daca ai deja unitate externa cu usb si fw, e redundant sa mai comanzi asa ceva
totusi, daca te gindesti la pret - 100 de dolari, poate merita sa o mariti pe cea pe care o ai
Sony-ul extern e alimentat separat? Daca da, s-ar putea sa mearga. Dar mai sapa, ca nu sunt sigur.
Ce stiu e ca acel SD pentru MBA nu merge pe alt computer, pentru ca are nevoie de curent mai mult decat da un port USB normal; cel de la MBA da mai mult curent decat orice alt USB.
Da SD:ul Sony se alimenteaza separat, si eu ma gandesc ca ar trebui sa booteze de pe el (asa ar fii logic) dar cand e vorba de apple nu intotdeauna logica e pe prim plan si nu mar mira daca nu booteaza decat de pe SD a lor propietar dar mai caut sa vad ce mai gasesc.
methodine: Da stiam faza asta si din cauza asta nu as renunta la SD:ul ala Sony ca merge la toate…
de la 10.5.2 am vazut ca ai si optiunea la Sharing de DVD or CD sharing, il iei de pe un alt mac cu airport cu superdrive in reteaua interna, ca doar nu stai sa instalezi OS-uri zilnic
pai cand iti vine acel MBA, nu-ti vine cu OS-ul instalat?! ce sa mai instalezi? cand iti ajunge acasa, conectezi unitatea externa si vezi daca boot-eaza. daca nu, o cumperi dupa aia…
Pai ma gandeam ca poate nu booteaza de pe un 3rd party drive….
Ar fi primul mac care nu ar face boot după 3rd party optical drive.
Pai din cate stiu eu nici un mac nu booteaza de pe un drive usb tocmai de asta mam pus intrebarea daca asta booteaza de pe toate drivurile optice usb sau numai ala special pt el ca la restul macurilor din cate stiu eu trebuie firewire….
si atentie, acel SuperDrive ce se comercializeaza cu MBA-ul, merge numai pe MBA, per alte Macuri nu merge…
De ce sînt așa nemernici ăștia de la Apple? Și eu care mă bucuram, chiar i-ar fi stat bine lîngă Mini-ul meu. Și la 89 Euro aici în Portugalia, era mai mult decît convenabil. Rușine.
Pai ma gandeam ca poate nu booteaza de pe un 3rd party drive….
Ar fi primul mac care nu ar face boot după 3rd party optical drive.
Pai din cate stiu eu nici un mac nu booteaza de pe un drive usb tocmai de asta mam pus intrebarea daca asta booteaza de pe toate drivurile optice usb sau numai ala special pt el ca la restul macurilor din cate stiu eu trebuie firewire….
Nu știi bine: mac-urile mai vechi PPC fac boot NUMAI pe firewire, mac-urile Intel fac boot de pe firewire și USB. Cum mai ziceam, nu mi-e clar de ce Apple a renunțat la FW în MBA. Începe să renunțe la FW?