poti folosi o aplicatie din installer care se numeste baseband info (bbinfo) dar mai intii trebuie sa adaugi o sursa ( http://www.trejan.com/irepo ) in installer . Oricum daca ai 3.9 bootloder-ul tau o sa ramina intact dupa ce folosesti ziphone , pentru ca nu are ce sa ii faca ( de downgrade-at nu poate de upgrade-at iarasi nu poate) si nici iPlus 2 nu stie sa iti inlocuiasca bootloader-ul tau 3.9 cu 3.9 fakeblank ca ar fi ceva daca ar stii sa faca asta . Cu alte cuvinte aceste probleme ce sa foloseasca si cum si de ce le au doar cei ce au in prezent bootloader 4.6
da , mi e clar acum / multumesc.
inca o intrebare , sorry daca este un pic offtopic.. am 2 macuri/tiger , ambele ppc .. ziphone merge bine doar pe intel sau
e ok si cu ppc urile.
[ Modificat: 14 Martie 2008 01:30 AM de corruptdream ]
Zilele trecute am “urcat” un iPhone din saptamana 39 la 1.1.4. Era vorba de un 1.0.2 pe care l-am urcat fara probleme prin prima metoda de unlock postata de mirceahr pe acest thread.
A mers, ba mai mult am avut mai putine probleme cu instalarea aplicatiilor decat pe al meu (saptamana 41), in sensul ca la mine anumite app-uri au facut nazuri. Pe asta nu. Insa prietenul caruia i-am facut upgrade-ul a reusit sa faca niste combinatii mirobolante cu iBrick si a instalat tot felul de aplicatii, dubioase as zice eu. In fine, rezultatul a fost ca speaker-ul de sus a incetat sa functioneze, nu mai auzea nimic in el, indiferent daca era sunat sau daca suna el pe cineva. Am zis ca se impune un restore, dar am zis sa-l fac cu ziphone 2.5 de data asta, sa facem si un iErase, pe care nu l-am facut data trecuta.
Si am facut asa: sync cu iTunes; iTunes lasat deschis; ZiPhone iErase - success; restore la 1.1.4 si… eroare 1602… ce am gresit? Am incercat restore si cu option+restore si cu restore normal in care downloadeaza el mai intai firmware-ul… Am inteles din anume post-uri peste care am dat, asa la o prima cautare, pe google, ca ar fi vorba de o problema legata de permisiuni.
Salutari!
Am deblocat un iphone adus recent cu iLiberty, instalat Cydia, etc. Intrebarea mea este daca acum, dupa ce toate sunt bune si frumoase, functioneaza totul, pot instala INSTALLER pentru ca nu gasesc toate aplicatiile de care cred ca am nevoie in Cydia! Nu am gasit niciunde un tutorial sau vreo explicatie in legatura cu aceasta problema. Se lock-uie telefonul daca din iLiberty incerc sa instalez aceste payloads? Telefonul ar trebuie sa fie in acel mod de asteptare? Are cineva idee? Multumesc!
Salutare la toata lumea!
Sunt posesor de iphone de circa 1 luna si pana astazi nu am stiut de acest forum.
Eu cand am trecut de la 113 la 114 am procedat in felul urmator:
Am dat UPGRADE(NU RESTORE) din itunes la 114, a facut download si apoi cu ziphone (3.0 cred) l-am deblocat cu DO IT ALL.
Probleme nu prea am avut, singura durere a mea ar fi ca inainte cand aveam 113 imi mergea perfect PYSL, iar acum nu imi mai functioneaza, in sensul ca nu intotdeauna blocheaza apelurile( cateodata da, catodata nu, aleator), in rest pot spune ca merge destul de bine.
Intrebarea este: De ce nu e bine sa dai upgrade si e mai bine sa dai restore si cum pot remedeia ce am facut in caz ca nu e OK cum am procedat?
Alta intrebare ar fi: Ce este acest Bootloader si la ce foloseste si ce e rau ca am facut downgrade la bootloader deblocandu-l cu ziphone?
Cam atat deocamdata…
Va multumesc!
