2 din 2
2
Quark crash
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
dacuBurebista - 25 Februarie 2008 02:08 PM

quark are prostul obicei de a pastra setarile programului care a creat documentul…

sa te feresca sfăntul sa deschizu un document care a fost creat cu setarea de a verifica imaginile la deschidere smile

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Am terminat. Nu, nu puteam sa le duc in Indd pentru ca trebuia sa le deschis si sa le export 6.0 din Quark. Am incercat cu un fisier si mi-l facea varza in Indd, asa ca m-am lasat pagubas. Iar sa le cer francezilor… mai bine lasa! M-am purtat frumos cu Quarku’, nu l-am bruscat, am miscat mouse-ul incet, sa nu-l deranjez prea rau si, de bine, de rau, am terminat. Francezu’ care a facut catalogu’ ori a avut un an la dispozitie sa-l faca, ori era masochist. Am gasit in pagina de cuprins (facuta in Indd, de altfel) trei tabele unu’ intr-altu’ ca sa puna o poza la locu’ ei grin. Cand iese din tipar (si devine public) poate pun o poza, sa vedeti lucratura. Superba, de altfel, da’ pentru cine o priveste, nu pentru cine tre’ s-o lucreze.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 26 Februarie 2008 05:43 PM
dacuBurebista - 25 Februarie 2008 02:08 PM

quark are prostul obicei de a pastra setarile programului care a creat documentul…

sa te feresca sfăntul sa deschizu un document care a fost creat cu setarea de a verifica imaginile la deschidere smile

Si de-asta facea figuri. Dupa ce am scos Hyphen-u si full resolution preview mai dadea in nas din cand in cand, da’ nimic care sa strice fisieru’. Save la fiecare corectura (litera, cuvant etc.) si, cand crapa, open again.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Dar de ce n-ai lasat hyphenul frantuzsesc?

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ca-mi bubuia Quarku’ mai ceva ca artificiile de Revelion. Lam scos si am putut sa lucrez… Cat de cat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

E foarte ciudat! Nu mi s-a-ntimplat.

2 din 2
2

‹‹ ColorSync      copy & paste in CS3 ››