Attacks on Mac OS X Exploded by 1,550% in 2007
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Salutare

Am dat intamplator peste urmatorul articol:

Attacks on Mac OS X Exploded by 1550% in 2007.

Desi numarul in sine al atacurilor mi se pare in continuare ok de mic, rata de crestere este considerabila, si daca se pastreaza ar putea deveni o problema. (Daca in 6 luni devin de 10 ori mai multe..e ceva)

In aceste conditii, mai este inca suficient doar Firewallul inclus in Mac alaturi de “bunul simt” in “pe ce dam click”?
Sau pe masura ce vor creste numarul atacurilor, si implicit si tipul acestora, vor aparea solutii dedicate, asemanatoare celor de pe Win?
Isi va pierde in viitor Mac Os-ul unul dintre avantajele care l-au facut renumit? Va aduce cresterea ratei de patrundere a macurilor o scadere in calitate?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

Stai un pic! Matale spui aici de rata ATACURILOR. Dar nu spui nimic de REUSITE. Asta cred ca va conta cel mai mult. Adica, daca din 1.000.000 de atacuri, reusesc sa zicem…. 1000, mi se pare irelevant. Dar daca reusesc 50.000 - 100.000, atunci cred ca ar trebui sa incepem sa ne facem probleme!

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

LOOOOOOOOL…
Acel ENORM 1550% înseamnă o creștere de la DOUĂ atacuri - DOUĂ!!! - până la monstruosul total de 33 atacuri!
Iar concluzia e că Mac OS X este “irrefutable leader” la avântul luat de atacuri…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

intr-adevar….. irefuteaza wink oricare alt sistem, dpdv al securitatii

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

‹‹ defragmentare      probleme cu HDD ? ››