1 din 2
1
Un sfat daca se poate, au aparut macbook`urile de 2,4 ghz
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.01.08

Tocmai sunt pe cale sa`mi achizitionez un macbook , ma gandeam la cel de 2.2 , insa tocmai am vazut pe site`ul oficial apple noile modele care ating viteze de pana la 2.4, iar capacitatea HD este mai mare, la fel si memoria ram de 2 ghz care este standard de altfel. Nu am mai avut pana cum vreun mac dar din cate am citit si din cat am reusit sa ma informez de pe acest forum m-a facut de`adreptul nerebdator sa intru in posesia unui macbook. Ma intreb in cat timp vom putea face comenzi pt noile macbook`uri si daca preturile vor ramane macar pe aproape, deoarece din cate am obs. pe site`ul oficial apple preturile au ramas neschimbate. Multumesc.

Semnătură 

“Iubeste si fa ce vrei ”  Fericitul Augustin

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic
Macuser din: 11.10.05

poti sa iti cumperi deja mac-urile noi din olanda, austria, germania, etc ... in plus la laptop-uri ai garantie internationala ...

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
davia - 27 Februarie 2008 04:36 AM

Tocmai sunt pe cale sa`mi achizitionez un macbook , ma gandeam la cel de 2.2 , insa tocmai am vazut pe site`ul oficial apple noile modele care ating viteze de pana la 2.4, iar capacitatea HD este mai mare, la fel si memoria ram de 2 ghz care este standard de altfel. Nu am mai avut pana cum vreun mac dar din cate am citit si din cat am reusit sa ma informez de pe acest forum m-a facut de`adreptul nerebdator sa intru in posesia unui macbook. Ma intreb in cat timp vom putea face comenzi pt noile macbook`uri si daca preturile vor ramane macar pe aproape, deoarece din cate am obs. pe site`ul oficial apple preturile au ramas neschimbate. Multumesc.

Pe site-ul din State il poti cumpara imediat! Dar aici intervin probleme des discutate pe forum = carte de credit din Romania nerecunoscuta, nu se face shipping in afara SUA. Doar daca ai un amic care sa ti-l aduca, sau mai sunt aici cativa membri care faciliteaza comanda din SUA si iti trimite in Romania ( bineinteles comisionul lor + vama + transport).

Pe site-ul oficial Apple din Romania, vad nu e nicio modificare. (si nici nu stiu cand va fi).Oricum, e foarte scump in Romania, de regula pretul de pe site-ul din State dar in euro :(( + aprox. 25 %! Deci ?... aproape dublu.

Dar daca totusi nu cunosti pe nimeni sa iti trimita din State, poti cumpara unul din Italia, Franta, Anglia… (aici sigur ai un amic). Am vazut ca au produsele noi pe site-urile Apple din aceste tari, iar preturile sunt cele din State dar in Euro cu un minim de aprx. 10% (calculul pe care mi la-m facut eu, pot fi contrazis).

Preturile afisate pe site-ul din State sunt fara VAT - 7 %(tva) si fara taxele aferente fiecarui stat.

Succes!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

da asta asa e…numai ca nu am nici o cunostinta care mi-ai putea face acest favor. Asta e. Mai asteptam nitel…sper doar sa nu fie pt prea mult timp. Pt ca nu mai am rabdare! :(

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

@ Ǻﭏdяei: să știi că se face shipping în orice colț al lumii ăsteia dacă cine-l comandă e cetățean al U.S.A. Pentru o comandă de 1900 usd s-a mai plătit aici o taxă de 86 usd care s-a întors în America. Nu stiu ce fel de taxă a fost aia dar a fost plătită la FeEx de tipa care a ridicat coletul.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
grEEnlighter - 27 Februarie 2008 05:16 AM

@ Ǻﭏdяei: să știi că se face shipping în orice colț al lumii ăsteia dacă cine-l comandă e cetățean al U.S.A. Pentru o comandă de 1900 usd s-a mai plătit aici o taxă de 86 usd care s-a întors în America. Nu stiu ce fel de taxă a fost aia dar a fost plătită la FeEx de tipa care a ridicat coletul.

