şi au cumparat licenta ActiveSync de la Maicrosofţi….. incredibil !
cred că Steve tocmai a păşit prin “porţile” lui Bill )
EDIT:
De azi, va fi disponibil SDK pt. native applications
EDIT 2:
Video playback: seamless video playback, uses our h.264 codec, built right in.” So we can add new video codecs right? RIGHT? Sigh. “Core animation… OpenGL ES, the embedded version of OpenGL and a screamer for 3D graphics on the iPhone. In fact, this entire layer is heavily hardware accelerated. ———Super ! Sa vezi jocuri cu grafica adevarata acum, de exemplu !————-
First Native 3D Accelerated Game (native app) for iPhone:
Touch Fighter. Dang, not bad, it’s 3D, OpenGL… tap anywhere to fire, steer with the accelerometer
Marfa acum urmeaza demo-urile creatorilor de jocuri : EA sunt primii… parca vad un football manager ca de mai mult nu ii duce capu .. ce simpatic sunt
Astept sa se termine ‘show-ul’ sa vad ceva ‘palpabil’ , si nu [cenzurat] exchange, ca nu ma intereseaza
Nu e fotbal… E SPORE!!! ce tare, sunt toate nivelele dar este beta jocul si nu e tocmai grozav portat…
Wow AIM….cum o sa ma descurc oare cand am atatia prieteni pe .mac sau aim… sper ca are invisible mode
[ Modificat: 07 Martie 2008 02:58 AM de mirceahr ]
Pe mine ma intereseaza enorm suportul pentru aplicatii de business, gen suportul complet pentru Exchange. Trebuie sa recunosc ca MS Exchange este un produs foarte bun, printre singurele cu adevarat profesionale de la maicrosofţi. Spun asta pt. ca am implementat in doua organizatii Exchange si este beton. Pe bune !
EDIT: SQLite: framework complet pentru baze de date relationale ! Hai mey Mircea, ca e tare, zau !
Nu am spus ca nu e bun….dar pe mine unu’ ma lasa rece, e ceva nu folosesc, deci nu prea ma intereseaza…
Dupa cum am zis, au target de 10mil, nu ma pot bucura la nou update de soft (nu ma refer la unlock&jailbreak;) care mai mult ca sigur aduce alta buguri mai mult ca sigur.
Eram incantat daca ziceau, ca de azi incepand sunt disponibile pt. download macar versiunile beta, si cand sunt gata, le platesti…dar ma rog nu mai zic nimic
Uite si jocul imbecil cu bile de care am zis ca o sa apara… Monkey Ball….my life has a new meaning now!
WOW!! Distribuita chiar e tare… Store App! un fel de itunes wi-fi pt. aplicatii
[ Modificat: 07 Martie 2008 03:07 AM de mirceahr ]
Rezumat scurt:
1. OpenGL (accelerare video) si OpenAL (accelerare audio). Posibilitati enorme pt. grafica 2D/3D, aplicatii native audio/video si jocuri native.
2. Suport full Exchange, SQLite baza de date relationala. Posibilitati dezvoltare aplicatii business profesionale.
App Store—and we’re putting it on every single iPhone on the next release of the software. This is how we’re distributing apps to the iPhone.
Era de asteptat !
HAHAHA!!! Iunie .... in iunie o sa apara aplicatiile hahaha…. parca am avut gura aurita… la inceputul lui iunie apar aplicatiile, si la sfarsitul lui iulie iphone a 2 generatie!
Si ca sa vezi, pt. ipod touch platesti pt. urgrade-ul de soft
Cosmin, evident ca ne bagam ... dar mai e pana atunci un pic!
[ Modificat: 07 Martie 2008 03:15 AM de mirceahr ]
HAHAHA!!! Iunie .... in iunie o sa apara aplicatiile hahaha…. parca am avut gura aurita… la inceputul lui iunie apar aplicatiile, si la sfarsitul lui iulie iphone a 2 generatie!
Si ca sa vezi, pt. ipod touch platesti pt. urgrade-ul de soft
Cosmin, evident ca ne bagam ... dar mai e pana atunci un pic!
Eu cred ca tot la sfarsitul lui iunie introduc si iPhone 2G (cu 3G hahaha)!