2 din 3
2
HUD Crazy…
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

fiar nu gasesc about this mac si apple delete. ma puteti ajuta? am 10.4

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member

nu merge am schimbat si asa arata :(

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: t0sh user
Macuser din: 31.07.07

cauta loginwindow si click dr pe el show content…etc
AppDelete este o aplicatie free foarte utila cand vrei sa dezinstalezi ceva si nu vrei sa ramana balarii in urma…este in genul appzaper dar mai buna zic eu…plus ca appzaper e cu bani…

L.E. inseamna ca in tiger nu tine figura…asta e fa upgrade la Leo :p

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Kaminoreal - 25 Februarie 2008 11:12 PM

cauta loginwindow si click dr pe el show content…etc
AppDelete este o aplicatie free foarte utila cand vrei sa dezinstalezi ceva si nu vrei sa ramana balarii in urma…este in genul appzaper dar mai buna zic eu…plus ca appzaper e cu bani…

L.E. inseamna ca in tiger nu tine figura…asta e fa upgrade la Leo :p

pe un ibook g3 smile))))) ar fi misto

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
Derek - 25 Februarie 2008 11:11 PM

Da-mi voie sa raaaaad. Ce misto (nu) se vede :) :) :)
E o vorba desteapta din romani: te manca-n c%r si-ti este scurta mana? sau ce?

Si va mai mirati ca va crapa sistemele si ca mai stiu eu ce si cum ca da barje si gherle. Pai daca nu le lasati in pace si faceti artificii de genul asta (care sunt sigur ca nu dauneaza la nimeni si nimic….. NOT)

O sa vin si eu cu niste artificii de astea:
Lasa-l asa cum e. Nu instala tot felul de balarii pe el. Nu-ti baga nasul in PKG.
Daca totusi le faci nu te mira ca sistemul e sensibil si instabil.

Parerea mea.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

Eu nu stiu ce e de ras….
De unde draq sa stiu eu ca nu merge pe tiger?!?!
Si apoi daca tu esti genul indoctrinat gen folositi si nu comentati, nu modificati, nu incercati…nu cere acelasi lucru de la altii… asta suna a comunism LOL
Ce e rau sa vazi ce contine un pkg si/sau sa-ti customizezi leopardul cum vrei….gusturile nu se discuta, daca nu-ti place poti sa-ti vezi de drum…

[ Modificat: 26 Februarie 2008 12:57 AM de THe_KiNG ]

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

DrumuleRegale, mie imi place cum arata Mac OS X de la mama lui, ca au oameni destepti pe acolo. Insa iti admir spiritul scormoitor.

Am o problema pentru tine, daca te pasioneaza: cum sa schimb logo-ul Apple care apare in iDVD 08? Pentru iDVD 06 stiu cum se face, am descris in Wiki (pe la 2/3 din articol), dar in 08 au schimbat structura. Am incercat ceva rapid, n-a mers.
Te bagi?

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
grEEnlighter - 26 Februarie 2008 12:18 AM
Derek - 25 Februarie 2008 11:11 PM

Da-mi voie sa raaaaad. Ce misto (nu) se vede smile smile smile
E o vorba desteapta din romani: te manca-n c%r si-ti este scurta mana? sau ce?

Si va mai mirati ca va crapa sistemele si ca mai stiu eu ce si cum ca da barje si gherle. Pai daca nu le lasati in pace si faceti artificii de genul asta (care sunt sigur ca nu dauneaza la nimeni si nimic….. NOT)

O sa vin si eu cu niste artificii de astea:
Lasa-l asa cum e. Nu instala tot felul de balarii pe el. Nu-ti baga nasul in PKG.
Daca totusi le faci nu te mira ca sistemul e sensibil si instabil.

Parerea mea.

imi pare rau, dar asa am fost invatat sa incerc, toate. si ce daca crapa sitemul??? se poate reinstala doar. macar inveti. daca bine retin toate marile descoperiri au fost facute prin incercari, din care multe au esuat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
altero - 26 Februarie 2008 02:20 AM

DrumuleRegale, mie imi place cum arata Mac OS X de la mama lui, ca au oameni destepti pe acolo. Insa iti admir spiritul scormoitor.

Am o problema pentru tine, daca te pasioneaza: cum sa schimb logo-ul Apple care apare in iDVD 08? Pentru iDVD 06 stiu cum se face, am descris in Wiki (pe la 2/3 din articol), dar in 08 au schimbat structura. Am incercat ceva rapid, n-a mers.
Te bagi?

