Pai nu stiu.. renuntati la patch-ul de pe iclarified!? altceva nu stiu sa va zic, repet, am intampinat si eu problema, dar am facut restore, si le-am adaugat manual (patch-ul si template-urile) merge foarte bine cu patchul de pe 1.1.3…mai mult nu stiu ce sa zic, daca gaseste cineva o solutie sa zica
Zilele trecute am “urcat” un iPhone din saptamana 39 la 1.1.4. Era vorba de un 1.0.2 pe care l-am urcat fara probleme prin prima metoda de unlock postata de mirceahr pe acest thread.
A mers, ba mai mult am avut mai putine probleme cu instalarea aplicatiilor decat pe al meu (saptamana 41), in sensul ca la mine anumite app-uri au facut nazuri. Pe asta nu. Insa prietenul caruia i-am facut upgrade-ul a reusit sa faca niste combinatii mirobolante cu iBrick si a instalat tot felul de aplicatii, dubioase as zice eu. In fine, rezultatul a fost ca speaker-ul de sus a incetat sa functioneze, nu mai auzea nimic in el, indiferent daca era sunat sau daca suna el pe cineva. Am zis ca se impune un restore, dar am zis sa-l fac cu ziphone 2.5 de data asta, sa facem si un iErase, pe care nu l-am facut data trecuta.
Si am facut asa: sync cu iTunes; iTunes lasat deschis; ZiPhone iErase - success; restore la 1.1.4 si… eroare 1602… ce am gresit? Am incercat restore si cu option+restore si cu restore normal in care downloadeaza el mai intai firmware-ul… Am inteles din anume post-uri peste care am dat, asa la o prima cautare, pe google, ca ar fi vorba de o problema legata de permisiuni.
In primul rand, am tot scris si degeaba RESTORE!!!!!!!
Am facut restore si afisarea SMSurilor e la fel de inceata.
Pai, stai un pic ai folosit din nou, patch-ul de la iclarified? daca da asta s-ar putea sa fie una din probleme…eu numai cu patch-ul de pe iclarified am avut problema asta…eu nu am avut nici o problema din punctul asta de vedere, pe 1.1.4 cu sms-urile
[quote author=“sorin”]
Si eu am instalat patch-ul de pe iclarified de fapt doua : AppSupport Patch (1.1.4) version 1.2 si Region Patch (1.1.4) version 1.0 si intradevar SMS se misca ca un melc cit si dupa ce efectuez “slide to unlock” exista citeodata o mica intirziere enervanta . Acum ce am de facut ca sa scap de intirzierile astea ?
eu am patch-urile de la iClarified, Region Format si AppSupport, imi merge brici.
nu o sa inteleg niciodata de ce atatea diferente de la un iPhone la altul, am un prieten care reuseste (nu stiu cum si ce ii face la iPhone, avem amandoi 1.1.2 OTB, acuma 1.1.4), lui ii merge praf cu aceleasi aplicatii pe care le am si eu ! ! !
poate ca nu patchurile, de la iClarified, sunt problema, poate SMB poate Customize si alte programele care fac viata iPhoneului grea :D (de exp: eu am avut baterry info-dragut cu multe detalii, chiar mi s-a parut folositor- dar imi facea iPhoneul sa mearga, de fapt sa nu mearga. mergea sacadat, l-am dezinstalat si gata NO Problem)
Zilele trecute am “urcat” un iPhone din saptamana 39 la 1.1.4. Era vorba de un 1.0.2 pe care l-am urcat fara probleme prin prima metoda de unlock postata de mirceahr pe acest thread.
A mers, ba mai mult am avut mai putine probleme cu instalarea aplicatiilor decat pe al meu (saptamana 41), in sensul ca la mine anumite app-uri au facut nazuri. Pe asta nu. Insa prietenul caruia i-am facut upgrade-ul a reusit sa faca niste combinatii mirobolante cu iBrick si a instalat tot felul de aplicatii, dubioase as zice eu. In fine, rezultatul a fost ca speaker-ul de sus a incetat sa functioneze, nu mai auzea nimic in el, indiferent daca era sunat sau daca suna el pe cineva. Am zis ca se impune un restore, dar am zis sa-l fac cu ziphone 2.5 de data asta, sa facem si un iErase, pe care nu l-am facut data trecuta.
