Aoleo….alcoolice brrrr ...se vede că mai trebuie să cresc ....deocamdată mă mulţumesc şi cu sucurile făcute în casă, Lipton de toate felurile, Nestea Vita’o si Prigat Nectar de piersici…Nu! nu e reclamă!
Eu… foarte rar Mike’s Hard Lemonade (o bere super bună), nu prea se găseşte. Din această categorie mai prefer, deşi nu se întâmplă des: Guiness, Corona, Bud Light, ...
Foarte des, apă filtrată la Brita şi adaug sirop natural.
Când niciuna din cele expuse mai sus… tot felul de băuturi nealcoolizate, carbogazoare… Cola, Brifcor…
Şi dacă tot se dau exemple de ceaiuri… mie îmi plac cele din meniul celor de la Cărtureşti, foarte ok!
Într-un local din München pe nume ‘Q’, dedicat în special MacUser-ilor.
Aici am băut și eu un Apple Refreshing Cider, cei de pe aici i-au dat numele de STRONGBOW GOLD, aceasta fiindcă e făcut din sortul mere GOLDEN.
Dacă e, plzeňské și budějovické, dacă nu e (cel mai adesea nu e), merge și Ursus sau ceva de prin zona sud. Altfel, seara un Recaș roșu dulce e cel mai bun.
Pana acum 4 luni in fiecare zi terminam o sticla de 2.5l de Pep*i. Nociv tare din cauza chimicalelor + mult, mult zahar.
De acum 4 luni doar ceai facut in casa, fara zahar, cu o lamaie stoarsa la cam 8l de ceai
Pana acum 4 luni in fiecare zi terminam o sticla de 2.5l de Pep*i. Nociv tare din cauza chimicalelor + mult, mult zahar.
De acum 4 luni doar ceai facut in casa, fara zahar, cu o lamaie stoarsa la cam 8l de ceai
Un fost coleg, mare consumator de Pep*| a avut/are probleme (si) cu dintii - cica din cauza Pepsi (de stomac sa nu mai vorbim). De ce (si) dintii? Ceva legat de pH-ul din gura, care s-a modificat. Dentisul lui s-a ingrozit ca ce schimbari au aparut la el de la ultimul control, efectuat cu 6 luni inainte. Grija mare cu sucurile ne-naturale, cititorule!
By the way, mie imi place vinul demi-dulce sau dulce. Beau foarte rar, o data la 2-3 luni cred. Legat de bere, o data la cateva luni mai bag cate o sticla de Bacardi 0.33, desi cred ca nici asta nu e user friendly.
Sunt din Salaj unde palinca e la ea acasa… da’ nu place la mine. :D
hmmm… sa nu va speriati… unii zic ca joc la liga PRO:
bere: Carlsberg, Ursus
vodca: Smirnoff, Danzka
palinca de casa (tuica sau jinars intors dupa cu se mai numesc in zonele lor)
wisichi: Johnie Walker any label (prefer green daca ma tine buzunarul)
burbon: Jim Beam (daca e black label nu ma supar) sau Makers Mark
din malturi prefer Glenfiddich un single malt destul de bun
“Cognac” aici nu ma prea avant da nu zic nu la un Martell XO
necategorisite: jagermeister (pe care-l combin in diferite forme), Tequila Sauza Gold, Ouzo, Pastis
Cele de mai de sus sunt preferatele, dar nu fac nazuri de obicei.