Caut grafician pentru realizare icon aplicatie
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Cum zice si titlul, caut un grafician care sa-mi re-deseneze 1-2 icon-uri de aplicatie in 512x512 pentru Leopard.
Icon-urile sunt cele de pe dv8.ro.

In realizarea icon-urilor nu se pot folosi decat materiale pe care graficianul are copyright sau licenta care permite lucrari derivative (creative commons, etc).

Astept oferte de preturi si ideal link-uri cu lucrari anterioare la cristian.draghici la gmail punct com.

Multumesc,
Cristi

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 23.02.08

Umm.. ti-as desena eu. Chestia e… nu stiu sa le fac icns. Daca-ti dau niste fisiere vector e ok? Sau vrei “tot pachetul” ?
Pentru lucrari anterioare - uita-te la site-ul meu (in profil). Daca-ti place ce fac - spune-mi si vorbim mai departe.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Daca ii poti salva vectorii in png-uri cu transparenta sau semitransparenta acolo unde este nevoie, treaba e facuta. Este un utilitar gratuit ‘img2icns’. E mai complicat daca este nevoie de imagini pe diferite rezolutii.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

zugravu iti zugraveste, si ce alegi de la el, eu le fac icoane

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Phii-hi.
Sar’na. - Xanthrax, stiam deja de ulitlitaru’ ala dar din te miri ce motive nu merge cum m-as astepta eu. Adica salveaza gradienti ciudat. E posibil sa fie din cauza fisierelelor mele; singura data cand l-am incercat a fost pe mini si png-urile erau facute pe un PC. E deasemeni posibil sa fie din cauza mea; nu mai lucrasem niciodata cu img2icns.

haris - multumesc frumos monsio.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 26.12.05

Icon Composer-ul din XCode nu e bun pt. conversie PNG-ICNS?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
zugravu de pixeli - 27 Februarie 2008 05:06 PM

dar din te miri ce motive nu merge cum m-as astepta eu. Adica salveaza gradienti ciudat. E posibil sa fie din cauza fisierelelor mele

lucreaza in 256 de culori si nu mai ai probleme de genul “ce faci si ce iese”, e drept ai sa te chinui sa vezi cum faci sa iasa bine in conditii de secesiune a culorilor.

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

nu gradient d’ala smile gradient.. de la opacitate 100% la 0. In principiu ala avea o singura culoare…ca era o umbra.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Va multumesc tutoror pentru feedback, icon-urile se fac intr-adevar cu “Icon Composer” cum zise si cr0k0 (in Developer/Applications/Utilities dupa instare Xcode Tools).

@zugravu - ti-am scris pe mail.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

IconFactory are un plugin pentru Photoshop numit IconBuilder care e foarte misto si iti permite sa faci versiuni de iconite pentru toate marimile. Are si template-uri (Grid files) incluse pentru diverse tipuri de icoane.

http://iconfactory.com/software/iconbuilder

PS: E pe bani wink

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

@alex

din pacate rezultatul folosirii unei unelte tine in mare masura de cine o foloseste si eu n-am valentele artistice necesare grin

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member

ne-om descurca cumva:)

haris a fost deosebit de amabil si s-a oferit sa ma ajute cu partea “iconoclastica” sa zic asa.. bineinteles daca ce desenez eu o fi pe placu’ lu mosio diciu.