htc tytn II pe leopard
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Afumati / Ilfov
Macuser din: 30.11.07

Are cineva HTC TyTN II care il sincornizeaza cu s.o. leopard. Ma intereseaza sa il folosesc ca si modem, si bineanteles sincronizarea agenda, remindere, etc. Stiu ca acest htc ruleaza windoza si doresc sa stiu daca cu macbook pro in cazul meu pot sincroniza cum fac cu nokia in acest moment.
Multumesc.

Semnătură 

lucrurile nu sunt greu de facut;greu e sa te pui in pozitia de a le face”~Constantin Brancusi

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Lista cu device-uri suportate default o gasesti aici. De asemeni producatori anumitor device-uri pun la dispozitie plugin-uri pentru isync. Baga un ochi pe Google.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Am eu un HTC Touch Cruise care e practic acelasi lucru cu TYTN II fara tastatura.
Cu iSync nu merge, HTC-urile nu sunt suportate nativ.
Cu The Missing Sync nu merge pe Leopard, da erori aleatoare plus ca nu stie sa sincronizeze cum trebuie.
Pina la urma o fi existind un soft de sincronizare insa mi-am bagat picioarele si am preferat sa-l sincronizez exclusiv cu PC-ul de la munca.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
dtancu - 25 Februarie 2008 04:56 PM

Am eu un HTC Touch Cruise care e practic acelasi lucru cu TYTN II fara tastatura.
Cu iSync nu merge, HTC-urile nu sunt suportate nativ.
Cu The Missing Sync nu merge pe Leopard, da erori aleatoare plus ca nu stie sa sincronizeze cum trebuie.
Pina la urma o fi existind un soft de sincronizare insa mi-am bagat picioarele si am preferat sa-l sincronizez exclusiv cu PC-ul de la munca.

ai incercat si cu Missing Sync for Windows Mobile 5.1 sau doar cu versiuni mai vechi? (http://www.markspace.com/downloads.html#wm)

Semnătură 

lucrurile nu sunt greu de facut;greu e sa te pui in pozitia de a le face”~Constantin Brancusi

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Am incercat si cu ultimul Missing Sync.
Missing Sync nu e compatibil cu Leopard si WM6 deocamdata. Face el ceva, dar nu face bine asa ca nu-ti recomand.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
dtancu - 25 Februarie 2008 08:00 PM

Am incercat si cu ultimul Missing Sync.
Missing Sync nu e compatibil cu Leopard si WM6 deocamdata. Face el ceva, dar nu face bine asa ca nu-ti recomand.

ciudat…aici scrie foarte clar ca este suportat de leo si de deviceul (viitor) meu:
http://www.markspace.com/missingsync_wm_devices.html
As fi dorit un raspuns de la cineva care este in situatia mea(viitoare pt ca doresc sa il achizitionez saptamana asta) dar nu as dori sa dau 40 euro doar pe reclama de pe pagina lor web. Am primit acest raspuns la care nu ma asteptam si acum nu mai stiu ce sa fac. Sa folosesc vmware doar pt sincronizare… Habar nu am, cred ca voi mai astepta…
Multumesc frumos pentru raspuns, o zi buna in continuare !

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Mie nu mi-a mers. Cu ultima versiune, face el un gen de sincronizare insa nu stie sa-si duca cum trebuie appointments-urile din iCal, la partea de instalare evident nu instaleaza decit cab-uri (setup-uri gen exe nu stie)...si tot asa. Contacts mi-a sincronizat corect, inclusiv contact pictures. Mail.app nu prea stie el ce-i aia…
Nu stiu cum merge daca instalezi un Office 2008, s-ar putea cu Entourage sa se inteleaga mai bine.
Chestia cu device-uri WM pe OSX e trasa rau de par. Nu poti macar sa activezi un MS Reader pe PPC ca n-ai ce-ti trebuie.

Semnătură