Tudor - 26 Februarie 2008 01:59 PM
Kaminoreal - 26 Februarie 2008 04:07 AM
...despre cum se instaleaza un driver in leopard…
Huh? Ce-i aia? În ultimii 5 ani de zile nu țin minte vreo situație în care a trebuit să instalez vreun driver pe Mac OS X… Ba da, pentru un scanner Epson și atât. Mi-ai trezit amintiri neplăcute din vremuri de demult… :)
Exact de aia nu-mi place si nu-mi va placea sa scormonesc in OS X.
@ Kaminoreal aaaaaa….. vezi ca e o diferenta intre a scormoni in sistem si a optimiza sistemul, sa te gandesti tu la ceva la care nu s-au gandit cei de la apple ori alt developer, sau sa-ti optimizezi mai stiu eu ce program conform nevoilor tale, desi ma indoiesc ca nu vine de la mama lui cu tot ce-i trebuie SI a schimba un skin o culoare o poza. Daca vrei sa arate cum vrei tu si sa mearga cum vrea el… scuze buy a Windows, ala e customizabil pana la ultima culoare a celui mai mic buton. Si mai e si simplu.
In rest comunism… as spune realism pentru ca modificarile pe care le operezi asupra sistemului nu cred ca stii ce repercursiuni au in alta parte. Eu personal de aia mi-am cumparat macintosh, pentru ca arata superb asa cum vine de la mama lui si merge senzational pentru ce-mi trebuie mie, pentru ca nu trebuie sa intru in sistem sa-l cotrobai si sa modific ceva ce nu merge cum vreau eu.
Si daca-ti crapa sistemul… pai probabil ca tie nu-ti pasa sa pierzi 2-3 ore cu backup cu reinstal cu unbackup cu reinstalari aplicatii necesare cu setari pentru fiecare aplicatie cu setari pentru sistem, si cred ca 2-3 ore sunt optimist. Am avut macuri pe care OS-ul a fost instalat timp de un an jumatate fara sa faca nici o problema. De ce? Ca nu m-am chinuit sa intru pe mai stiu eu ce forum sa iau cine stie ce tutorial si sa-l incerc just for the fun of it.
Uite daca vrei un tweeak interesant e cineva aici care a pus DDR3 pe MacPro. E aia da jmecherie. Nu sa schimbi trei culori de patru nuante si jpegul de splash screen la mai stiu eu ce program.
Si rasul e sanatos mai ales cand apare in situatii amuzante.