am si eu o certitudine: NU VA FI LANSAT stai linistit.
incearca niste mgazine acum sa-l aduca cumva…. legal…. sa ocoleasca niste treburi… da nu cred
la coada in fata noastra mai sunt tari precum Grecia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia deci…. mai asteapta.
plus… daca o sa-l vanda cum o sa-l activezi? iTunes RO canci. Sa se afilieze la iTunes EU? nu prea cred.
In primul rand ceea ce nu se intelege este ca terminalul reprezinta o infima parte in profiturile apple pe segmentul asta de piata. Din iTunes se scot banii la greu, din gMaps (aparitia firmei tale pe harta) aaaa ca-mi aduc aminte… sa ne faca G o surpriza sa faca harta RO? iarasi nu cred. Deci stai linistit mult si bine.
iPhone nu e numai un terminal, este si o afacere in spatele caruia se fac F F F F multi bani, ringtoane, filmulete, muzichii. Daca mai tineti minte la un moment dat se prezenta un feature si anume. Intri in starbucks si e o melodie care-ti place, deschizi itunes de pe iphone, te recunoaste unde esti, iti arata piesa si…. incerc sa citez cu acuratete: you can BUY it instantly. Nu degeaba am scris BUY asa….
Sooo take a second thought about this.