2 din 2
2
.
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu beau suc de merisor, de departe cel mai bun, si zic ei ca e 100% natural. 13lei juma de L :(

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

palinca, bere si Gamel Dansk! In ordine inversa wink
cafea intravenos!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.03.08

Schweppes intotdeauna.

Semnătură 

[semnatura fara anunturi de vanzare/cumparare]

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

Bai, da vinurilii, unde e vinurilii…mai toata lumea (cu exceptia lui andreiard) ii da cu bere, lichior nemtesc de varza, care Bepsi, care vodka., am citit si varianta CEAI!.. Mai niminea nu zice nimic de vinuri. Pai Romania era )hic!(, pe vremea mea (e heee!) plina de “ghinuri” moldovinesti super. Acu, ca nu ma dau cunoscatoru’ lui cleste prajit, p’acilea ii trag cu cabernete sauvignoane, care frantuzesti, australiene, chiliene si in special d’ale romanesti “de export”, bune ale naibii… Mai o busuiaca de Bohotin, mai o grasa de Cotnari… La peste, fripturi, si branzeturi. Bere, mai putin, ca de, creste burta, (in loc sa creasca altceva, stiti voi ce), Heineken, Grolsh, Becks, Pilsner Urquell. Cu taria stau mai prost,  da din cand in cand cate o Slibovita (pruna curata, daca scrie ca e si Kosher!) din Croatia, inainte de ciorba. Mai un coneac Courvoisier la o havana (ilegala adusa pe sestache din Canada), e, si cam atat, ca nu’s betiv.

[ Modificat: 17 Mai 2008 09:48 AM de p0110 ]
 Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
p0110 - 17 Mai 2008 09:33 AM

Bai, da vinurilii, unde e vinurilii…

altero - 16 Mai 2008 04:15 AM

Si zaibar.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: Oradea
Macuser din: 19.11.07
Eugen M. - 16 Mai 2008 03:42 AM

Băi fraților, voi ce mai beți?
.

Orice, oamenii in a caror companie beau, sa fie placuta! smile

[ Modificat: 18 Mai 2008 04:50 PM de Arpad ]

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Io-s cu vinul (demisec spre demidulce, n-am preferințe legate de producător, brand etc.). Când am chef de-o tărie prefer un whiskey irlandez.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

eu beau f rar. si atunci beau o sticla de bere… anul trecut am baut 3 beri. de 3 luni incoace nu am baut nimic alcoolic si nici sucuri. apa plata ftw :D

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

.

[ Modificat: 14 Mai 2010 02:08 PM de Eugen M. ]
 Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.05.07

că tot veni vorba de branduri… io zic de soiuri:

la ceai mă cam dau în vânt după oolong, în special din Formosa, dar nu zic nu nici unui Lapsang sau unui Tie Guan Yin :-)

la vin… un Cabernet Sauvignon bun mă unge la suflet întotdeauna, dar recente descoperiri (Carmenere sau Shiraz) mă bucură egal :-)

Semnătură 

iMac (27”, i7 + 1TB LaCie d2 Quadra)
MacBook Pro (Intel Core2 Duo 2.4GHz, 4GB RAM, 320GB Seagate Momentus 7200.3 HDD + 320GB WD Passport + 1TB WD My Book Mirror Edition)
iPod Video 5G 80GB
iPhone 3G, 16GB, white (orange)

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
Eugen M. - 18 Mai 2008 06:46 PM

Că tot veni vorba de brand și/sau firmă producătoare a băuturilor pe care o beți.

Ei!
Uite, eu care am spus ca beau ceai-uri, pot să vă spun că el este de la firma sau brandul Greenfield, produs în Vietmam, distribuit prin Ucraina, Cumpărat din Moldova, transportat prin România ca să ajungă la mine în Germania.
E o combinație de ceai verde cu floare de lotus.
Și este împachetat în acest plic.

Este Greenfiel K01 - adică kategoria/calitate înțâi. Există și K02. K01 sunt cele “Mild” iar K02 sunt cele “Hard”. De obicei prefer ambele, ce conteaz este aroma, iar aroma care îmi place cel mai mult este cea de floare de lotus.

A! Și mai beau si suc de mere facut de mine la presă în vară, pe când am fost la cules de mere, mai am vreo 10Lăzi ori 9Sticle fiecare a 0.75cl, în pivniță.
Vreți și voi? ;-)

Un ceai senzational, in Ucraina l-am baut si eu pentru prima oara, culmea servit ca un ceai normal de dimineata la un hotel de 2 1/2 stele.
Am fost curios si eu de unde e si ce e cu el. Pe el zice ca e un blend de ceai verde chinezesc cu lamaie si menta. Produs in Rusia, iar adresa firmei este in Sankt Petersburg. Un ceai senzational cu o aroma deosebita.
In primul supermarket mi-am luat 4 cutii. Nici foarte scump nu este, parca 4-5 grivna (7.45 grivna / EUR) per cutie.

Ca veni si vorba de vinuri si le-am uitat spre postare prefer Sec - DemiSec Alb.
In top este vinul facut in gospodaria omului, iar daca aceasta gospodarie se afla pe la Focsani, Targoviste, Dobrogea (pe linia Ostrov-Baneasa-Constanta) unul din putinele locuri unde se cultiva Muscat de Hamburg cu succes pe suprafete intinse.
Comerciale prefer podgoriile Jidvei si Murfatlar, cu exponentii Premiat de Jidvei si Sec de Murfatlar.
Straineze am gustat Riesling Italian, ceva frantuzesc, argentinian… nu pot sa spun ca nu mi-au placut, dar nu au starnit nimic in mine. Parca daca nu e de la noi (vinul ) nu am aceiasi placere in al bea la o vorba cu prietenii.
Si-mi aduc aminte de o emisiune de a lui Radu Dumnezeu sa-l odihneasca in pace (cel cu bucataria) in care a avut o fraza dementiala: ...si se lasa la rumenit pe jaratec pret de un pahar de vin rubiniu sugubat facut din struguri culesi dupa prima bruma…

[ Modificat: 19 Mai 2008 02:03 PM de grEEnlighter ]
 Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

2 din 2
2