1 din 2
1
Incarcare Iphone
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

Salutare,

Intrebarea mea este daca pot sa incarc telefonul prin cablu usb conectat la calculator. Trebuie formatat acumlatorul inainte de folosire ?
Eu ma gandeam ca e aiurea sa scot bag cablul in functie de cea ce vreau ( incarcare musica sau baterie ).

p.s: am observat ca cablul de la MBP nu se potriveste in incarcatorul telefonului ca au schimbat mufa, era bine daca erau la fel dar din pacate nu sunt. Asa mai tre sa dai un ban si pt asta.

Mersi.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Eu personal nu l-am încărcat niciodată la priză de exemplu, îmi e prea lene să cumpăr un adaptor de priză. Deci fără grijă se încarcă de nu are aer. Cât despre formatare aici părerile sunt împărțite, unii zic că trebuie alții zic că e pierdere de vreme.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Din cate stiu eu, bateria de la iphone, la fel ca si cea de ipod, nu este facuta pt. cicluri incarcare/descarcare (este si logic daca stai sa te gandesti un pic, pt. ca atunci cand tu sincronizezi un ipod sau iphone el se incarca oricum) si atunci nu ai nevoie de o formatare a bateriei; in plus am citit atunci cand aparuse iphone-ul ca ei chiar recomanda sa il pui in doc cat mai des.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 20.10.07

Eu l-am incarcat tot timpul direct de la priza fara dock…doar prin cablul de usb (metoda clasica la toate telefoanele). Nu cred ca e o diferenta nici daca il incarci numai prin dock si nici daca il incarci prin conectare la calculator.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.05.08

Salut, despre incarcare, am citit si eu ca ii place sa se incarce cat mai des si nu trebuie descarcat de tot inainte sa il incarci insa am mai citit ca cel putin odata pe luna trebuie facuta o incarcare full de 4 ore. Stiti si voi ceva despre asta?

Semnătură 

sinusoid, the dj.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.02.08
szasz - 27 Februarie 2008 05:37 AM

p.s: am observat ca cablul de la MBP nu se potriveste in incarcatorul telefonului ca au schimbat mufa, era bine daca erau la fel dar din pacate nu sunt. Asa mai tre sa dai un ban si pt asta.

Si eu am fost dezamagit sa vad ca nu se potrivesc, pt ca eu am cumparat iPhonu’ fara adaptor pt priza europeana.  La MBP am stecher normal, insa nu-l pot folosi si la telefon pentru ca nu se mai potrivesc piciorusele de la transformator.
De unde pot cumpara un adaptor pt priza europeana ca sa-mi pot incarca iPhoneu si de la priza?

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 14.06.07
BogdanGC - 10 Mai 2008 08:59 PM

De unde pot cumpara un adaptor pt priza europeana ca sa-mi pot incarca iPhoneu si de la priza?

Eu am gasit la Carrefour ultima oara. Dar si la magazinele de electronice din zona Tei gasesti lejer…

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

încercaţi cu cablul de alimentare al imprimantei(=prelungitor smile )
transformatorul are o parte detaşabilă unde intră acest cablu
eu aşa am !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.05.08
virus_luci - 10 Mai 2008 10:37 PM

încercaţi cu cablul de alimentare al imprimantei(=prelungitor smile )
transformatorul are o parte detaşabilă unde intră acest cablu
eu aşa am !

Me too ... ! smile

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: U.A.E.
Macuser din: 02.03.08

Pot sa intreb si eu daca il pot incarca cu un incacator de ipod la priza? Sau de masina?

Semnătură 

The windows made me to switch on Mac.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.08.07

Cu incarcator de ipod merge fara probleme. Eu am un incarcator de la un iPod 3G (cel cu cablu firewire) si merge.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08

adaptor gasiti la altex in unirii….e de acolo mi-am luat..29 ron.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.10.07

adaptorul de care tot vorbiti este o banalitate acum, gasiti la “rusi” in piata de toate culorile si formele
Nu vad care este problema.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
ionel - 15 Mai 2008 03:13 PM

adaptorul de care tot vorbiti este o banalitate acum, gasiti la “rusi” in piata de toate culorile si formele
Nu vad care este problema.

Nu chiar de la “ruşi”. Am mai spus pe aici cred; consider că trebuie să fie de mai bună calitate, pentru stabilitatea “picioruşelor” etc.

Eu folosesc un Travel Kit de la Brookstone, m-a costat 35 Usd. Sunt construite şi pentru protecţie în caz de şocuri electrice, suplinind şi funcţia de împământare…

asta dacă ţineţi la produsele voastre, dacă nu.. de la “ruşi”. Folosesc şi eu un adaptor de la “ruşi” dar pentru o banală periuţă de dinţi electrică.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

sau iei de la magazinul muzica - bucuresti un adaptor.. simplu si micut.
eftinache de asemenea smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Din: Brasov
Macuser din: 17.02.08

Ca tot traim intr-o lume nebuna nebuna , bantuita de USB-uri
Cat de curand imi voi achizitiona pentru aIfon neste jucarei d’aste-a ... poate gasesc si ceva autohton ...
A incercat cineva asa ceva ... sa iti tina aIfon-u in viata ?

http://www.amazon.com/APC-PNOTEBX-USB-Battery-Extender/dp/B000AV4NDE
si
http://www.usbcell.com/products

Super tari FRATE smile

Semnătură 

:.
Mac d’ala mic - Intel Core Duo 1.83 GHz - 2 GB
iPhone 8G - Din nastere cu 1.1.4

1 din 2
1