copy & paste in CS3
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

dragi tovarasi dizainari,

- pina acum puteam face copy unui desen vectorial din illustrator si sa-l pun asemenea in indesign… acum nu. il face obiect linkat sau embedded dar obiect needitabil in indesign.
- puteam face un copy in indesign si apoi paste in illustrator (sau drag and drop de pe o fereastra in alta) acum oha! NADA! NIMIC!

situatia este atit in win cit si in leo.

m-am uitat la preferences, nimic anormal in sectiunea clipboard…

sa fie updateurile de adobe de vina? sa fi restrictionat ei ceva sau sint atit de idiot incit nu vad unde a fost facuta schimbarea in urma updateurilor…

la voi cum este? luminati-ma si pe mine, va rog!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Merge bine-mersi la mine.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Verifica setarile de la Clipboard, in suita Adobe!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

uite asa e:

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 26 Februarie 2008 08:26 PM

uite asa e:

EXACT asa e!!!
cind am zis ca la setarile de clipboard toate pareau ok… la asta m-am referit!

din illustrator am incercat acum sa aduc o sigla in indesign… nema, doar ca obiect, sigla care acum o luna o roteam cum vroiam intre cele doua programe…
am facut 3 patrate, in indesign, le-am unit si am vrut sa le bag in illustrator… nici cu forta! la edit imi apare valabil paste dar atit… pot rupe tastatura cu cmd(ctrl)+v… este alb si rece la insistentele mele…
situatia o am atit la mac cit si la win…

ciudesno!

prost este ca nici nu stiu de unde ar putea fi… trebuie sa dezinstalez tot, sa reinstalez si apoi sa fac cite un update si sa verific pina dau de ala care mi-a facut gherla, poate am norocul si ma iarta de data asta…

ceva idei?

o tarie? o fata? un baiat? o rata? toate??? ce ar trebui sa-i dau inainte de a-mi pune parallels pe mac si hacintos pe pc si pe amindoua gimp!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

da-i un onyx cu restart…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 26 Februarie 2008 10:31 PM

da-i un onyx cu restart…

si la win? care este pe pc nu pe mac, adica este alta statie de lucru, de fapt alte 3 cu aceleasi simptome, suspectez un update defectuos instalat, vreo duda de transfer… nu stiu ce sa zic… ca mai ntii se download-eaza si apoi intaleaza.

oricum ar fi eu asta suspectez… mai sap!

nu si-a bagat nimeni ghearele pe statii, pe laptopul meu nici atit, astia-s corelisti dedicati cu xp- vista like cind au 1gb RAM!!! si multe neoane intr-o cutie a carei sursa este de 250w… pentru ei leo nu este decit un vista prost furat… deci nici un pericol, stau linistit cu parolele mele si cu narcisismul lor.

nu-s partizanul onyx… am vazut prea multe macuri busite din cauza unor setari gresite din onyx, am hotarit sa nu il folosesc.
pe pc n-am avut niciodata amd pt ca trebuia setat, overclock ca totul sa mearga normal, la mac cred ca majoritatea care au probleme de sistem sint cei care au hemoroizi, eu n-am. imi plac tot soiul de dracovenii cind le vad la altii dar “JE PAS” osx este un sistem nou pentru mine si ma multumesc ca masina sa se cocseze sub treaba pe care io dau in programe, sa-i mai fac si operatie pe coloana in timp ce-mi cara sacii cred ca este prea mult pentru fiecare.

am trimis mesaj si la adobe, vor dori sa aiba acces prin remote la jucarii. backup si liber, dar asta miine.

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

asa cum am banuit, reinstalat updateurile si totul este ok
multam tuturor!

s-a inchis!

Semnătură 

 ǝʞıl ı