Bine ai venit in micul dar INIMOSUL nostru colectiv (Divertis 2002 din sceneta Acolo Unde Timpul Se Masoara In Metrii Cubi). Azi fiind luni maine nefiind vineri ne asteapta o saptamana plina de ceva, nu anume, ci doar ceva. O joi de intalnire la vapoare, CG sau altele asemenea.
Felicitari pentru MacPro, e o achizitie curajoasa.
Ce sa mai, la mai multe, la mai bune si baga mare.
Sa nu va supere comparatia. Mie mi s-a parut intotdeauna comunitatea macuserilor foarte apropiata de cea a trabantistilor. Daca ati vazut vreodata un trabant oprit cu capota sus… nu trece un altul pe langa fara sa opreasca si sa intrebe soferul “ce-ai patit ma ia sa vedem”. La dacia nu vezi asa ceva. Cel mult il injura ca ocupa drumu….
La fel la mac si PC - numa ca macu e mai dragut ca trabantu…
Asa ca fapt divers se pregateste o serie limitata de trabanturi identice cu cele vechi, din carton, cu imbunatatiri la sasiu, pe care se vor pune motoare mai performante (optional) si vor arata IDENTIC cu cele vechi, si pentru unii se vor auzi tot identic.
Din ce-mi citea fratele meu intr-o revista nemteasca nici nu au inceput producerea lor si s-au vandut.
DECI cine zicea ca trabantul e URAT?
WELCOME friend! Ne bucuram de fiecare membru nou care evadeaza din lumea ferestrelor si isi ia un mar ... sa folosesti sanatos jucaria noua!!!
Si nu uita a oricand ai nevoie de un prieten care sa te ajute in ceva problema legata de mar, suntem aici pentru tine!
Salutari si la prietena noastra macuserita Roxy ...