Shipping RestrictionsShopping in the U.S.
Shopping outside the U.S.
There are more than 20 Apple Online Stores in countries around the globe. The Apple Online Store U.S. currently ships only within the 50 United States. We do not ship to freight forwarders. If you would like to purchase Apple products from outside the U.S., please see our International Store Directory to find out if an Apple Online Store serves your country.

Shopping in the U.S.
The Apple Online Store U.S. sells and ships items only within the continental United States, Alaska, and Hawaii. No shipments can be made to APO or FPO addresses, PO Box addresses, freight forwarders, United States territories, or addresses outside the United States. You may not export any products purchased at the online Apple Store.

Poate acea tipa a cumparat produsul si l-a trimis prin cei de la FedEx!

[ Modificat: 27 Februarie 2008 05:34 AM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
grEEnlighter - 27 Februarie 2008 05:16 AM

Domnu cu laseru, dom’ admin… iar începe discuția interminabilă cu „e mai ieftin în America, pot comanda și eu, în România trimit?” etc. etc.
Hai să facem un afiș MAAAAARE, cu care începe forumu, unde să facem link la temele recurente pe zona „vreau mac ieftin din State, de ce e mai scump la noi și vine așa greu?”.

P.S. Ieri am aflat că un MacBook Air costă 49,199 coroane cehe, adică circa 1930 euro, peste gard de ei, în Germania și în Austria, costă 1699 euro, cu circa 230 euro mai ieftin. Oare la ei mai cumpără cineva din propriile magazine sau sar gardu’ în weekend și cumpără de la vecini?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

E pe vine o lamurire.

Dar discutii o sa tot mai fie…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

la magazinul unde lucrez eu sunt deja noile macbook-uri smile. preturile au scazut cu 50 euro, deci primul model e 999 euro, al doilea e 1199 si ala negru costa 1399 smile.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 
aoleks - 27 Februarie 2008 04:12 PM

la magazinul unde lucrez eu sunt deja noile macbook-uri smile. preturile au scazut cu 50 euro, deci primul model e 999 euro, al doilea e 1199 si ala negru costa 1399 smile.

Spune`mi te rog unde lucrezi, la ce magazin , in ce oras.  Txt !  Apropo sunteti grozavi toti, imi place feedback`ul primit, spun asta pt ca n`am mai intalnit pe alt forum atata unitate intre camarazii.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
aoleks - 27 Februarie 2008 04:12 PM

Ce-nseamnă, dom’le, să fii mai aproape de port, de Ocean, de NATO! Alaltăieri apărură la Cupertino, ieri la Tilburg. Ptiu, departe e Dîmbovița asta de Atlantic…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Cattus Thraex - 27 Februarie 2008 04:45 PM

Ce-nseamnă, dom’le, să fii mai aproape de port, de Ocean, de NATO! Alaltăieri apărură la Cupertino, ieri la Tilburg. Ptiu, departe e Dîmbovița asta de Atlantic…

pai daca am avut norocul sa fim mai aproape de Mama Rusia…..

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 26.01.07

in Romania, cel mai probabil o sa ajunga in 3 saptamani. cam asta e termenul in general

Semnătură 

What a fine day for science!?!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 
bugy - 27 Februarie 2008 06:19 PM

in Romania, cel mai probabil o sa ajunga in 3 saptamani. cam asta e termenul in general

Merci Bugy !!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07
bugy - 27 Februarie 2008 06:19 PM

3 saptamani ?!?! de care saptamani vorbesti tu? Alea de au 7 zile sau 168 de ore?
Ce naiv esti…

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Din: 

am trimis eu un e-mail la cei de la applestore.ro si mi-au spus ca vor venii peste 6 sau 7 saptamani. Iar cei de la http://www.maxperform.ro mi-au spus ca pe la inceputul lui aprilie. Acum vom vedea cand si cum!

Semnătură 

1 din 2
1

‹‹ prelungirea vieţii bateriei      crapcrap ››