Deci ... am tot analizat / testat niste PDA-uri ... HTC Touch Dual si Touch Cruise ... am mai incercat si ... ETEN Glofiish M700 / X600 / X800 ... ASUS P535 ...
NU am avut ocazia sa testez / sa am in mana ... un iPhone ... tot ce stiu despre el e de pe WEB / Apple / YouTube
Am luat in calcul PDA - urile de mai sus toate in jur de 2000 ron / buc
Intradevar acele PAD-uri au fiecare chestii in plus sau in minus unele fata de celelalte ... unele au GPS incluse altele nu OK fel de fel de diferente ... insa unde am ramasa prost impresionat e modalitatea de navigare pe internet ... nu stiu e urat pe Windows Mobile ... poate vorbesc prostii dar nu e ... nu stiu nu gasesc cuvantul ![]()
Acum sa ma intorc la iPhone ... am cateva intrebari :
.
.
.
1. Cea mai importanta care ma SPERIE de fapt ... citesc pe forum la rubrica iphone si ma sperii cand vad cate probleme ... updateuri peste updateuri ... fa asta nu fa asta ... deci sincer ma sperie ... acest telefon / naveta spatiala
... daca eu o cumpar ... sa zicem cel de 16G ... deblocat deja ... ma pot folosi de el sau nu ... sau ma trezesc ca-l cumpar si desi nu fac acel update la care zice lumea sa fiu atent cand se conecteaza la iTunes ... merge ok in rest daca nu ma bestializez cu incercari inutile ... sincer imi place ce ofera apple nu vreau sa-mi schimb iconitele sau sa-mi schimb temele faze feminine de genul asta ![]()
.
.
.
2. Alta intrebare IMPORTANTA ... acest iPhone e ca un PDA cu Windows Mobile ... adica acolo stiu ca daca e sa se buseasca ceva ma duc imi rescrie/reinstaleaza totul si gata ... deci atat timp cat e vorba de sofware ... aici nu e asa ?
.
2a. cand voi vorbiti de acel Restore ... dupa intelegerea mea indiferent ce problema are iPhone daca dai RESTORE ... e ca si cum ai instala un OS de la zero ... e asa sau nu ? ... acest OS de pe iPhone se poate duce la zero in caz de probleme si pus apoi la loc ? ... adica se tot vehiculeaza ideea / zicala ... CARAMIDA SCUMPA ...
.
2b. ce anume NU trebuie sa fac ca sa nu ma aleg cu asa ceva ... O CARAMIDA SCUMPA ? ... de ce se ajunge in aceasta situatie ... cu exceptia fazelor de genul ... am desfacut 10 sticle de bere cu el ... ca asa am vazut o reclama ![]()
.
.
.
3. Am inteles ca desi are 16G ... un iPhone nu-l poti folosi ca pe un FlashMemoryCard ... adica transfer de date ?
3a. deci in acesti 16G nu pot salva nimic altceva decat filme/muzica/poze si atat ... asta am intrebat mai demult si mi s-a zis ca nu pot salva altceva ?
3b. dar am citit tot pe aici pe forum nedumerirea / rezolvarea problemei cuiva cum sa faca posibil download-ul unor arhive atasate la mail sau de undeva de pe un server ... deci intrebare justificata ... primesc un mail cu atasament ... orice in afara de poze/filme/muzica ... sa zicem un .PSD / .AI / .EPS / .CDR / .ZIP etc etc ... pot downloada acel atasament ?
3c. daca pot downloada acele atasamente ... unde le downloadez ... in asa fel incat sa le pot transfera de pe iPhone pe Mac/PC ... deci daca download-ul atasamentelor este posibil ... atunci ce rost are daca nu le pot transfera si chiar mai mult ... daca e posibil download-ul asta implica ca atunci in cei 16G pot pune si altceva in afara de filme/muzica/foto poate nu direct prin conectare la mac/PC dar posibil prin intermediul Safari / Mail ?
.
.
.
4. Voi ce ziceti sunteti multumiti de cum se misca pe web ... eu sunt abonat vechi Vodafone ... cei cu abonament la ei ... cum va merge pe web ?
.
5. Pozele cum sunt ? ati incercat careva sa faceti o poza la rez maxima si sa o printati iese ok ?
.
6. Am vazut anuntul lui : giorgioromany ... a cumparat cineva de la el ... fara suparare dar trebuie sa intreb ... sunt ok merg ... fac probleme ?
.
7. BLUETOOTH - in afara de casca ce pot face cu el ... conectarea cu macul sa zicem prin BLUETOOTH ?
.
.
.
Adica chiar daca e mai mult pentru media acest telefon ... comparativ cu un PDA ... macar stiu ca-l pot duce la absolut
... daca e sa cumpar si ceva de genul asta ... myvu ...
Cam atat pentru primele intrebari ... ma mai gandesc si va mai intreb ... imi cer scuze de intrebarile poate stupide dar sincer ... dintr-un vis frumos care a fost la inceput iPhone pentru mine cel putin ... vis abandonat pentru o mica perioada ... incercand fel de fel de PDA-uri acum m-am intors inapoi la primul vis se pare ... DAR in fiecare zi cand tot intru pe forum si citesc la categoria iPhone ma sperii din ce in ce mai mult