2 din 2
2
iPhone - intrebari inainte de achizitie ?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nu-ti pot da sfaturi tehnice…nu am iphone. sunt un mic părerist. imi dau si eu cu parerea din punctul de vedere al unui client apple, un client ce a busit un macbook si un ipod video. mi-ar placea un iphone…mi-as putea permite sa achizitionez “românește” un astfel de gadget. desi nu prea pot sta fara internet (tv nu am de 3 ani si nu simt nevoia) totusi, un iphone ar fi pt mine un moft pt ca nevoia de mobilitate imi este satisfacuta din plin de ibook-ul din semnatura. dar nu-mi pot face acest moft deoarece nu-l pot achizitiona legal la un pret pe care sa mi-l pot permite. oricine si oricand poate pati necazul lui huk si din iphone sa ramai cu un ipod touch. in principiu, pierderea n-ar fi mare dar asta inseamna inca un device de carat. adica 2 tf pe care le am acum + touch-ul.
in concluzie, eu nu-ti spun ce sa faci, eu spun ce as face eu: as cumpara un iphone legal adica sa pot beneficia fara probleme de garantie si update-uri

si cred ca exista multe solutii tehnice la problemele ridicate de tine…

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06
judge - 28 Februarie 2008 06:46 PM

Daca lanseaza si suport pentru BlackBerry poate ma gandesc si eu - desi tot mai mare ocaua decat… Si eventual sa mi-l iau deblocat din Franta/Germania ca n-am chef de manevre cu telefonul. Se mai vand la liber pe acolo? Ca in Germania Vodafone a pierdut procesul cu T-Mobile.

In Franta, da… 750€. fara abonament si fara sa fie blocat pe Orange FR (pui ce Sim vrei).

Later edit: Tocmai m-am uitat pe site-ul orange.fr, ofera iPhone 16GB deblocat la pretul de 750€ (nu vand si modelul de 8GB deblocat).

[ Modificat: 28 Februarie 2008 11:44 PM de Go2Mars ]
 Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Pentru a mia oara: daca nu ai adresa de rezidenta in Franta, cu card de credit emis in Franta…salutare iPhone deblocat legal.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
dtancu - 28 Februarie 2008 11:43 PM

Pentru a mia oara: daca nu ai adresa de rezidenta in Franta, cu card de credit emis in Franta…salutare iPhone deblocat legal.

nu e vandut pe Apple Store France, doar de orange! iar daca il iei deblocat nu e nici o pb (ca doar nu iti faci abonament la orange)

Later edit: e adevarat ca pe site-ul orange cer adresa in franta, n-am vazut cum se intampla in magazin orange daca esti “turist” si vrei un iphone deblocat pentru perioada “vizitei” (il iei cu prepay)

[ Modificat: 28 Februarie 2008 11:57 PM de Go2Mars ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

iPhone ajunge oficial si in Irlanda in martie, tot cu O2!

http://www.appleinsider.com/articles/08/02/28/iphone_coming_to_ireland_next_month_without_visual_voicemail.html

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

Tot asa cu anumite app se poate intra in email ... adica daca ai un atasament in mail orice altceva in acele clasice pdf / word / poze ... si sa-l poti salva pe tot asa intr-un Folder si apoi transferat pe mac / pc ?

asta nu cred ca iti merge, cel putin in mail nu ai optiune de “save” :D, nu stiu ce incerci tu dar e ceva dubios :D, tu te iei numai de “defecte”,
si sa-ti mai zic si eu inca o data pt ca am observat ca nu prea citesti mesajele venite in ajutorul tau:
iPhone nu este 100% de business, iPhone este 99% entertaiment si doar 1% business, DAR acel 1% este mare lucru,dupa cum ti-am mai zis “aplicatia de mail este super ok, foarte bine facut”, don’t forget that!!! pentru 99% business si 1% entertaiment, iti recomand cu caldura un HTC, Benq, etc.

