1 din 3
1
SDK - prezentare pe 6 martie
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

Apple invita presa pentru un event pe 6 martie, pentru a prezenta SDK-ul!

[ Modificat: 28 Februarie 2008 04:55 AM de Go2Mars ]
 Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07

In sfarsit… foarte interesante ar trebui sa fie acele noi facilitati enterprise. Daca apare ceva bun in acest sens, atunci soarta Nokia ca telefon de business este pecetluita smile

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

ce inseamna exact facilitati enterprise?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
victorcampeanu - 28 Februarie 2008 06:09 AM

ce inseamna exact facilitati enterprise?

poate suporta Exchange? Lotus Notes? nu stiu… mai e 1 sapt! wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Traducere enterprise :
Probabil un joc cu ‘bilute’, un alt port Sonic Ariciul si 3-4 jocuri retardate, si promisiunea unor aplicatii office; Dupa care, dupa cca. 4 luni de jocuri imbecile si 2 update-uri nu foarte importante sau greu de spart, se lanseaza iPhone gen. 2, o data cu el si aplicatiile office apar, si ce sa vezi…in decembrie mare Apple Event, Steve anunta vanzarea celor 10mil. de iPhone-uri promise smile

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

cam asa vad si eu lucrurile… mi-ar placea sa apara iPhone 2 prin iunie sau iulie!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Asa banuiesc si eu ca se va intmpla dar totusi ce modificari majore din pct de vedere harware credeti ca vor face ... adica ok fie el Iphone 1 gen sau 2 gen ... partea de soft credeti ca va fi diferita complet /  atat de diferita ca ce va fi de 1 gen e zero si 2 gen va fi vai complet diferita ... adica uite cum e acum ... OSX merge si pe PPC si pe Intell ... asta zic daca e 2 gen ... ce poate sa-i mai bage hardware ... GPS incorporat ? ... nu cred banii ii ies cu google ... camera mai buna sa zicem

Dar aplicatiile si partea de soft imi inchipui ca se va potrivi indiferent de generatie

ma speriati tocmai vroiam sa-mi iau un iPhone de 16G ... acum imi dati de gandit smile

Adica acum astept sa se lanseze acest SDK ... stau cu banul in buzunar si astept sa vad ... mie imi place iPhone asa cum e cu MAREA EXCEPTIE ... lipsa usurintei de conectivitate cu mac/pc adica fazele de maleabilitate in ceea ce priveste Exchange -ul ... mai bine zisa sa fie si un fel de flashcard ... a si sa nu uit posibilitatea de a salva atasamentele de mail undeva in acei 16G ... si apoi sa pot lua de acolo acele atasamente smile

Adica vor face un Office pt iPhone ... ce va merge instalat dor pe aparatele 2 gen si nu pe 1 gen ?

[ Modificat: 28 Februarie 2008 07:04 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Eu zic sa nu te grabesti ca dupa generatia 2 o sa apara generatia a 3-a si dupa vor sa o scoata pe a 4-a. Probabil la a 5-a se vor opri si atunci e momentul sa-ti iei iphone.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
LST - 28 Februarie 2008 06:58 PM

Asa banuiesc si eu ca se va intmpla dar totusi ce modificari majore din pct de vedere harware credeti ca vor face ... adica ok fie el Iphone 1 gen sau 2 gen ... partea de soft credeti ca va fi diferita complet /  atat de diferita ca ce va fi de 1 gen e zero si 2 gen va fi vai complet diferita ... adica uite cum e acum ... OSX merge si pe PPC si pe Intell ... asta zic daca e 2 gen ... ce poate sa-i mai bage hardware ... GPS incorporat ? ... nu cred banii ii ies cu google ... camera mai buna sa zicem

Dar aplicatiile si partea de soft imi inchipui ca se va potrivi indiferent de generatie

ma speriati tocmai vroiam sa-mi iau un iPhone de 16G ... acum imi dati de gandit smile

Adica acum astept sa se lanseze acest SDK ... stau cu banul in buzunar si astept sa vad ... mie imi place iPhone asa cum e cu MAREA EXCEPTIE ... lipsa usurintei de conectivitate cu mac/pc adica fazele de maleabilitate in ceea ce priveste Exchange -ul ... mai bine zisa sa fie si un fel de flashcard ... a si sa nu uit posibilitatea de a salva atasamentele de mail undeva in acei 16G ... si apoi sa pot lua de acolo acele atasamente smile

Adica vor face un Office pt iPhone ... ce va merge instalat dor pe aparatele 2 gen si nu pe 1 gen ?

Daca ai nevoie de un nou telefon, nu astepta versiunea urmatoare, cumpara-l acum! Daca nu, de ce sa nu mai astepti sa vezi ce mai scot? Un iPhone cu functii hardware in plus, baterie mai buna, poate mai ieftin… Eu de la inceput mi-am zis ca nu iau prima versiune si ca astept a 2a, totusi e primul telefon de la Apple (si se descurca fff bine)!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

se zvoneste ca SDK-ul ar fi doar beta si ca ar urma sa fie lansat in versiunea finala in luna iunie la WWDC 08

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

E posibil orice, dupa cum am zis vanzarile au scazut in ultimele luni, acum se pare ca intra in tari noi, dupa care dupa cca. 2 luni o sa apara aplicatii, si in sfarsit iphone gen. 2, poate ca asta o sa faca, cine stie, adevarul este ca iphone nu mai este tocmai un produs “hot” mai ales in Europa unde un telefon de 6 luni este vechi;

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

azi e special event-ul! la ora 8pm in RO

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07
Alexi1982 - 06 Martie 2008 10:09 PM

azi e special event-ul! la ora 8pm in RO

Da careva in direct evenimentul ? Blog, etc…

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

Engadget

Macworld

Mac4ever (in franceza)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

“Push email. Great calendar integration - pushed to them over the air all day long. Push contacts. Global address lists. Additional VPN types, including Cisco IPsec VPN. Two-factor authentication, certificates and identities. Enterprise-class Wi-Fi, with WPA2/802.1x. Tools to enforce security policies. Tools to help them configure thousands of devices as they deploy iPhones and set them up automatically. And they want the ability to protect that data by remotely wiping it.” P Schiller

suport M$ Exchange server si ActiveSync

toate intr-un nou update!

[ Modificat: 07 Martie 2008 02:13 AM de Go2Mars ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Fantastic!... pana acum nimic intersant… pe bune!
Ma intreb daca anunta si ceva util pt. userii care deja au iphone, am inteles ca au target de 10mil unitati pana la finele lui 2008, si acum urmeaza sa intre pe partea de enterprise, dar ceva si pentru restul, anunta azi?
Ca sa nu mai zic, un nou update alte buguri lasate, nu de alta dar e pacat sa nu fie si din astea

[ Modificat: 07 Martie 2008 02:27 AM de mirceahr ]
 Semnătură 

1 din 3
1