Create
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

La rubrica Office și procesoare de text, am scos din puțul gîndirii o evaluare, în care veni vorba și de Create. S-a încumetat cineva să-l ia la bani mărunți? Mie mi se pare excelent…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

mda… ar mai fi de lucrat la ferestrele de tools, unele sunt prea mari // oricum, dat fiind jobul curent, folosesc alte programe, dar cred ca e destul de bun pentru ‘home user’

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Deci folositi Create sau nu?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
nevrozel - 19 Februarie 2006 03:41 AM

Deci folositi Create sau nu?

Ei, nu pot spune că îl folosesc, l-am gustat puțin, i-am testat punctele sensibile mie și mi-a plăcut. Știe unicode 100 %, inclusiv combinarea semnelor diacritice și semnele speciale etc. Eu nu mai sînt DTP-ist, am fost cîndva… eu zic că cine este DTP-ist curent, să-i dea un test zdravăn…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

‹‹ dot format      Sandvox ››