Asta e prima, din multe ce urmeaza sa apara, metoda de a debloca iPhone 1.1.4. Este vorba de un iPhone cu bootloader 3.9.
Ce aveti nevoie : un iPhone cu bl 3.9 (nu conteaza versiunea de soft), o conexiune wireless si un Mac (merge si windows cred, dar nu stiu eu) si versiunea modificata de ziphone (ATENTIE nu este la fel cu cea de pe situl ziphone.org, o downloadati de pe linku-ul de pe iclarified) pe care o luati de aici
Deschideti iTunes, si faceti un RESTORE la varianta 1.1.4, cand termina el o sa va zica ca telefonul apare in itunes in 15sec.Asteptati sa il vada, NU INCHIDETI iTunes, deschideti terminalul (applications, utilities) faceti drag&drop;la folderul ziphone (mergeti in terminal sageata dreapta pana in capat si apasati ‘space’ si scrieti “cd” asa trebuie sa arate ” cd /Users/Cristi/Desktop/ZiPhone ” dupa care dati “enter”) si scrieti “-j” “-a” si asteptati 45sec si la sfarsit o sa aveti un iphone activat.
Acum, mergeti in installer, adaugati la surse “installer.iClarified.com” asteptati refresh-ul, va duceti in folderul iClarified, gasiti ‘unlock 1.1.4’ instalati si gata.
Auto lock-ul trebuie setat pe NEVER! si daca in timpul deblocarii pierdeti wi-fi-ul nu va speriati isi revine la sfarsit.
Si ca toata treaba sa fie completa, instalati app-support-ul pt. 1.1.3 (tot de la iClarified) si aveti support pt. nr. in format +407 (unii au avut probleme cu sunetul dupa instalarea appsupport-ului, dar dupa restart sau reset all settings a mers totul)
La sfarsit o sa aveti 1.1.4 cu modem firmware 04.04.05.
Am folosit si testat metoda asta special pt. ca e prima lansata, ziphone e gata si el, probabil azi o sa iasa.
Mai este si independence, care merge si deblocheaza 1.1.4, dar nu stiu cum merge pt. nu l-am testat, pt. ca mie nu imi place deloc independence.
Recomand tuturor update-ul asta.
[ Modificat: 25 Iunie 2008 04:03 PM de Administrator ]
Poti astepta si ziphone-ul, nu stiu daca gui-ul apare chiar imediat (presupun ca tu la gui te referi) dar in cateva zile sigur iese.
Metoda mai sus descrisa tot ziphone foloseste pt. activare si jailbreak, doar unlock-ul difera un pic, dar tot din ziphone&gunlock;provine
Oricum merge foarte bine, adica nu ai probleme cu unlock-ul sau ceva de genul, cat despre 1.1.4, nu e nimic vizibil, dar este pus la punct, ce am observat e ca acum re-aranjarea icoanelor merge mai bine(in 1.1.3 uneori cand aveai foarte multe pagini mergea un pic sluggish )
SMS-urile sunt in oridine, dupa cum am zis safari deschide acum paginile in background (unele nu toate) [in versiunile trecute daca in safari dadeai ‘new page’ pagina in care erai tu, ramanea alba si nu continua sa o incarce]
Dap, au rezolvat.
1.1.4, aduce stabilitate si imbunatateste 1.1.3, dupa cum am zis se misca mai bine cand ai multe icoane si le rearanjezi, safari incarca paginile in fundal.
In mare parte asta e nou, ca merge bine (asa cum ar fi trebuit sa mearga 1.1.3 de la inceput). Am zis, recomand tuturor update-ul asta, pt. ca “pune pe picioare” iphone-ul.
am facut si eu upgrade-ul - confirm: merge beton. Dar am totusi o intrebare: la appsuport pot sa optez pentru 1.1.3, dar si pentru 1.1.4… care sa fie sau amandoua?
Pai optezi pentru cel pt. 1.1.4, cand am scris eu, inca nu era patch-ul pt. 1.1.4, dar cel de pe 1.1.3 merge foarte bine
Asa ca folositi patch-ul pt. 1.1.4 cu incredere (l-am testat si eu acum)
Tinand cont de faptul ca 1.1.4 e un debug release mai mult decat o versiune noua, eu cred ca multe din aplicatiile care merg pe 1.1.3 vor merge si pe 1.1.4
Tinand cont de faptul ca 1.1.4 e un debug release mai mult decat o versiune noua, eu cred ca multe din aplicatiile care merg pe 1.1.3 vor merge si pe 1.1.4
Da, bine, asta e logic, din moment ce merge app support-ul, ssh-ul etc
Pt. cine are bootloader 4.6 si vrea sa faca update-ul la 1.1.4 si sa foloseasca modem firmware-ul 04.02.13_G, aveti aici independence
Omul are si o durere (cel care a facut independence) lumea cica ii vinde soft-ul, si nu asta ar fi buba, cica nici macar nu au facut alt wrapper pentru program, pur si simplu aia cer bani, si cumparatorului ii dau link-ul direct catre home-page-ul de la independence…
Si rog un admin daca se poate, sa faca topicul sticky.
[ Modificat: 29 Februarie 2008 06:11 AM de mirceahr ]