Hmn si mie imi place cum arata de la mama lui, zau…insa stii vorba aia niciodata nu e suficient… raspberry
Plus ca treaba asta cu HUD-uiala m-a determinat sa-mi bag nasul in Interface Builder…nu prea inteleg mare lucru…momentan, insa e un lucru bun nu?
Parerea mea e ca scormonind in “detaliu” un SO,  si afland cat mai multe din secretele lui il stapanesti intr-un final mai bine si il poti folosi la adevarata lui valoare..
Vorbeam zilele trecute cu un amic pasionat de linux, pe care l-am determinat sa incerce, cu succes, OS X, despre cum se instaleaza un driver in leopard, sau cum se umbla la un dev id in info.plist…chestii dastea, initial a crezut ca fac misto de el…adica cum asa simplu??

Referitor la problema ta, nu folosesc suita de la apple asa ca va trebui sa o instalez ca sa vad despre ce e vorba…sau o sa intreb pe un maestru in customizari, te anunt daca aflu ceva… wink

L.E. Chesti asta ai incercat?
http://www.tuaw.com/2007/06/28/mac-101-get-rid-of-that-apple-watermark-in-idvd/

[ Modificat: 26 Februarie 2008 04:37 AM de THe_KiNG ]

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member

Mda nu am fost atent…tu vrei sa-l schimbi nu sa scapi de el LOL
Instalez si sap… wink

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Kaminoreal - 26 Februarie 2008 04:07 AM

...despre cum se instaleaza un driver in leopard…

Huh? Ce-i aia? În ultimii 5 ani de zile nu țin minte vreo situație în care a trebuit să instalez vreun driver pe Mac OS X… Ba da, pentru un scanner Epson și atât. Mi-ai trezit amintiri neplăcute din vremuri de demult… smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 26 Februarie 2008 01:59 PM
Kaminoreal - 26 Februarie 2008 04:07 AM

...despre cum se instaleaza un driver in leopard…

Huh? Ce-i aia? În ultimii 5 ani de zile nu țin minte vreo situație în care a trebuit să instalez vreun driver pe Mac OS X… Ba da, pentru un scanner Epson și atât. Mi-ai trezit amintiri neplăcute din vremuri de demult… :)

Exact de aia nu-mi place si nu-mi va placea sa scormonesc in OS X.

@ Kaminoreal aaaaaa….. vezi ca e o diferenta intre a scormoni in sistem si a optimiza sistemul, sa te gandesti tu la ceva la care nu s-au gandit cei de la apple ori alt developer, sau sa-ti optimizezi mai stiu eu ce program conform nevoilor tale, desi ma indoiesc ca nu vine de la mama lui cu tot ce-i trebuie SI a schimba un skin o culoare o poza. Daca vrei sa arate cum vrei tu si sa mearga cum vrea el… scuze buy a Windows, ala e customizabil pana la ultima culoare a celui mai mic buton. Si mai e si simplu.

In rest comunism… as spune realism pentru ca modificarile pe care le operezi asupra sistemului nu cred ca stii ce repercursiuni au in alta parte. Eu personal de aia mi-am cumparat macintosh, pentru ca arata superb asa cum vine de la mama lui si merge senzational pentru ce-mi trebuie mie, pentru ca nu trebuie sa intru in sistem sa-l cotrobai si sa modific ceva ce nu merge cum vreau eu.

Si daca-ti crapa sistemul… pai probabil ca tie nu-ti pasa sa pierzi 2-3 ore cu backup cu reinstal cu unbackup cu reinstalari aplicatii necesare cu setari pentru fiecare aplicatie cu setari pentru sistem, si cred ca 2-3 ore sunt optimist. Am avut macuri pe care OS-ul a fost instalat timp de un an jumatate fara sa faca nici o problema. De ce? Ca nu m-am chinuit sa intru pe mai stiu eu ce forum sa iau cine stie ce tutorial si sa-l incerc just for the fun of it.

Uite daca vrei un tweeak interesant e cineva aici care a pus DDR3 pe MacPro. E aia da jmecherie. Nu sa schimbi trei culori de patru nuante si jpegul de splash screen la mai stiu eu ce program.

Si rasul e sanatos mai ales cand apare in situatii amuzante.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Derek - 26 Februarie 2008 02:51 AM

imi pare rau, dar asa am fost invatat sa incerc, toate. si ce daca crapa sitemul??? se poate reinstala doar. macar inveti. daca bine retin toate marile descoperiri au fost facute prin incercari, din care multe au esuat.

O gandire pozitiva era:
Am descoperit 999 de moduri prin care NU se poate realiza treaba asta si 1 prin care se poate.

Sometimes failure is not an option.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

dacă se poate… smile lasă să facă ce vrea - e mașina lui

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
dacuBurebista - 26 Februarie 2008 03:30 PM

dacă se poate… smile lasă să facă ce vrea - e mașina lui

purtam o discutie principiala smile normal ca face ce vrea cu masina lui si nu are nevoie de permisiunea nimanui raspberry.
Dar na uneori ma mai aprind.
Si gata cu off-topic din a mea parte.

Semnătură 

2 din 3
2