Acela cred ca este un Eizo de office, care ma astept sa nu fie mai breaz decat un ACD. Daca se doreste un competitor serios pentru ACD trebuie mers mai sus, unde preturile o cam iau razna.
Tocmai, că ACD 23 NU e un competitor serios!
Şi 2, ce prostie! Cuvîntul mu-ieţi înseamnă înmuiat la plural, regional (e din Creangă, robotule!), şi nu trecut sau băgat în gura celui ce urmează a fi umilit!
cred ca nici unul dintre monitoarele Eizo de mai sus, nu are panel IPS, ca la ACD !! s-au ma insel ? sunt S-PVA ..
trebuie sa caut review-uri ... inainte de a le putea lua in vizor ..
Titlul acestui post era parca :”Ce monitoare nonApple folosit pentru grafica/dtp?” dar toate discutiile vad ca se indreapta catre monitoare office. Cat o fi el de Eizo, seria Flex Scan este: “ideal choice for a wide range of application such as financial, business, video editing, gaming and CAD/CAM”
Special pentru DTP Eizo a creat seria ColorEdge.
Sunt intr-adevar mai scumpe, dar ... vorbim de grafica nu de jocuri.
pana la urma am luat ACD-ul de 23 ” de care sunt tareeee multumit ! este chiar perfect pentru grafica si dtp !! ma costat 3300 ron !
deci parearea mea ca monitoare non-apple pentru grafica si care se se incadreze in maxim 2000 ron nu exista la noi pe piata !!
cel mai ieftin monitor pentru grafica este acd-ul de 20 inch, iar urmatorul este cel de 23”, al caror panel este mult superior fata de orice alt monitor in acesti bani !!
luati asa ceva si nu veti regreta alegerea ! mentionez ca nu am probleme cu afisarea gradientelor !! se vede impecabil !!