garantie&update;iphone in ro.
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

salutare,

am si eu i curiozitate….daca zvonurile sunt adevarate orange va lansa undeva la sf lunii martie ifonul. Intrebarea mea este: eu care am cumparat telefonul in state si il folosesc aici , o sa beneficiez de updateuri ? si care este miscarea cu garantia ?

Mersi

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

am si eu o certitudine: NU VA FI LANSAT stai linistit.
incearca niste mgazine acum sa-l aduca cumva…. legal…. sa ocoleasca niste treburi… da nu cred

la coada in fata noastra mai sunt tari precum Grecia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia deci…. mai asteapta.
plus… daca o sa-l vanda cum o sa-l activezi? iTunes RO canci. Sa se afilieze la iTunes EU? nu prea cred.
In primul rand ceea ce nu se intelege este ca terminalul reprezinta o infima parte in profiturile apple pe segmentul asta de piata. Din iTunes se scot banii la greu, din gMaps (aparitia firmei tale pe harta) aaaa ca-mi aduc aminte… sa ne faca G o surpriza sa faca harta RO? iarasi nu cred. Deci stai linistit mult si bine.
iPhone nu e numai un terminal, este si o afacere in spatele caruia se fac F F F F multi bani, ringtoane, filmulete, muzichii. Daca mai tineti minte la un moment dat se prezenta un feature si anume. Intri in starbucks si e o melodie care-ti place, deschizi itunes de pe iphone, te recunoaste unde esti, iti arata piesa si…. incerc sa citez cu acuratete: you can BUY it instantly. Nu degeaba am scris BUY asa….
Sooo take a second thought about this.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Dormi linistit. Anul asta nu va fi iPhone in Romania.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Vorba cuiva avizat: iPhone se vinde in 4 tari din lumea asta mare. De ce ar fi Romania a 5a tara?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07
altero - 26 Februarie 2008 02:51 AM

Vorba cuiva avizat: iPhone se vinde in 4 tari din lumea asta mare. De ce ar fi Romania a 5a tara?

Pt. ca Romania e diferita de celelalte 4 prin faptul ca nu a fost de acord cu independenta Kosovo. Astfel, Apple nu va fi acuzata de discriminare smile

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Haideti bai, nu mai fiti asa carcotasi! smile  Se poarta discutii la nivel de grup(ma refer la orange) cu producatorul, sa vedem ce iese pana la urma! Olecuta de rabdare!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07
Adrian_is - 26 Februarie 2008 04:20 AM

Haideti bai, nu mai fiti asa carcotasi! smile  Se poarta discutii la nivel de grup(ma refer la orange) cu producatorul, sa vedem ce iese pana la urma! Olecuta de rabdare!

A iesit deja intre Orange si Apple dar… in Franţia smile in România - conform celor deja discutate în alte topicuri, slabe speranţe să apară prea curând - deoarece cumpărăturile online prin iTunes sunt afacerea de fapt…

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

mai este o problema…nu avem wi-fi peste tot,asa ca iTunes shop ciuciu.apple pierde bani.oricum care dintre noi romanii ar da1$ pt. fiecare melodie ascultata??? smile)

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ai sa fii mirat - destui
si nu ai nevoie de wifi peste tot

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

nu stiu care sunt aia destui de care zici,plus ca ringtone iti poti pune pe iphone chiar dak nu le cumperi din iTunes.da este adevarat ca nu ai nevoie de wifi,dar prin edge ti contorizeaza si traficul si te duce la mai mult de1$.
eu nu as fi dispus sa platesc pt fiecare mel ascultata.fiecare face ce vrea cu banii lui smile d’aia e democratie.

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000