2 din 4
2
"Noile" MB & MBP
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

misto ca are multitouch, in rest nu ma atrage. cred ca la urmatorul mbp si mb nici baterie nu mai dau :(

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 03.05.07
CANARIS - 27 Februarie 2008 02:04 AM

Am o întrebare legată de layout-ul tastaturii MB & MBP (pentru cei dintre voi care au așa ceva): există caractere românești pe tastatură? Așa cum există, de exemplu, la iMac?

da are.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Tot Apple-ul ce se cumpara din Romania (de mai bine de 4 ani) are tastatura romaneasca. Exceptie au facut iBook-urile! De fapt, e vorba de o tastatura ISO.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

How ‘bout, 3G(In US… ultima tehnologie!?! shut eye ) si 802.11n ?

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
iaru - 27 Februarie 2008 02:35 AM

Tot Apple-ul ce se cumpara din Romania (de mai bine de 4 ani) are tastatura romaneasca. Exceptie au facut iBook-urile! De fapt, e vorba de o tastatura ISO.

wysiwyn - 27 Februarie 2008 02:32 AM

da are.

Mă gândeam să cumpăr un MB sau MBP din Viena și eram curios dacă, luat de acolo, va avea caractere nemțești pe tastatură... (de exemplu, la selectarea limbii române în taskbar, caracterele alea nemțești se remapează, fiind înlocuite de cele românești?)

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
CANARIS - 27 Februarie 2008 02:47 AM
iaru - 27 Februarie 2008 02:35 AM

wysiwyn - 27 Februarie 2008 02:32 AM

da are.

Mă gândeam să cumpăr un MB sau MBP din Viena și eram curios dacă, luat de acolo, va avea caractere nemțești pe tastatură... (de exemplu, la selectarea limbii române în taskbar, caracterele alea nemțești se remapează, fiind înlocuite de cele românești?)

Daca cumperi de a Viena poti sa optezi pentru tastatura englezesca internationala.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
sorin - 27 Februarie 2008 02:50 AM

Daca cumperi de a Viena poti sa optezi pentru tastatura englezesca internationala.

...care cum se va comporta în cazul în care selectez limba română în taskbar?

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

foarte bine

PS tastele Shift si Command sunt apasate pentru screenshot nu pentru a obtine caracterele romanesti… smile

[ Modificat: 27 Februarie 2008 03:41 AM de Go2Mars ]
 Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06
CANARIS - 26 Februarie 2008 10:29 PM

Nu pot să cred LOL viitorii clienți MB și MBP vor trebui să-și cumpere telecomanda acum. Ei… nu 19$ (sau cât o costa în UE) v-au făcut pe voi wink

telecomanda aia era/este foarte buna… daca i-ar fi gasit si un loc in interiorul laptopului (vezi aici) o folosea si Dacu mai des smile

se pare ca nici altii nu stau in loc ... daca ati urmarit prezentarea lui Dell pana la capat, prin dotari XPS-ul se prezinta ca un competitor serios in gama de 13,3 inch (pt Macbook) ... si mai ales ca ei incep sa dea: aluminiu, LCD, Modem Broadband integrat, Slot Loading DVD, Media Key Digitale iluminate, 8in1 Card reader, FingerPrint senzor pt parole mufa HDMI etc etc lucruri de luat in calcul la achizitionarea unui laptop… nu sa ia ca si Apple (vezi telecomanda)
Partea proasta ramane Windows-ul din el

nu vreau sa ii ridic in slavi pe Dell sau altii dar cred ca e bine sa nu ramanem orbiti doar de produsele Apple (ma refer la Hardware) pentru atat noi ca si Apple ar trebui sa se mai uite imprejur sa vada ca si competitia se misca, ca apar chestii interesante pe piata in ergonomia si dotarea laptopurilor… nu sunt numai Macbook-urile
...pana una alta mai nou am impresia ca Steve strange tot mai mult cureaua si incepe sa faca rabat la ce iti ofera in aceeasi bani