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07
virus_luci - 29 Februarie 2008 12:40 AM

Tot asa cu anumite app se poate intra in email ... adica daca ai un atasament in mail orice altceva in acele clasice pdf / word / poze ... si sa-l poti salva pe tot asa intr-un Folder si apoi transferat pe mac / pc ?

asta nu cred ca iti merge, cel putin in mail nu ai optiune de “save” :D, nu stiu ce incerci tu dar e ceva dubios :D, tu te iei numai de “defecte”,
si sa-ti mai zic si eu inca o data pt ca am observat ca nu prea citesti mesajele venite in ajutorul tau:
iPhone nu este 100% de business, iPhone este 99% entertaiment si doar 1% business, DAR acel 1% este mare lucru,dupa cum ti-am mai zis “aplicatia de mail este super ok, foarte bine facut”, don’t forget that!!! pentru 99% business si 1% entertaiment, iti recomand cu caldura un HTC, Benq, etc.

Am citit foarte atent ce ai scris problema care tu nu tii cont de ea e ca repet “nu am avut in mana niciodata un iPhone” concluzie cand vorbeai de anumite app eu nu stiam la ce se refera ... nu stiam ce fac ... de asta intrebarile care le puneam eu erau mai brute ... se poate ai sau nu ... abia in al doile mesaj ai zis ” DA se poate cu programele de care ti-am zis “

Nu ma leg de defecte ... partile bune i le stiu ... sunt in extaz excitat de tot ... cum arata cum se prezinta cu toate app lui de media ... nu am ce comenta acolo ... sunt dupa cum am zis SUPER INCANTAT de restul ... de asta nu vreau sa imi iau un HTC sau orice alt PDA ca ma seaca la infernal Windoze Mobile ... deci ca media iphone e cel mai tare de pe glob smile ... dar vezi apar fel de fel de app de updateuri de hackuri ... ma gandeam poate in final se poate si ceea ce vreau eu ... am intrebat in comun pe forum poate cineva stie ...

Acum ce sa fac ... aveam banul pregatit ... dar m-am hotarat sa mai astept pana pe 6 martie sa vad ce e cu SDK - ul asta ?

Nu trebuie sa te superi eu itit multumesc de ajutor ... dar tine cont ... cum am zis la inceput nu am testat nici un iPhone ... nu am avut niciodata un iPod ... deci tot ce stiu e din apple training si web smile

Merci

[ Modificat: 29 Februarie 2008 05:46 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

si eu astept SDK sper sa fie ceva revolutionar.sper sa creasca posibilitatea de business.
daca nu vrei PDA sau htac, iati iPhone.sicer iti zic

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

LST, vezi ca pe 6 martie scot un beta la SDK. Asteapta si tu pana prin iunie-iulie cand se zvoneste ca scot versiunea finala. Sau n-ar fi rau sa te gandesti ca prin august vor sa lanseze versiunea de iPhone cu 3G, indiscutabil mai rapida… Deci, nu e nici o graba. wink

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

in SUA e 3g??? Din cate stiu nu au.

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
virus_luci - 01 Martie 2008 12:56 AM

in SUA e 3g??? Din cate stiu nu au.

AT&T;dezvolta reteaua anul asta, cica pana la sfarsitul anului vor acoperi o mare parte din US.

appleinsider.com

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 22.10.07
Dani - 28 Februarie 2008 08:25 PM

eu am pus samba pe iphone ca sa stochez/car fisiere. merge impecabil.

Spune rogute cum ai pus Samba pe iPhone ca vreau si eu.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.10.05
raducoc - 01 Martie 2008 02:47 AM
Dani - 28 Februarie 2008 08:25 PM

eu am pus samba pe iphone ca sa stochez/car fisiere. merge impecabil.

Spune rogute cum ai pus Samba pe iPhone ca vreau si eu.

http://signalblue.com/iphone/

2 din 2
2