am 1001 nervi cu leopardul ! am incercat sa copy de pe hdd extern 60GB si mor de nervi , zici ca are 2000TB!!! in windows merge lux , in 10 secunde mi a zis ca are 60gb iar in mac cu GETINFO am adormit 10 minute si tot nu mi a zis nimik ! hardul e NTFS si e pe USB !
ce i de facut ca mor de nervi ??? ? i am dat copiere normala la 22gb si mor de nervi pina caluleaza cite fisiere sunt
și NTFS și pe USB2, e greu să faci lucruri din astea când ai aceste condiții, HDD Extern treuie să nu mai fie NTFS, și atunci ai bucuria să nu mai îți strici 1001 neuroni.
HDD EXT. e pe Slave sau pe Master?
și NTFS și pe USB2, e greu să faci lucruri din astea când ai aceste condiții, HDD Extern treuie să nu mai fie NTFS, și atunci ai bucuria să nu mai îți strici 1001 neuroni.
Bună întrebare, dar logic nu văd de ce ar fi pe slave.
ce gluma buna…ha ha haaa…am ras in hohote cu un amic , n am auzit la nimeni sa setezi hardul extern pe MASTER /SLAVE ...poate la hardul tau SATA ai mai multe optiuni !!! ce are aia cu prefectura ! pai dc pe windows RUPE cand e vorba de copiat si de vazut cit are directorul si pe MAC sta de adormi langa el…CE ZICI ??
ce gluma buna…ha ha haaa…am ras in hohote cu un amic , n am auzit la nimeni sa setezi hardul extern pe MASTER /SLAVE ...poate la hardul tau SATA ai mai multe optiuni !!! ce are aia cu prefectura ! pai dc pe windows RUPE cand e vorba de copiat si de vazut cit are directorul si pe MAC sta de adormi langa el…CE ZICI ??
Eu cred că nu ai setat niciodată un HDD EXT. pe Slave sau pe Master, ei! eu am făcut-o.
Da, înseamnă că nu e asta problema, era o posibilitate ce mi-a trecut prin minte.
am impresia ca se poate, da.. insa numa daca crapi coaja si umbli pe la jumperi. am i right? :D
la chestia cu copierea, e normal sa mearga mai greu, fiindca practic osx face o traducere a informatiei de pe NTFS pe HFS
de indicat e sa faci cumva sa copiezi informatia si sa lucrezi numai pe medii native. eu imi tin toate hardurile pe HFS+, iar cand e vb de windows, folosesc MacDrive, care merge brici