Intrebarea mea este daca pot sa incarc telefonul prin cablu usb conectat la calculator. Trebuie formatat acumlatorul inainte de folosire ?
Eu ma gandeam ca e aiurea sa scot bag cablul in functie de cea ce vreau ( incarcare musica sau baterie ).
p.s: am observat ca cablul de la MBP nu se potriveste in incarcatorul telefonului ca au schimbat mufa, era bine daca erau la fel dar din pacate nu sunt. Asa mai tre sa dai un ban si pt asta.
Eu personal nu l-am încărcat niciodată la priză de exemplu, îmi e prea lene să cumpăr un adaptor de priză. Deci fără grijă se încarcă de nu are aer. Cât despre formatare aici părerile sunt împărțite, unii zic că trebuie alții zic că e pierdere de vreme.
Din cate stiu eu, bateria de la iphone, la fel ca si cea de ipod, nu este facuta pt. cicluri incarcare/descarcare (este si logic daca stai sa te gandesti un pic, pt. ca atunci cand tu sincronizezi un ipod sau iphone el se incarca oricum) si atunci nu ai nevoie de o formatare a bateriei; in plus am citit atunci cand aparuse iphone-ul ca ei chiar recomanda sa il pui in doc cat mai des.
Eu l-am incarcat tot timpul direct de la priza fara dock…doar prin cablul de usb (metoda clasica la toate telefoanele). Nu cred ca e o diferenta nici daca il incarci numai prin dock si nici daca il incarci prin conectare la calculator.
Salut, despre incarcare, am citit si eu ca ii place sa se incarce cat mai des si nu trebuie descarcat de tot inainte sa il incarci insa am mai citit ca cel putin odata pe luna trebuie facuta o incarcare full de 4 ore. Stiti si voi ceva despre asta?
p.s: am observat ca cablul de la MBP nu se potriveste in incarcatorul telefonului ca au schimbat mufa, era bine daca erau la fel dar din pacate nu sunt. Asa mai tre sa dai un ban si pt asta.
Si eu am fost dezamagit sa vad ca nu se potrivesc, pt ca eu am cumparat iPhonu’ fara adaptor pt priza europeana. La MBP am stecher normal, insa nu-l pot folosi si la telefon pentru ca nu se mai potrivesc piciorusele de la transformator.
De unde pot cumpara un adaptor pt priza europeana ca sa-mi pot incarca iPhoneu si de la priza?
adaptorul de care tot vorbiti este o banalitate acum, gasiti la “rusi” in piata de toate culorile si formele
Nu vad care este problema.
Nu chiar de la “ruşi”. Am mai spus pe aici cred; consider că trebuie să fie de mai bună calitate, pentru stabilitatea “picioruşelor” etc.
Eu folosesc un Travel Kit de la Brookstone, m-a costat 35 Usd. Sunt construite şi pentru protecţie în caz de şocuri electrice, suplinind şi funcţia de împământare…
asta dacă ţineţi la produsele voastre, dacă nu.. de la “ruşi”. Folosesc şi eu un adaptor de la “ruşi” dar pentru o banală periuţă de dinţi electrică.
Ca tot traim intr-o lume nebuna nebuna , bantuita de USB-uri
Cat de curand imi voi achizitiona pentru aIfon neste jucarei d’aste-a ... poate gasesc si ceva autohton ...
A incercat cineva asa ceva ... sa iti tina aIfon-u in viata ?