- le tot instalez de vreo doua ore si trebuie sa-i dau dreptate lui mirceahr ca 1.1.4 este mult mai stabil decat 1.1.3.
- daca aveti totusi probleme cu aplicatii de pe 1.1.2/1.1.3 atunci instalati sursele lui Shai (ride4.org/shai.xml) si sub tweaks 1.1.4 veti gasi “1.1.4 Compatibility patch” care va da voie sa instalati aplicatii initial destinate aifoanelor cu firmware inferior. Atentie: aplicatia spune (sau cel putin asa am inteles eu) ca trebuie sa o dezinstalezi dupa fiecare app de 1.1.3 instalat… eu am pus si mai multe deodata, dar il mai dezinstalez la cate un calup; asa preventiv…
Tinand cont de faptul ca 1.1.4 e un debug release mai mult decat o versiune noua, eu cred ca multe din aplicatiile care merg pe 1.1.3 vor merge si pe 1.1.4
Da, bine, asta e logic, din moment ce merge app support-ul, ssh-ul etc
Pt. cine are bootloader 4.6 si vrea sa faca update-ul la 1.1.4 si sa foloseasca modem firmware-ul 04.02.13_G, aveti aici independence
Omul are si o durere (cel care a facut independence) lumea cica ii vinde soft-ul, si nu asta ar fi buba, cica nici macar nu au facut alt wrapper pentru program, pur si simplu aia cer bani, si cumparatorului ii dau link-ul direct catre home-page-ul de la independence…
Si rog un admin daca se poate, sa faca topicul sticky.
Să înțeleg că independence NU FACE DOWNGRADE la bootloader? Păi dacă e așa, în 5 minute mă apuc de treabă, nene. Și mai am o nelămurire… de ce se mai folosește Ziphone?
@toma : ziphone se foloseste pt. ca este foarte rapid, independence este wrapper pt. ziphone, cam asta e motivul. Da, te poti pune pe treaba, desi vei avea 1.1.4 cu modem firmware-ul de pe 1.1.2(04.02.13_G) dar am inteles ca merge bine, mai putin google
@sorin : nu stiu de ce nu iti merge, la mine a mers pe toate
@szlaeyer : alpine e parola, daca nu merge… ai cumva services instalat? daca da, sterge services, sterge ssh, instaleaza ssh din nou, si o sa mearga (services nu se pupa cu 1.1.3-4, era un fix pe undeva pt. services dar nu mai stiu pe unde era)
Am uitat sa va zic, folositi cu incredere cu ziphone 2.5, merge foarte bine (merge foarte bine de cateva zile, dar dece nu a vrut sa il lanseze, sa zicem teste… sau hmmm donatii)
[ Modificat: 01 Martie 2008 08:43 AM de mirceahr ]
Netservices aveam… le-am dat jos si am pus din nou openssh, de data asta cu BossPrefs… tot nu merge, dar tin minte ca si pe 1.1.2 nu mi-a mers pana n-am pus un anume user, root parca… aici nu vrea nici cu root, deci e nevoie de un user anume?
tocmai ce am facut si eu update-ul la 1.1.4. Primul lucru care l-am observat: ati vazut ca s-au schimbat hartile (satellite) de google maps? Pana acum, “la mine acasa” era o imagine “pe soare” cu o usoara tenta de galben, acum, e complet schimbata, si ceva mai completa! Cand am intrat in GMaps, imediat m-a “teleportat” acasa…. bine, cu o eroare de 10m, dar….. WTF?
CORECTIE: acum m-am mai uitat odata, NU are eroare la localizare. Si da, au schimbat hartile. La mine in cartier, aproape de Dristor, se construiesc niste blocuri, care pana acum nu era santierul pe GMaps. Acum este. w00t w00t for google!
[ Modificat: 01 Martie 2008 06:47 PM de equinoxe ]
Da si la Brasov situatia este un pic mai roza, dar nu-mi arat locatia… o sa incerc si la Bucuresti, iar pana atunci trebuie sa ma multumesc cu LocateMe.
Nu stiu de ce nu vrea sa mearga cu Fugu, eu folosesc CyberDuck de mult, e mai buna ratusca
Da hartile s-au schimbat, adica au fost updatate, dar asta nu tine de apple, e treaba lui google, oricum hartile tot nu sunt mare lucru, dar e un ‘step-up’
Da, ziphone e un program bun.
Scuze că insist, dar tot n-am primit răspuns la întrebare. Pînă la urmă, iNdependance, face downgrade la bootloader de la 4.6 la 3.9? Adică face ce face și Ziphone? Că eu asta aș evita, cu toată recomandarea lui Zibri precum că downgrade la 3.9 e de fapt adevăratul upgrade.
Mulțumiri.