help! PPD file pt un HP ColorLaserJet 4500n pt OS 9.2 si OS 7.5.5
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Constanta
Macuser din: 27.02.08

Va rog, are cineva fisierele PPD pt un printer HP ColorLaserJet 4500n pt OS 9.2 si 7.5.5? Am scormonit pe net si n-am gasit nimic si as vrea sa instelez printerul si pe bunicute.

V-as ramane indatorata.

[ Modificat: 31 Martie 2008 01:42 AM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
boticelina - 27 Februarie 2008 06:32 PM

Va rog, are cineva fisierele PPD pt un printer HP ColorLaserJet 4500n pt OS 9.2 si 7.5.5? Am scormonit pe net si n-am gasit nimic si as vrea sa instelez printerul si pe bunicute.

V-as ramane indatorata.

Dacă nu-s curios, ce D-zeu faci cu un laser color alături de bunicuțe?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Cattus Thraex - 28 Februarie 2008 12:03 AM
boticelina - 27 Februarie 2008 06:32 PM

V-as ramane indatorata.

Dacă nu-s curios, ce D-zeu faci cu un laser color alături de bunicuțe?

... și, fiindcă-s obosit și nu am chef de muncă, uite ce am găsit pe site-ul HP: drivere pt MAC OS 8, MAC OS 9, MAC OS X. Tu te-ai uitat pe site-ul HP? Sau crezi că la noi merge mai repede internetu?

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie

Incercat sa downloadez de pe site-ul HP dar nu am putut, se propteste cand fac click pe download si ma directioneaza catre o adresa de ftp. Poti sa-mi dai linkul gasit de tine?, pleeease!

Bunicutele sunt un PowerPc 7500 cu OS 7.5.5 si un PowerMacG3 cu OS 9.2 la care nu pot sa renunt pentru ca am diverse jucarii care merg doar cu OS-urile respective. Adica am un imagesetter Sun Microsystems la care nu am reusit sa listez post script de pe G4, plus pe 7500 am un Word antic care ma scoate dintr-o gramada de belele.

Imprimanta am primit-o moca, si de ce sa nu mearga sa listez si de pe ele? Am instalat-o generic printer deocamdata dar cu PPDurile bune mai trag de marginile paginii un pic wink

Si nu-s nici mama Mac-urilor, uneori as avea nevoie de ajutor cu ele.

[ Modificat: 28 Februarie 2008 02:09 AM de boticelina ]

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
boticelina - 28 Februarie 2008 02:01 AM

Incercat sa downloadez de pe site-ul HP dar nu am putut, se propteste cand fac click pe download si ma directioneaza catre o adresa de ftp. Poti sa-mi dai linkul gasit de tine?, pleeease!

Bunicutele sunt un PowerPc 7500 cu OS 7.5.5 si un PowerMacG3 cu OS 9.2 la care nu pot sa renunt pentru ca am diverse jucarii care merg doar cu OS-urile respective. Adica am un imagesetter Sun Microsystems la care nu am reusit sa listez post script de pe G4, plus pe 7500 am un Word antic care ma scoate dintr-o gramada de belele.

Imprimanta am primit-o moca, si de ce sa nu mearga sa listez si de pe ele? Am instalat-o generic printer deocamdata dar cu PPDurile bune mai trag de marginile paginii un pic wink

Si nu-s nici mama Mac-urilor, uneori as avea nevoie de ajutor cu ele.

Păi dacă e necazu cu descărcatu’ eu zic să le scrii celor de la HP, ce să fac eu?
P.S. La mine versiunea de 8 a descărcat-o, nu știu de ce la tine nu ar merge. E drept, eu am Speed Download, care preia automat acțiunea de descărcare, dar altfel folosește o aplicațiune ftp, să zicem Cyberduck, dacă Safari nu ar merge. Eu am ajuns la

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=15081&taskId=135&prodTypeId=18972&prodSeriesId=25505&submit;.y=6&submit;.x=10&lang=en&cc=us&y=6&x=6

și trebuie să meargă pînă la urmă. Mi se pare OK că HP zice că are suport și pt sistemele vechi, 8 și 9.

P.S. 2 Evident, ca de obicei, flăcăii de la HP glumesc, ceea ce zic că ar fi două drivere, e - de fapt - unul singur, și pt MAC OS 8 și 9. Eu l-am descărcat, nu văd de ce tu nu ai putea! Că doar nu am relații privilegiate cu HP!

[ Modificat: 28 Februarie 2008 03:03 AM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

Cattus, multumesc mult pt ajutor.

Se poate cosha subiectul daca moderatorii considera necesar.

Inca o data, saru’mina.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
boticelina - 28 Februarie 2008 04:17 AM

Cattus, multumesc mult pt ajutor.

Se poate cosha subiectul daca moderatorii considera necesar.

Inca o data, saru’mina.

Nu se închide decît la Vînzări/Cumpărări, în rest doar dacă se ajunge la aiureli, înjurături etc. etc. Toate topicurile rămîn deschise, unele se reiau ori se completează după luni de zile.

... Și uite așa, din vorbă-n vorbă, am făcut și eu o faptă bună astăzi, am descărcat un driver HP pt MAC OS 8-9.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie

...Atunci, sa ne traisca pisicile! cheese Io am trei, nu-mi urez “la mai mare” ca raman fara tensiune.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie

Update: Am instalat printerul, atat LaserPrinter cat si Postscript printer pe ambele masini! Deci installerul de OS 8-9 a mers si pe OS 7.5. Doar ca desktop icon-ul printerului din OS 7.5.5 e mai ciudat smile

Multumesc Cattus!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
boticelina - 29 Februarie 2008 04:27 PM

Update: Am instalat printerul, atat LaserPrinter cat si Postscript printer pe ambele masini! Deci installerul de OS 8-9 a mers si pe OS 7.5. Doar ca desktop icon-ul printerului din OS 7.5.5 e mai ciudat smile

Multumesc Cattus!

Să-ți fie de bine și să dai supliment alimentar celor trei pisicuțe (parcă) din dotare. Să se bucure și ele alături de tine. Poate reluați entuziasmul și faceți Constanța macuser meeting, parcă doar o dată s-a făcut.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie

Da, mi-ar placea un MacUser meeting la Cta, doar ca eu mai stiu doar inca un mac user in afara de mine in Cta…

Ha, ha, poate il invitam si pe baietelul de la reprezentanta Mac din Tomis Mall, poate mai invata si el cate ceva ca ultima data cand am trecut pe acolo i-am flocait eu niste wiget-uri, el nu stia smile

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
boticelina - 29 Februarie 2008 05:14 PM

Da, mi-ar placea un MacUser meeting la Cta, doar ca eu mai stiu doar inca un mac user in afara de mine in Cta…

Ha, ha, poate il invitam si pe baietelul de la reprezentanta Mac din Tomis Mall, poate mai invata si el cate ceva ca ultima data cand am trecut pe acolo i-am flocait eu niste wiget-uri, el nu stia smile

Eu zic că sînt cel puțin vreo 5 activi în acest forum, doar că mulți nu scriu locul de domiciliu, din diverse motive…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Suntem mai multi. Oricum, ultima intalnire a fost anul trecut prin mai.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
macmanro - 24 Martie 2008 06:43 PM

Suntem mai multi. Oricum, ultima intalnire a fost anul trecut prin mai.

Ar fi cazul că corectați această teribilă eroare de perspectivă! Mai ales pe malul mării e deranjantă, nu?

Semnătură