1 din 4
1
"Noile" MB & MBP
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

au aparut asa cum au zis, azi

MBP
2,5 GHz
200 GB si 250 GB
512 RAM video
multitouch pad

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

au aparut

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Au apărut “noile” modele. Același aspect, specificații tehnice îmbunătățite (nimic rău în asta, ambele arată excelent, părerea mea). Per total, modificări foarte bine venite, mai ales că e pentru prima dată în istoria Apple când încep să folosească plăci video calumea (MBP) dar văd că la MB modelul de bază tot cu combo drive vine (scoți bani din aer și din piatră seacă, Steve…) iar MBP de 15,4” tot doar 2 porturi USB are.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 15.10.07

Mai nou vin si fara telecomanda. :(

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu pot să cred LOL viitorii clienți MB și MBP vor trebui să-și cumpere telecomanda acum. Ei… nu 19$ (sau cât o costa în UE) v-au făcut pe voi wink

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

uite… io nu am folosit-o niciodata…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu o folosesc relativ des (am un iMac, nu un portabil) dar faptul că unii n-o folosesc nu îndulcește pastila.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 15.10.07
CANARIS - 26 Februarie 2008 10:29 PM

Nu pot să cred LOL viitorii clienți MB și MBP vor trebui să-și cumpere telecomanda acum. Ei… nu 19$ (sau cât o costa în UE) v-au făcut pe voi wink

Pai nu ne face 19Eur, nici 29Eur cat e un iPod dock, nici 29Eur cat e un incarcator de iPod la 220v… (si toate au fost incluse in pret la un moment dat)...

Era o chestie draguta telecomanda aia, pacat ca au scos-o.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
bamse16 - 26 Februarie 2008 10:36 PM

Pai nu ne face 19Eur, nici 29Eur cat e un iPod dock, nici 29Eur cat e un incarcator de iPod la 220v… (si toate au fost incluse in pret la un moment dat)...

Era o afirmație ironică wink După cum spuneam, Steve scoate bani și din piatră seacă. Dar recunosc că, pe lângă mini-măgăria asta, noile configurații arată foarte bine; păcat că n-au trecut la o carcasă de aluminiu și pentru MB, atunci ar fi cu adevărat excelent și foarte portabil (sau încearcă să protejeze, în felul ăsta, MBA…)

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

steve?
dar cind am cumparat io o dacie amarita?
capace de roti - ioc
presuri de cauciuc - ioc
portbagaj - ioc…
mai lipsea sa-mi zica ca rotile sunt incluse in pret smile
astea sunt strategiile de marketing - valabile pentru orice produs

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Stai liniștit… îmi amintesc gloriosul an ‘97, când taică-miu și-a cumpărat o Dacie nouă. I kid you not: becurile din stopuri le-a primit în pungă, le-a înșurubat el acasă. Dar asta tot nu îndulcește pastila, zău: de la Apple te-ai aștepta la altceva. Părerea mea.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

din acest punct de vedere eu sint mai linistit… abia mi-am luat mbp, din generatia deja de acum veche, cu partile esentiale vindute separat… m-a scolit fotografia, o lume minunata a accesoriilor optionale, sau dupa cum imi spunea un batrin prieten cind a aflat ca vreau sa fac fotografie: ” am cunoscut multe femei… dar nici o tirfa nu putea fi atit de scumpa!” fenomen care sextinde incetisor catre orice.
macbookair il puteau face si 300 $ si tot ieseau in cistig prin produsele conexe si prin cele doua valize in care se tin bateriile…
smile

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

mi se par un update slabut…
Acum MBP are si multi-touch (singurul lucru interesant), nu si MB.

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
Alexi1982 - 26 Februarie 2008 11:24 PM

mi se par un update slabut…
Acum MBP are si multi-touch (singurul lucru interesant), nu si MB.

pun o bere mare la bataie ca o sa apara un update firmware pentru cele citeva chestii noi… nu foarte curind dar o sa apara, nu cred ca tine de arhitectura interna a touch-ului, doar au fost activate niste functii care dormeau pina acum sau erau folosite redundand pentru o precizie mai mare.

de aici cred ca vor fi primele semnalari la problemele acestei generatii. sper sa fie singurele…

daca erau baieti destepti faceau si telecomanda ca un pad touch multi senzitiv (senzual)

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Deci MB-ul meu a ramas cu doua generatii in urma smile asta e!

Daca la MBP era foarte asteptat la MB a fost cam scurt intervalul intre update-uri.
Nu ma da pe spate ce s-a modificat (sunt “same lovable notebooks”) in schimb ma deranjeaza un lucru… tot combo la primul MB…

Telecomanda sincer eu nu o prea folosesc, e o metoda de reducere a costurilor asta e lumea actuala.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am o întrebare legată de layout-ul tastaturii MB & MBP (pentru cei dintre voi care au așa ceva): există caractere românești pe tastatură? Așa cum există, de exemplu, la iMac?

Semnătură 

The Day Is My Enemy

1 din 4
1