Si am facut asa: sync cu iTunes; iTunes lasat deschis; ZiPhone iErase - success; restore la 1.1.4 si… eroare 1602… ce am gresit? Am incercat restore si cu option+restore si cu restore normal in care downloadeaza el mai intai firmware-ul… Am inteles din anume post-uri peste care am dat, asa la o prima cautare, pe google, ca ar fi vorba de o problema legata de permisiuni.
nu mai ai de ce sa folosesti iBrikr pentru 1.1.4 . si eu am incercat sa instalez niste programe din PC pe iPhone si mi-a crapat :D , deci instaleaza si tu numai din Installer !
[quote author=“szlayer”] Insa prietenul caruia i-am facut upgrade-ul a reusit sa faca niste combinatii mirobolante cu iBrick si a instalat tot felul de aplicatii, dubioase as zice eu.
nu mai ai de ce sa folosesti iBrikr pentru 1.1.4 . si eu am incercat sa instalez niste programe din PC pe iPhone si mi-a crapat :D , deci instaleaza si tu numai din Installer !
bafta
tu ai scris ca a folosit iBrikr
ia citeste atent… vezi ca ti-am pus si-un ziPhone pentru Mac
eu ti-am dat un sfat ca asta ai cerut
[ Modificat: 13 Martie 2008 05:36 PM de virus_luci ]
am un iphone 1.1.1 OTB , BL39. deblocat cu anysim 1.1 / ce metoda recomandati in cazul meu? ziphone sau iplus2.0 . are sens sa folosesc iplus atita timp cit oricum am un 3.9 ? un prieten si a deblocat iphone ul ( 1.0.2 >1.1.1 => 1.1.4 ziphone 2.5 ) si cind m am uitat in settings /general /about/ la version aparea 1.1.4 si in paranteza ceva care incepea cu 4 si se termina in 5 parca.. deci nicidecum 3a109a care ar fi insemnat bl 39. sunt un pic confuz in aceasta privinta. ziphone ul nu arfi trebuit sa lase bl intact, l-ar fi downgradat doar daca era un 4.6 . el a folosit update si nu restore in itunes.
in cazul tau ziphone 2.5 c este varianta cea mai buna daca ai bl 3.9 , si fa un restore la 1.1.4 in itunes . La settings/ general / about in iphone nu ai sa vezi niciodata ce bootloader ai pentru ca nu este trecut acolo deloc , poate te ai uitat la versiunea de modem care intradevar este ceva care se termina in 5 (04.04.05_G).
multumesc. clar o sa fac restore . am citit asta si in helpul ziphone ului .. eram un pic confuz in legatura cu bl ul..deci ramine intact dupa ce o sa folosesc ziphoneul/ bytheway de unde pot vedea ce versiune de bl am?
in cazul tau ziphone 2.5 c este varianta cea mai buna daca ai bl 3.9 , si fa un restore la 1.1.4 in itunes . La settings/ general / about in iphone nu ai sa vezi niciodata ce bootloader ai pentru ca nu este trecut acolo deloc , poate te ai uitat la versiunea de modem care intradevar este ceva care se termina in 5 (04.04.05_G).
nu , nu m-am uitat la versiunea de modem . m-am uitat la version : 1.1.4 ( incepea cu 4…) la el dupa ziphone iar la al meu , in prezent , version: 1.1.1 ( 3A109a) iar cineva imi spusese ca acel 3si 9 reprezinta versiunea de bl… de aici si confuzia mea.
poti folosi o aplicatie din installer care se numeste baseband info (bbinfo) dar mai intii trebuie sa adaugi o sursa ( http://www.trejan.com/irepo ) in installer . Oricum daca ai 3.9 bootloder-ul tau o sa ramina intact dupa ce folosesti ziphone , pentru ca nu are ce sa ii faca ( de downgrade-at nu poate de upgrade-at iarasi nu poate) si nici iPlus 2 nu stie sa iti inlocuiasca bootloader-ul tau 3.9 cu 3.9 fakeblank ca ar fi ceva daca ar stii sa faca asta . Cu alte cuvinte aceste probleme ce sa foloseasca si cum si de ce le au doar cei ce au in prezent bootloader 4.6