Send with
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad Romania
Macuser din: 18.12.07

Foarte foarte mult imi lipseste functinuea din XP “Send to”.. click dreapta pe fisier si il trimit direct in email recepient. Ceva similar pe mac? Please? smile

Semnătură 

Tagma cum laude!
iMac 24”, 2.8GHz, 4Gb, 500Gb HD, Ati Radeon HD 2600..
Macbook Pro unibody, 2.53 Ghz, 4Gb, 500Gb, GeForce 9400M..

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

He he he. Ia “apucă” fișierul cu mouse-ul și “aruncă-l” peste icon-ul Mail din Dock. O să fii uimit nițel.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
toma - 27 Februarie 2008 04:13 AM

He he he. Ia “apucă” fișierul cu mouse-ul și “aruncă-l” peste icon-ul Mail din Dock. O să fii uimit nițel.

din păcate jmecheria merge numai cu mail.app nu și cu thunderbird, pe care l-aș schimba da-mi e tare drag. iar aici se referea și la send to… memory stick, “burn folder” (nu mai țin minte cum îi zicea pe vindozex)

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

poate ca automatoru’ poate rezolva??
si eventual si alte “za_bilavd_mising_sings_from_uindouz”

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg. Mures
Macuser din: 18.10.05

Nu am Thunderbird, dar opțiunea respectivă o găsesc în meniul din Finder, la secțiunea Services -> Mail, încă în 3 arome. Nu există și o secțiune Thunderbird în Services? M-ar mira.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

stai stai, chestia cu automatorul inca nu am invatat smile by the way, ma enerveaza la culmea ca mail isi pune pozele inserate in text si nu ca un attachment, ca si thunderbird. am cautat in preferances si nu am gasit nimic. E posibil?

Semnătură 

Tagma cum laude!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Poti sa-ti downloadezi si sa instalezi Thunderbird pentru Mac si ai scapat de nervi.
Sau, poti sa tragi aer in piept si sa uiti automatismele cu care te-ai obisnuit in Windows (sa le uiti partial, cand lucrezi in Windows ti le aduci aminte iar) si sa te obisnuiesti cu noul sistem e operare. Pe mine ma enerveaza acum in windows ca nu am un client de mail care sa-mi arate pozele inserate in text.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
modeus - 03 Martie 2008 08:41 PM

stai stai, chestia cu automatorul inca nu am invatat smile by the way, ma enerveaza la culmea ca mail isi pune pozele inserate in text si nu ca un attachment, ca si thunderbird. am cautat in preferances si nu am gasit nimic. E posibil?

Dacă trimiți mesajele ca plain text atunci pozele sunt trimise ca atașamente, chiar dacă tu le vezi inline în Mail.
Nu știu cum e la Rich Text, eu nu trimit decât plain text.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

am si TB pt mac, dar idiotul nu reactioneaza dupa ce las un fisierul asupra iconei. Zi de zi trimit o gramada de fisiere si imi cam merge pe nervi ca tot timpul sa dau attach si sa selectez fisiere. CHestia asta cu email e singura care imi place mai mult la XP decat pe mac..

Semnătură 

Tagma cum laude!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Titan, Bucuresti
Macuser din: 13.10.06
modeus - 03 Martie 2008 09:45 PM

am si TB pt mac, dar idiotul nu reactioneaza dupa ce las un fisierul asupra iconei. Zi de zi trimit o gramada de fisiere si imi cam merge pe nervi ca tot timpul sa dau attach si sa selectez fisiere. CHestia asta cu email e singura care imi place mai mult la XP decat pe mac..

Frate, foloseste Mail.app, si scapi de toate necazurile. Thunderbird e mult mai slab ca performante si ca integrare in OS decat Mail, aici nu mai e vina OS-ului. Pe Windows as intelege de ce folosesti TB, dar aici chiar nu isi are locul.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

de acord. deci nu exista sansa pt mail si atasament, in afata de inserate in mail, cu html continut?

Semnătură 

Tagma cum laude!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Apesi in mail buttonul de Attach - si acolo în file selector bifezi: Use Windows friendly alea alea - merge așa ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member

Nah, o gasit cieva cineva o solutie pentru “More > Send to Thunderbird”? smile

Semnătură 

Tagma cum laude!