La noile macbook-uri pro nu îți mai dau telecomandă, dar nici nu e nevoie de ea. Poți folosi foarte bine un telefon mobil cu bluetooth pentru a-i înlocui funcția de control la distanță—>>>see video here
La noile macbook-uri pro nu îți mai dau telecomandă, dar nici nu e nevoie de ea. Poți folosi foarte bine un telefon mobil cu bluetooth pentru a-i înlocui funcția de control la distanță—>>>see video here
Păi asta se putea și înainte, încă de la PowerBook, mai ales cu telefoane Motorola și Sony Ericsson.
Parcă improvizațiile le lăsasem pentru PCuri, nu? :p
Acum, si eu sunt la fel de uimit de aceasta decizie tampita(dar profitabila), as zice, de a nu vinde si telecomanda, dar pe bune, cine da de la 1300$ sau euro in sus pe un notebook , nu isi mai poate permite si o telecomda de 20~20$/euro max. Stiu ca asa au gandit si ei, si mai stiu si ca ideea in sine e problema, dar pe bune…sa ajungi sa folosesti un telefon pe post de telecomanda e prea de tot…cine are nevoie si foloseste isi cumpara, nu?
mircea tot asa poti spune si despre camera video din macuri ... cine are nevoie de chat sa isi cumpere… idea e de a primi un produs mai bun si mai dotat decat competitia
Eu zic ca nu e vorba de bani ... ci de faptul ca nu mai e totul intr-o cutie “ready to go” ... ca incep sa devina din ce in ce mai zgarciti
... si ca sa fiu corect e de apreciat totusi ca isi mentin preturile de la un update de linie la altul…
Eu cred ca problema se pune altfel.sunt multi utilizatori de mac care au mai multe macuri,iti iei un iMac si un macbook si ai 2 telecomenzi,una o pui la vanzare,asa mai bine cumperi una pentru 2 calculatoare.
dimineata ma f…ute o lene sa ma dau jos din pat…
Dar cu ajutorul aplicatiei Salling Clicker, cititul mail-urilor s-a transformat dintr-o corvoada intr-un lucru placut. Prin bluetooth, mail-urile imi vin direct in telefon. Pot misca mouse-ul, pot deschide orice aplicatie. Life is beautiful!
... si ca sa fiu corect e de apreciat totusi ca isi mentin preturile de la un update de linie la altul…
Ăsta nu e chiar meritul lor… Practic, actualizarea configurației unui MB sau MBP nu presupune un efort financiar major. De ce? Pentru că în afara prețului memoriei, care se menține oarecum constant (deși scade și el), prețul la procesoare, plăci video și HDD-uri scade destul de repede. Pentru procesoarele desktop, de exemplu, Intel și AMD au aceeași politică: atunci când iese generația (sau revizia) nouă, procesoarele se vând la prețul celor vechi - al căror preț scade, normal.