Foarte foarte mult imi lipseste functinuea din XP “Send to”.. click dreapta pe fisier si il trimit direct in email recepient. Ceva similar pe mac? Please?
He he he. Ia “apucă” fișierul cu mouse-ul și “aruncă-l” peste icon-ul Mail din Dock. O să fii uimit nițel.
din păcate jmecheria merge numai cu mail.app nu și cu thunderbird, pe care l-aș schimba da-mi e tare drag. iar aici se referea și la send to… memory stick, “burn folder” (nu mai țin minte cum îi zicea pe vindozex)
Nu am Thunderbird, dar opțiunea respectivă o găsesc în meniul din Finder, la secțiunea Services -> Mail, încă în 3 arome. Nu există și o secțiune Thunderbird în Services? M-ar mira.
stai stai, chestia cu automatorul inca nu am invatat by the way, ma enerveaza la culmea ca mail isi pune pozele inserate in text si nu ca un attachment, ca si thunderbird. am cautat in preferances si nu am gasit nimic. E posibil?
Poti sa-ti downloadezi si sa instalezi Thunderbird pentru Mac si ai scapat de nervi.
Sau, poti sa tragi aer in piept si sa uiti automatismele cu care te-ai obisnuit in Windows (sa le uiti partial, cand lucrezi in Windows ti le aduci aminte iar) si sa te obisnuiesti cu noul sistem e operare. Pe mine ma enerveaza acum in windows ca nu am un client de mail care sa-mi arate pozele inserate in text.
stai stai, chestia cu automatorul inca nu am invatat by the way, ma enerveaza la culmea ca mail isi pune pozele inserate in text si nu ca un attachment, ca si thunderbird. am cautat in preferances si nu am gasit nimic. E posibil?
Dacă trimiți mesajele ca plain text atunci pozele sunt trimise ca atașamente, chiar dacă tu le vezi inline în Mail.
Nu știu cum e la Rich Text, eu nu trimit decât plain text.
am si TB pt mac, dar idiotul nu reactioneaza dupa ce las un fisierul asupra iconei. Zi de zi trimit o gramada de fisiere si imi cam merge pe nervi ca tot timpul sa dau attach si sa selectez fisiere. CHestia asta cu email e singura care imi place mai mult la XP decat pe mac..
am si TB pt mac, dar idiotul nu reactioneaza dupa ce las un fisierul asupra iconei. Zi de zi trimit o gramada de fisiere si imi cam merge pe nervi ca tot timpul sa dau attach si sa selectez fisiere. CHestia asta cu email e singura care imi place mai mult la XP decat pe mac..
Frate, foloseste Mail.app, si scapi de toate necazurile. Thunderbird e mult mai slab ca performante si ca integrare in OS decat Mail, aici nu mai e vina OS-ului. Pe Windows as intelege de ce folosesti TB, dar aici chiar nu isi are locul.