1 din 2
1
1001 nervi cu leopard la copiere
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: undeva prin romanica
Macuser din: 06.10.06

am 1001 nervi cu leopardul ! am incercat sa copy de pe hdd extern 60GB si mor de nervi , zici ca are 2000TB!!! in windows merge lux , in 10 secunde mi a zis ca are 60gb iar in mac cu GETINFO am adormit 10 minute si tot nu mi a zis nimik ! hardul e NTFS si e pe USB !

ce i de facut ca mor de nervi   ??? ? i am dat copiere normala la 22gb si mor de nervi pina caluleaza cite fisiere sunt

Semnătură 

amorul si prostia se platesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Pai, ai spus singur: NTFS! Daca vrei sa vezi ca lumea, foloseste Paragon. Ia spune-mi, Windows vede partitia mac?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
cåpitanul - 28 Februarie 2008 02:19 AM

hardul e NTFS si e pe USB !

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

COPY de pe hardul extern care e pe NTFS (USB 2) pe hardul din MAC

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, exact. Tu il pui pe mac sa cintareasca de pe un mediu strain. Ia instaleaza Paragon si spune-mi daca mai intirzie!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

ESTE SI ALA INSTALAT :(

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

.dmg e un iso. Deci nu. Intrebarea mea e: cu ce ai pus dmg-ul pe NTFS?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

SI INCA O PERLA A LA LEOPARD….cand dau sa copy mai multe fisiere imi da beleaua din poza…faza interesanta e ca fisierul nu exista pe hard

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

și NTFS și pe USB2, e greu să faci lucruri din astea când ai aceste condiții, HDD Extern treuie să nu mai fie NTFS, și atunci ai bucuria să nu mai îți strici 1001 neuroni.
HDD EXT. e pe Slave sau pe Master?

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Eugen M. - 28 Februarie 2008 02:56 AM

și NTFS și pe USB2, e greu să faci lucruri din astea când ai aceste condiții, HDD Extern treuie să nu mai fie NTFS, și atunci ai bucuria să nu mai îți strici 1001 neuroni.

Bună întrebare, dar logic nu văd de ce ar fi pe slave.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Cattus Thraex - 28 Februarie 2008 03:13 AM

Bună întrebare, dar logic nu văd de ce ar fi pe slave.

Poate l-o fi setat el cumva și nu a adus în discuție, asta pentru că a uitat sau nu a dat importanță acestui lucru.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Eugen M. - 28 Februarie 2008 02:56 AM

ce gluma buna…ha ha haaa…am ras in hohote cu un amic , n am auzit la nimeni sa setezi hardul extern pe MASTER /SLAVE ...poate la hardul tau SATA ai mai multe optiuni !!! ce are aia cu prefectura ! pai dc pe windows RUPE cand e vorba de copiat si de vazut cit are directorul si pe MAC sta de adormi langa el…CE ZICI smile ??

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
cåpitanul - 28 Februarie 2008 05:08 AM

ce gluma buna…ha ha haaa…am ras in hohote cu un amic , n am auzit la nimeni sa setezi hardul extern pe MASTER /SLAVE ...poate la hardul tau SATA ai mai multe optiuni !!! ce are aia cu prefectura ! pai dc pe windows RUPE cand e vorba de copiat si de vazut cit are directorul si pe MAC sta de adormi langa el…CE ZICI smile ??

Eu cred că nu ai setat niciodată un HDD EXT. pe Slave sau pe Master, ei! eu am făcut-o.

Da, înseamnă că nu e asta problema, era o posibilitate ce mi-a trecut prin minte.

Hai să râdem în contnuare….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

am impresia ca se poate, da.. insa numa daca crapi coaja si umbli pe la jumperi. am i right? :D

la chestia cu copierea, e normal sa mearga mai greu, fiindca practic osx face o traducere a informatiei de pe NTFS pe HFS smile
de indicat e sa faci cumva sa copiezi informatia si sa lucrezi numai pe medii native. eu imi tin toate hardurile pe HFS+, iar cand e vb de windows, folosesc MacDrive, care merge brici smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

hmmm….nu i o idee rea sa fac hardul extern pe HFS dar cum sa l formatez ??? ce metoda din poza de mai jos sa aleg ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

prima

1 din 2
1