... cat despre noile MB si MBPro parerea mea e ca update-ul e… SUBTIRE
la Macbook nu ma asteptam la noutati (sunt bine venite dar nesemnificative), dar la Macbook Pro erau de asteptat ceva modificari mai de substanta ... poate chiar la design (e frumos ... dar e loc de mai bine)

am impresia ca anul acesta va mai veni un update la Macbook Pro ... dar cu surle si trambite, nu asa in ... liniste

[ Modificat: 27 Februarie 2008 04:06 AM de silvestro2in1 ]
 Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Alexi1982 - 27 Februarie 2008 03:38 AM

foarte bine

Perfect, mulțumesc frumos. Acu pot cumpăra liniștit un portabil din Viena, evitând taxa de prost pretinsă la noi… plus că am acces și la AppleCare.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member

uite eu de aici imi tot cumpar : http://mcshark.at/

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
silvestro2in1 - 27 Februarie 2008 04:02 AM
CANARIS - 26 Februarie 2008 10:29 PM

Nu pot să cred LOL viitorii clienți MB și MBP vor trebui să-și cumpere telecomanda acum. Ei… nu 19$ (sau cât o costa în UE) v-au făcut pe voi wink

Partea proasta ramane Windows-ul din el

Din primele commenturi:

...but first I want to see how Ubuntu looks on a 2.2GHz-4G ram box…
...Its great with Ubuntu 7.10…

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.10.05
mediaconvertor - 27 Februarie 2008 04:32 AM

Din primele commenturi:

...but first I want to see how Ubuntu looks on a 2.2GHz-4G ram box…
...Its great with Ubuntu 7.10…

Ubuntu arata groaznic rau. Parca transforma instantaneu mac-ul in PC prin uratenia lui (comparativ cu osx).

Recomand o masina virtuala daca-i musai…

Cat de noile MB(P)-uri, eu astept un nou design ca la update-uri nu prea au ce aduce spectaculos, doar chestii incrementale (sau decrementale in cazul telecomenzii smile ).

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
CANARIS - 27 Februarie 2008 02:52 AM
sorin - 27 Februarie 2008 02:50 AM

...care cum se va comporta în cazul în care selectez limba română în taskbar?

Iar pui întrebarea asta? Cred că au pus-o o sută pînă acum! Păi ce legătură are ce scrie pe tastatură cu ceea ce activezi în sistem? Sigur că tastatura fizică se mulează pe standardul național unde se vinde scula, dar tu poți scrie în ce limbă vrei, doar că e relativ incomod să ai tastatură – să zicem – AZERTY și să vezi că litera M dă M doar în franceză, dacă pui pe US sau pe română dă, de fapt, virgulă.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Cattus Thraex - 27 Februarie 2008 06:32 AM

Iar pui întrebarea asta? Cred că au pus-o o sută pînă acum! Păi ce legătură are ce scrie pe tastatură cu ceea ce activezi în sistem? Sigur că tastatura fizică se mulează pe standardul național unde se vinde scula, dar tu poți scrie în ce limbă vrei, doar că e relativ incomod să ai tastatură – să zicem – AZERTY și să vezi că litera M dă M doar în franceză, dacă pui pe US sau pe română dă, de fapt, virgulă.

Să înțeleg că nu era pisica lângă tine de mi-ai răspuns așa nervos? LOL Tocmai, mă interesa o tastatură QWERTY (iar cea engleză are layout-ul ăsta) și voiam să știu dacă, folosind o tastatură engleză, pe EN îți afișează de exemplu [ iar pe RO ă. Știu că au mai întrebat și alții, dar n-am găsit nimic cu search și-n plus mai bine să întrebi decât să-ți pară rău, mai ales de banii dați! Deci nu te mânia așa grabnic wink

Semnătură 

The Day Is My Enemy

2 din 4
2