1 din 2
1
Will Apple Adopt Windows?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Speculatii cam la fel de greu de crezut ca trecerea la Intel.

PC Magazine - Will Apple Adopt Windows?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

interesanta teorie. prefer sa ramana asa cum e, sa existe si putina concurenta… nu as vrea sa vad si un bios si poate sa caut control panel sa dezinstalez…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nu e prima data cand Dvorak spune tampenii, probabil ca sa iasa in evidenta. Mac OS X este singurul motiv pentru care 90% din utilizatorii Mac isi cumpara hardware Apple. Daca Apple trece pe Windows, credeti ca oamenii ar mai da o tona de bani ca sa ruleze un OS de rahat? No thanks, prefer sa rulez Windows pe PC-ul meu de 300 de euro.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Articolul mi se pare prost. Nu e nici un argument care sa stea in picioare si multe afirmatii sunt trantite fara argumentatie.
Nu stiu cine e baiatu’ asta, da’ nu e “baiat de baiat” smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

interesant ca unii inca isi permit sa spuna aberatii de astea, adica dupa atatia ani gta apple arunca la gunoi imaginea in care a investit atata, renunta la cel mai complex sistem de operare de pe piata, schimba toata gandirea companiei si trece pe ferestre, ABERATII, ale unor idioti

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

marketing pur…. stirneste furtuna sa culegi impresiile / asa se vede pe ce se sprijina brandul wink

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Warning, rant.
Cat de idiot poate fi tipul? Adica… e incredibil. Nici nu stiu ce combinatie de droguri, alcool si medicatie puternica l-ar face sa creada asa ceva. Sunt de acord cu dacu, a scris articolul ala _numai_ pentru publicitate. Daca va uitati la site-ul ala, crapa din 2 in 2 minute.
Uwe Boll, Jack Thompson si acum tipul asta? What the hell are they smoking? Faze ca astea ma fac sa imi pierd firea… cum naiba reusesc astfel de cretini sa ajunga populari si sa investeasca lumea bani in ei?
</rant>
Edit: priviti cum crapa sectiunea de forumuri a site-ului aluia meserias.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic

saracul om ... probabil nu a vazut in viata lui un Mac ... doar a citit articolele colegilor lui despre Mac-ul lui Steve Jobs, iar acum dupa ce s-a anuntat ca se trece pe procesoare intel, mintea odihnita a omului in cauza a tras o singura concluzie: Apple va renunta la un sistem de operare superb, in favoarea unor ferestre micromoi pline de viermi si de virusi .... doar asa ... sa fie si ei mai bine cotati la bursa ... hic ....  as propune comunitatilor de macuseri din toata lumea asta sa facem o mica cheta si sa ii cumparam individului respectiv un Mac sa vada si omul despre ce e vorba totusi ... poate se lamureste si el pana la urma ce e Mac-ul ala cu marul muscat ...  :D

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Super tare mscpro, deacord pun si io daca ajuta la trezirea la realitate a unui indobitocit de ferestre

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
knockout - 17 Februarie 2006 04:23 PM

Warning, rant.
Cat de idiot poate fi tipul? Adica… e incredibil. Nici nu stiu ce combinatie de droguri, alcool si medicatie puternica l-ar face sa creada asa ceva. Sunt de acord cu dacu, a scris articolul ala _numai_ pentru publicitate. Daca va uitati la site-ul ala, crapa din 2 in 2 minute.
Uwe Boll, Jack Thompson si acum tipul asta? What the hell are they smoking? Faze ca astea ma fac sa imi pierd firea… cum naiba reusesc astfel de cretini sa ajunga populari si sa investeasca lumea bani in ei?
</rant>
Edit: priviti cum crapa sectiunea de forumuri a site-ului aluia meserias.

Păi de unde deduci că oamenii inteligenți și de bun simț sînt cei mai mediatizați sau sînt purtători de opinie?! Din contra, trebuie să fii prost și mitocan, șmecher adesea…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj

Cattus: corect, exemplu concret e invazia de manele si telenovele. Dar deh, speram ca astfel de manifestari sa fie mai rare in afara.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

peste tot e la fel, “telenovele” sunt la tot pasul….si la noi “originale”

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

bullshit ....
numai porcarii zice omul ala ...

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Koniaku - 20 Februarie 2006 01:01 AM

bullshit ....
numai porcarii zice omul ala ...

fii calm. daca e parerea lui, asta e. daca e doar o provocare, tot asta e. evident, Apple nu poate adopta Windows, cand tendinta majora este spre sisteme Unix-based si, oricum, non-MS. Noile mactel-uri vor permite insa instalarea Vistei, probabil, dupa cum MAC OS X este deja instalabil, desi nu chiar cusher, pe pc-uri. eu nu vad nimic rau in asta, tendinta este sa se porteze spre universal binary, deci sa instalezi orice sistem de operare vrei pe orice calculator. nu m-as mira sa apara Vista PPC, mai ales daca IBM intr-adevar continua cercetarea in domeniul procesoarelor sale.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

Eu nu am citit insa cred ca e prost (dupa ce spuneti voi) smile

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

si? de ce nu citesti, sa ai si tu parerea ta….

1 din 2
1