Salut baieti! Am trecut si eu de la 113 la 114 cu restore in i-tunes si am deblocat cu Zibri 3.0- toate bune si frumoase insa am o nedumerire care ma cam sperie putin. Am observat ca mi-au ramas instalate la instaler: bsd subsistem( la care si inainte la 113 si acum) imi apare sus in dreapta butonul de reinstall;open ssh e instalat si la instaler 3.1. tot asa, butonul de reinstal. Aici nu inteleg….am incercat sa le reinstalez din acest buton, zice error,package download failed! Tot aseara am incercat sa descarc BOSS PREFS, KB, BiggBoss Beta Experiece, Comunity Sorces, BossTool cam ce aveam inainte si nu vrea,si la toate acelasi mesaj. Care o fi treaba? Am instalat AppSupPatch 114 care a mers. Sa mai incerc azi cu restul iar?? Si lovitura de gratie care ma ingrijoreaza cel mai tare: nu se mai autoblocheaza la 1 min ca inainte. I-am dat pe never, iar pe 1 min si nimic. Am dat resetare la toate setarile si la fel, ecranul e aprins si nu se mai dezactiveaza singur, am vazut ca numai cu butonul de inchidere apasat scurt merge. Va rog dati-mi si mie un diagnostic si ceva sfaturi! In rest el functioneaza normal.
Ei, eu n-am folosit niciodată Zibri (ziphone e nu?) și nici n-am să-l folosesc, dar după cum spui tu, ceva e dat rău peste cap în telefonul tău. Eu zic să-i mai dai un restore în iTunes și să încerci alte metode de activare/deblocare. Că sînt destule acuma. Eu unul am folosit iLiberty, iNdependence și iPlus. N-am avut nici o problemă de cînd am telefonul. În ceea ce privește aplicațiile, unele nu sînt compatibile cu 1.1.4, dar alea sînt din ce în ce mai rare. Toate alea pe care le-ai numit tu au variante 1.1.4, prin urmare e clar. Problema e cu telefonul tău. Uite puțin ajutor găsești aici: http://www.iclarified.com/entries/index.php?page=1&caid=2&scid=11 (aici găsești o grămadă de tutoriale)
Chiar nu stiu nimic de aplicatii pt. ca nu le folosesc, imi pare rau.
Merge “unit converter” ca ala e singurul pe care il am, daca te ajuta.
Off topic :
Salut la toata lumea. De 2 saptamani tot citesc ce scrieti voi pe aici si (chiar daca intr-o luna s-ar putea sa apara 2nd gen.) ... ieri l-am luat !!! Toata noaptea am stat, l-am trecut prin iPlus si iTunes urmand pasii expusi sau explicati de voi si cautand apoi aplicatii care sa-l aduca mai aproape de nevoile mele.
Am trecut prin mai toate smartphone-urile de la SonyEricsson pina acum, dar in acest moment ... n-am cuvinte ... este altceva, alta interfata (aproape complet configurabila prin aplicatii 3rd party) ... m-a convins in 24 de ore de ceea ce poate deveni ... este superb ! Felicitari de pe acum tuturor celor care au unul si-mi pare sincer rau de cei care nu l-au descoperit sau (influentati de prieteni sau descurajati de minusurile iPhone-ului de pina acum) isi dau banii pe alte scule.
On topic :
mirceahr, spune-mi te rog in ce pachet din installer gasesc “unit converter”. Multumesc.
1. BSD Subsystem, SSH sunt instalate de ziPhone, in ideea sa te scuteasca de munca in plus si/sau sa nu le dea de bataie celor care nu stiu ca ai nevoie de BSD ca sa-ti mearga applicatiile
2. in legatura cu faptul ca nu vroia sa-ti instaleze nimic, eu cred ca s-a intamplat asa: sursele astea mai pica si ele, dau erori. Ideea e ca installer iti pune o aplicatie in queue (intr-un rand) daca nu s-a instalat bine, iar cand incerci sa instalezi altceva installer o sa incerce inca o data aplicatia care a dat eroare.