Bai, da vinurilii, unde e vinurilii…mai toata lumea (cu exceptia lui andreiard) ii da cu bere, lichior nemtesc de varza, care Bepsi, care vodka., am citit si varianta CEAI!.. Mai niminea nu zice nimic de vinuri. Pai Romania era )hic!(, pe vremea mea (e heee!) plina de “ghinuri” moldovinesti super. Acu, ca nu ma dau cunoscatoru’ lui cleste prajit, p’acilea ii trag cu cabernete sauvignoane, care frantuzesti, australiene, chiliene si in special d’ale romanesti “de export”, bune ale naibii… Mai o busuiaca de Bohotin, mai o grasa de Cotnari… La peste, fripturi, si branzeturi. Bere, mai putin, ca de, creste burta, (in loc sa creasca altceva, stiti voi ce), Heineken, Grolsh, Becks, Pilsner Urquell. Cu taria stau mai prost, da din cand in cand cate o Slibovita (pruna curata, daca scrie ca e si Kosher!) din Croatia, inainte de ciorba. Mai un coneac Courvoisier la o havana (ilegala adusa pe sestache din Canada), e, si cam atat, ca nu’s betiv.