1 din 2
1
Pot sa cumpar iPhone de la magazin AT&T;?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 18.11.07

Salut,

Poate ma ajuta careva, am drum in USA si as vrea sa stiu daca pot sa cumpar iPhone de la magazin AT&T;, sa-l deblochez dupa - sau trebuie sa aleg abonament pe loc? In zona in care ma duc nu este din pacate Apple Store decat mai departe putin.

Mersi mult!

Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Trebuie sa ai carte de credit si Social Security Number (iti da cand ai green card cred, dar nu stiu sigur). Nu e nevoie sa semnezi contract, desi e posibil sa incerce sa te pacaleasca ca ar trebui.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

De regula daca cumperi un aparat Gsm de la un provider de tel. mobila, ti se cere sa inchei un contract cu ei. (Pentru ei e ilogic sa cumperi un telefon si sa nu te abonezi la providerul care detine exclusivitatea pentru serviciile aferente .. nu poti folosi prepay la At&t;pentru iPhone)

Ar trebui sa ti se vanda tel. fara abonament totusi la At&T;, desi nu stiu sigur daca cumparand de la ei te obliga sau nu. Daca ar fi sa iti faci un contract, iti trebuie doar un id cu poza, si SSN, indiferent daca ai carte verde, cetatenie sau nu. (Avand SSn iti poti face si carde de debit) - credit = de imprumut; debit = nu poti folosi decat creditul existent.
  Poti fi acolo prin Work and Travel sau o viza de munca pentru care ti se elibereaza SSN (Social Security Number).

Mi se pare ciudat totusi sa ajungi in State si sa nu te plimbi deloc (pana la un Apple Store).. acolo sunt o multime, si totusi daca nu, fa o comanda online - ajunge in 3 zile, nu te costa nimic; sau… seara comanzi si diminieata “knock-knock” cei de la FedEx.. pentru 10 usd!

[ Modificat: 25 Februarie 2008 08:57 AM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Mersi de idee, suna bine comandatu de pe net. Am sa stau 2 sapt. pt. o instruire ce tine de dimineata pana seara si voi avea doar un weekend liber, asta e problema. Daca nu voi reusi sa ajung la un Apple Store cred ca voi face comanda. smile

Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
eStatic - 25 Februarie 2008 02:15 PM

Mersi de idee, suna bine comandatu de pe net. Am sa stau 2 sapt. pt. o instruire ce tine de dimineata pana seara si voi avea doar un weekend liber, asta e problema. Daca nu voi reusi sa ajung la un Apple Store cred ca voi face comanda. smile

+ inca o chestie pe care sper ca deja o stii… online ti se ofera pozibilitatea sa il personalizezi prin gravare. Daca ti-l personalizezi in felul acesta, nu iti vor schimba niciodata produsul, ti-l vor repara in sistem service doar atat.

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Dar oare sigur ajunge? Ati auzit sa fie probleme? Scrie 1-3 working days la iPhone 16GB… aia ce inseamna? Sa nu ma trezesc ca trebuie sa plec din state si nu a ajuns. smile

Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Dar oare sigur ajunge? Ati auzit sa fie probleme? Scrie 1-3 business days la iPhone 16GB… aia ce inseamna? Sa nu ma trezesc ca trebuie sa plec din state si nu a ajuns. smile

Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07
Ǻﭏdяei - 25 Februarie 2008 02:26 PM
eStatic - 25 Februarie 2008 02:15 PM

+ inca o chestie pe care sper ca deja o stii… online ti se ofera pozibilitatea sa il personalizezi prin gravare. Daca ti-l personalizezi in felul acesta, nu iti vor schimba niciodata produsul, ti-l vor repara in sistem service doar atat.

iPhone-ul nu se graveaza cand comanzi online, de asemenea cum ti-a spus si huk, se poate sa dai peste unii care iti baga contractul pe gat, si iti zic daca nu semnezi nu iti dau telefonul.
Il poti cumpara si cash, dar aici depinde de vanzator si de Sfanta Spaga smile
Stai calm, cam in 2 zile ai telefonul la usa;

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, ai dreptate mirceahr, pentru iPhone nu ai optiunea engrave. . . my bad!!!
Cat despre spaga, nu cred ca ai cui sa dai, e diferit! Cu cash se plateste in restaurante, in rest doar mexicanii mai folosesc cash… mai ales in magazine de acest profil.

Cat despre comanda iPhone-ului online, cu siguranta ajunge la timp, de regula cu o zi mai devreme (ti se da si un “tracking number” si ai sa iti urmaresti coletul pe site-ul celor de la FedEx) - http://fedex.com/us/pckgenvlp/track/index.html

Pentru cele de 16 Gb vad ca dureaza standard aprox. 5 zile, iar pentru 10 usd in aprox. 3 zile ... “after shipping” ; ceea ce inseamna 3 zile sa zicem de la data primirii e-mail-ului precum ca coletul a fost preluat de cei de la FedEx din “Apple Warehouse” California, si nu din momentul trimiterii comenzii.

Eu cand am comandat Touch-ul, am pre-semnat primirea coletului, iar seara cand am ajuns acasa, pachetelul statea undeva pe mijlocul aleei acoperit cu o punga cu brand-ul FedEx… am zis ca innebunesc :O!!!

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Ǻﭏdяei - 25 Februarie 2008 07:38 PM

Eu cand am comandat Touch-ul, am pre-semnat primirea coletului, iar seara cand am ajuns acasa, pachetelul statea undeva pe mijlocul aleei acoperit cu o punga cu brand-ul FedEx… am zis ca innebunesc :O!!!

Norocul tău că n-a trecut vreun român pe-acolo înaintea ta…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

cumpara-l de pe store.apple.com, si da-i overnight shipping smile
vine fix a doua zi [lucratoare].

eu asa am facut

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

NU poti sa cumperi de pe Store decat cu card si adresa de livrare in state. Repet, cu card local de acolo.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Aetherius - 25 Februarie 2008 10:54 PM

cumpara-l de pe store.apple.com, si da-i overnight shipping smile
vine fix a doua zi [lucratoare].

eu asa am facut

huk - 25 Februarie 2008 11:32 PM

NU poti sa cumperi de pe Store decat cu card si adresa de livrare in state. Repet, cu card local de acolo.

Noah, se poate sau nu?

Eu asa stiam ca se poate doar shipping address trebuie sa fie locala. Ca exemplu am prieten care si-a comandat de pe http://www.apple.fr mackbook pro din romania cu card romanesc dar cu livrare in franta.

Semnătură 

 MacBook Pro & iPhone

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

merge nene cu card romanesc, ce balarii sunt astea ca nu merge. ideea e sa fie electron, ca sa aiba vizibilitate, si bani pe el :D
shipping-u evident se v-a face la o adresa de US smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Aetherius - 26 Februarie 2008 05:41 AM

merge nene cu card romanesc, ce balarii sunt astea ca nu merge. ideea e sa fie electron, ca sa aiba vizibilitate, si bani pe el :D
shipping-u evident se v-a face la o adresa de US smile

Tipule? mergi si fa o comanda virtuala online si vezi daca merge ca sa te convingi singur CA NU MERGE!
Pentru ca ti se cere adresa asociata cardului de credit / debit si apoi, in caz ca adresa la care doresti coletul nu e aceeasi, poti specifica o alta adresa de livrare.

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07

merge cu card romanesc, dar nu ONLINE, ci direct de la magazin Apple sau AT&T;:)

[ Modificat: 26 Februarie 2008 03:35 PM de CosminB ]
 Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

1 din 2
1