diagnostic information pe care sa le trimita la apple.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Am descoperit ca la about nu-mi arata nimic la imei, iccid si nici la modem firmware. De asemeni wi-fi-ul e dezactiva…
Sunetul nu se aude, nici cand apas pe ecran nici cand sunt in ipod….
Repet, nu i-am facut nimic, nu mi-a cazut, nu am instalat nimic. Am format un nr. l-am lasat pe masa si cand l-am luat sa formez un alt numar mi-a dat toata povestea…

[ Modificat: 23 Februarie 2008 10:01 PM de mr.fred ]

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Din cate citesc pe net se pare ca baseband nu mai e.

“IMEI: Unknown ICCID: Unknown, Rapair Needed (iPhone cannot make or receive calls), no audio (except headset), no WIFI i.e. corrupt baseband or baseband flash is in a limbo state and cannot communicate with ieraser or bbupdater”. Care e solutia? Restor la 1.1.2? Cu alt+restore din itunes? De unde iau un firmware 1.1.2?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Mda…pt inceput, ce bootloader ai? 4.6 sau 3.9? Daca este cu bootloader 3.9 deschide ziphone, da-i comanda ” -e ” (ierase bootloader) dupa care un RESTORE la 1.1.3, urmat de deblocare si activare cu ziphone
Daca ai bootloader 4.6 gandeste-te daca vrei sau nu pt. inceput sa faci downgrade la bootloader, daca vrei sa faci downgrade-ul, din ziphone dai comanda ” -d ” (enter DFU mode) si faci restore la 1.1.3 dupa care faci activarea (-j -a) si dupa asta ( -b )——> atentie -b face downgrade la bootloader;
Daca vrei sa ramai la 1.1.2 cu bootloader 4.6 din ziphone dai comanda ” -d ” (enter dfu mode) si faci restore la 1.1.2 dupa care activezi din ziphone (- j -a) si la sfarsit dai comanda ( -u)
Daca ai bl 4.6 si nu a mers fara sa faci downgrade la bootloader, atunci poti incerca sa faci downgrade la bootlader si dupa asta ierase urmat de unlock si activare.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 

mircea, stai usor, sa reusesc sa te urmaresc si sa-mi trag sufletul. La versiune scrie 1.1.2 (3B48b). La modem firmware nu scrie nimic. A fost probabil un 1.1.2 OTB.

Cum aflu in care din variante ma inscriu? 4.6 sau 3.9?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pe spatele telefonului, uita-te la serial no , si in functie de a4a si a5a cifra aflii ce bootloader ai; daca este de la 45 in jos inseamna ca ai bl 3.9, daca nr. sunt mai mari de 45 inseamna ca ai bl 4.6
A4a si a5a cifra reprezinta nr. saptamanii in care a fost produs

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Multumesc mult lui Mircea. Mi-a salvat al doilea iphone dupa ce nici cu primul nu am fost mai norocos. Habar nu am de la ce s-a intamplat. Singurele lucruri instalate erau BSD, iWorld si Springboard. Poate de la cel din urma. Naiba sa-l ia, nu l-am mai instalat.

Multumesc de asemeni lui Aetherius. Man, PM-ul ala inseamna mult.

As vrea sa va pot povesti ce i-am facut de fapt dar sunt cam ravasit de cate operatiuni au trebuit facute. Unele repetate de vreo 2-3 ori.
Din ce imi amintesc ca mi-a spus Mircea a fost asa
- restor 1.1.2 - fara rezultat, acelasi simptome
- update la 1.1.3 - totul ok
- restor 1.1.2 - totul ok
- jalibreak, activate
- unlock

E posibil sa-mi fi scapat ceva. Mircea?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mr.fred - 24 Februarie 2008 01:04 AM

Multumesc mult lui Mircea. Mi-a salvat al doilea iphone dupa ce nici cu primul nu am fost mai norocos. Habar nu am de la ce s-a intamplat. Singurele lucruri instalate erau BSD, iWorld si Springboard. Poate de la cel din urma. Naiba sa-l ia, nu l-am mai instalat.

Multumesc de asemeni lui Aetherius. Man, PM-ul ala inseamna mult.

As vrea sa va pot povesti ce i-am facut de fapt dar sunt cam ravasit de cate operatiuni au trebuit facute. Unele repetate de vreo 2-3 ori.
Din ce imi amintesc ca mi-a spus Mircea a fost asa
- restor 1.1.2 - fara rezultat, acelasi simptome
- update la 1.1.3 - totul ok
- restor 1.1.2 - totul ok
- jalibreak, activate
- unlock

E posibil sa-mi fi scapat ceva. Mircea?

Nu, nu ti-a scapat cam asta a fost in mare, important e ca merge acum, cu placere!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Poate mai ajuta pe cineva, am gasit pe site-ul “oficial” ziphone:

As a side-effect, using this tool will revive many ‘dead’ basebands. Just use the unlock option. FOR PEOPLE with NO IMEI, NO WIFI, NO BASEBAND (4.6BL):
boot the phone in recovery mode.
then run: ziphone -u

‹‹ youtube downloader pt. iPhone?      iToner ››