Am terminat. Nu, nu puteam sa le duc in Indd pentru ca trebuia sa le deschis si sa le export 6.0 din Quark. Am incercat cu un fisier si mi-l facea varza in Indd, asa ca m-am lasat pagubas. Iar sa le cer francezilor… mai bine lasa! M-am purtat frumos cu Quarku’, nu l-am bruscat, am miscat mouse-ul incet, sa nu-l deranjez prea rau si, de bine, de rau, am terminat. Francezu’ care a facut catalogu’ ori a avut un an la dispozitie sa-l faca, ori era masochist. Am gasit in pagina de cuprins (facuta in Indd, de altfel) trei tabele unu’ intr-altu’ ca sa puna o poza la locu’ ei . Cand iese din tipar (si devine public) poate pun o poza, sa vedeti lucratura. Superba, de altfel, da’ pentru cine o priveste, nu pentru cine tre’ s-o lucreze.
quark are prostul obicei de a pastra setarile programului care a creat documentul…
sa te feresca sfăntul sa deschizu un document care a fost creat cu setarea de a verifica imaginile la deschidere
Si de-asta facea figuri. Dupa ce am scos Hyphen-u si full resolution preview mai dadea in nas din cand in cand, da’ nimic care sa strice fisieru’. Save la fiecare corectura (litera, cuvant etc.) si, cand crapa, open again.