Theatrical Trailers in Front Row
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 28.01.08

Azi dimineata am observat ca nu imi merg trailerele din front row. Am toate update-urile la zi. Cand dau play pe un trailer imi da un mesaj de genul “file can’t be played”, “unrecognized format”.
Are cineva vreo explicatie?
Chiar aveam un chef mare sa ma uit la trailere si am ramas dezamagit. Sunt doar eu sau parca in ultima vreme softul apple a scazut in calitate?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ba merge foarte bine
esti sigur ca nu e de la tine?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

da si aici la munca numa de pe 2 compuri merg din front row, pe restul de 3 canci, da nu zice de unrecognized format zice de alte cele de care am uitat.
acasa merg bine.
la munca s-ar putea sa fie problema si de la conexiune sau ceva asemenea.

da gherle front row nu da sigur. poate-ti lipsesc ceva codecuri, ti-ai bagat nasul pe undeva…

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Merje si la baiatu’. De cand am Leopard nu a dat chifle.

(Cu ocazia asta am testat daca merge captura cu ScreenFlow in Front Row)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Inafara de Perian nu mai am nimic instalat. Ar trebui sa imi instalez ceva codecuri?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Pai atat am si eu Perian si merge. Ar trebui sa mearga si fara Perian ca pana la urma sunt niste .mov. Esti in spate la ceva proxy? Firewall?

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

da, sunt printr-un proxy. Foloseste ceva port ciudat?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Deci nu o sa-ti mearga never ever.
Aici am facut un mic artificiu sa-mi mearga. Mi-am dat compul drept unul al unui mai mare manager care nu mai e aici si trec printr-un proxy mai prietenos. Daca nu ai sansa sa treci la wan pe direct sau printr-un proxy mai prietenos nu cred ca o sa ai sanse. Nu stiu exact ce port foloseste. Daca vrei o alternativa ai MIRO la care setezi canalul de trailere si le poti vedea. Avantaj ca-s mai multe decat in FrontRow, poti baga si alte canale de podcast video, dezavantaje… nu arata asa de bine.
Asta e linkul de trailere: http://files.myopera.com/TimoP/files/timostrailers.rss
Sau daca tii mortis sa le vezi in FrontRow… le dai jos numa cu Miro (in setarile lui default sa-l lasi) dupa care dai drumu la FrontRow si in movies folder o sa le ai pe cele pe care le-ai dat jos.
Cam atat pot sa zic sa te ajut.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Mersi, m-am linistit cu trailerele atunci.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

softul lui apple e bun
si trailerele sunt bune
... si firewall-ul ala al tau e bun smile

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
grEEnlighter - 26 Februarie 2008 06:21 PM

Nu stiu exact ce port foloseste.

Little Snitch imi spune ca foloseste portul 80. Deci, ar trebui sa fie simplu, ca nimeni nu blocheaza portul 80.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
altero - 27 Februarie 2008 12:30 AM

Little Snitch imi spune ca foloseste portul 80. Deci, ar trebui sa fie simplu, ca nimeni nu blocheaza portul 80.

De acord cu tine nu te pot contrazice. Atunci de ce din 5 macuri numai al meu funcționează? Pentru că-s după alt proxy mai friendly. Acasă merge brici fără probleme. Ceilalți colegi au aceleași simptome ca cele de mai sus.
Poate nu e vorba de port… Ce-i drept după proxy-ul standard de la noi de la munci nu merge.
Și că tot veni vorba încă una așa de amorul artei. Pe celelalte macuri merge YM și Adiumul nici nu vrea să audă, pe al meu merge Adium și YM e canci conecșiăn.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
grEEnlighter - 27 Februarie 2008 05:25 AM
altero - 27 Februarie 2008 12:30 AM

De acord cu tine nu te pot contrazice. Atunci de ce din 5 macuri numai al meu funcționează? Pentru că-s după alt proxy mai friendly. Acasă merge brici fără probleme. Ceilalți colegi au aceleași simptome ca cele de mai sus.
Poate nu e vorba de port… Ce-i drept după proxy-ul standard de la noi de la munci nu merge.
Și că tot veni vorba încă una așa de amorul artei. Pe celelalte macuri merge YM și Adiumul nici nu vrea să audă, pe al meu merge Adium și YM e canci conecșiăn.

Conteaza intr-adevar daca iesirea pe net se face printr-un proxy server sau nu. Mie la serviciu nu-mi merg trailerele asta din cauza ca ies prin doua proxy-uri - unul in Iasi si celalalt in Bucuresti. Proxy-ul din Iasi l-am configurat eu si stiu ce anume filtreaza si ce nu. Cel de la Bucuresti probabil ca e taie aproape tot. Nici YM nu-mi merge la serviciu.

Acasa imi merg toate foarte bine.

Semnătură