2 din 2
2
Intrebare MacBook Air
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

totdeauna noi gindim altfel decit cei de la marketing wink

daca iti iei un superportabil nu mai ai loc si de multe alte deviceuri externe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

In final am renuntat sa mai comand si mi-am luat un MBP parca totusi e prea slab la performanta air:u ala chiar si pt mine care nu sunt un mare pretentios…..

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
PocoLoco - 28 Februarie 2008 10:26 PM

In final am renuntat sa mai comand si mi-am luat un MBP parca totusi e prea slab la performanta air:u ala chiar si pt mine care nu sunt un mare pretentios…..

Bravo Poco! dai un uischi deseara? aduc eu redbull-ul!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

party, party smile

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

M-am hotărît să reînviu acest topic deoarece nu-mi iese din cap superdrive-ul ăla și pace. Am găsit pe net o metodă de a-i schimba adaptorul IDE -> USB și, cum am un slim Asus mai vechi care nu merge, m-ar duce mintea să iau unul și să-l desfac. Pierd garanția și nu-mi prea convine, totuși. Se pare însă că Apple, ca întotdeauna, a lăsat o portiță. smile  Se conectează superdrive-ul la orice tip de Mac și se restartează, cu tasta Alt apăsată. Chiar dacă se alege partiția cu sistemul, se pare că unitatea optică e recunoscută și merge perfect pînă la următorul restart.
Acu’ rugămintea mea, poa’ să verifice cineva și să ne spună și nouă?
Uitasem sursa: Hardmac.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

2 din 2
2