De ce iTunes Store sux?
Trimis: 29 Februarie 2008 04:16 AM
[ Ignoră ]
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca/NY
Macuser din: 19.02.08
Declar pe propria raspundere ca in aceasta seara…iTunes Store m-a dezamagit profund.
Uitati-va la poza attached.
Trimis: 29 Februarie 2008 04:28 AM
[ Ignoră ]
[ # 1 ]
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07
Ce sa zic…...foarte tare frate…...No comment. Cum puii mei au ajuns astia acolo? Si daca au ajuns ei (manelistii) noi de c enu putem sa avem iTunes Store in RO?
Semnătură
MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb
Trimis: 29 Februarie 2008 04:33 AM
[ Ignoră ]
[ # 2 ]
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07
Traducerile sunt superbe.
Ține-mă, Doamne. Cred că așa arată iadul pentru mine: iManele.
[ Modificat: 29 Februarie 2008 04:40 AM de dtancu ]
Semnătură
We do not see things as they are, we see things as we are.
Trimis: 29 Februarie 2008 04:38 AM
[ Ignoră ]
[ # 3 ]
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 28.03.06
Nu Itunes e vinovat de existanta geniilor ăstora înţelese (poate un pic, că-i dă mai departe). Itunes îi trateaza ca pe o marfa. Aşa, ca editurile cu maculatura aia lucioasa, ca televiziunile cu telenovelele sau cu alte kestii cacofonice care prind la marele (că e al dracului de mare) public etc.
Cred că se cheamă profesionalism în vînzări. N-are nici o treabă cu elitismul, ci cu numărul de discuri vîndute.
Semnătură
.Logare humanum est.
Trimis: 29 Februarie 2008 04:47 AM
[ Ignoră ]
[ # 4 ]
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
exista de mult manele pe itunes
Semnătură
and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!
Trimis: 29 Februarie 2008 04:49 AM
[ Ignoră ]
[ # 5 ]
Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 28.03.06
Dar, de curiozitate, cum ati dat tocmai de ele? Ca banuiesc ca nu le-au facut reclama.
Semnătură
.Logare humanum est.
Trimis: 29 Februarie 2008 04:53 AM
[ Ignoră ]
[ # 6 ]
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07
Eu unu dupa ce am vazut primul post m-am dus si am dat la search “manele” ... si mi-a gasit
Semnătură
MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb
Trimis: 29 Februarie 2008 08:34 AM
[ Ignoră ]
[ # 7 ]
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Ce sa zic, parca DJ Coco feat. Briz Bling, whatever, sunt mai de soi decat Guta Salamul Minune…!
Trimis: 29 Februarie 2008 09:47 AM
[ Ignoră ]
[ # 8 ]
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07
altero - 29 Februarie 2008 08:34 AM
Ce sa zic, parca DJ Coco feat. Briz Bling, whatever, sunt mai de soi decat Guta Salamul Minune…!
Nu, asa este, iti dau dreptate, dar sincer iti spun ii prefer pe tiganii lor…
Semnătură
I take no joy in this, but I see no other way.
Trimis: 29 Februarie 2008 05:53 PM
[ Ignoră ]
[ # 9 ]
Sr. Member
Macuser din: 11.10.05
astia vin la pachet, de la casele de productie
Trimis: 29 Februarie 2008 07:24 PM
[ Ignoră ]
[ # 10 ]
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
mirceahr - 29 Februarie 2008 09:47 AM
altero - 29 Februarie 2008 08:34 AM
Nu, asa este, iti dau dreptate, dar sincer iti spun ii prefer pe tiganii lor…
poate usor offtopic: iaca potriveala . este putin exagerata dar sa nu judecam autorul ci “opera” sa!
Semnătură
and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!
Trimis: 29 Februarie 2008 08:51 PM
[ Ignoră ]
[ # 11 ]
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07
Incredibil! Sunt tare curios cum au ajuns astia pe iTunes Store?
Uitandu-ma la popularitate ma gandesc cum se inghesuie americanii sa isi puna ringtone pe iphone pe vijelie si ceilalti. :(
Trimis: 29 Februarie 2008 10:02 PM
[ Ignoră ]
[ # 12 ]
Member
Macuser din: 13.08.07
Bai ce rau imi pare ca sunt la munca si n-am aici iTunes…cum era traducerea aia la “beau azi si miine”..sau nu stiu cum naiba era, da’ e mortala.
Semnătură
We do not see things as they are, we see things as we are.
Trimis: 29 Februarie 2008 10:37 PM
[ Ignoră ]
[ # 13 ]
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
M-am abtinut de multe ori, ca tot timpul ma gandesc ca am deformare profesionala, dar: va rog frumos sa nu mai scrieti chestii care pot fi interpretate ca rasism etc. Acum ceva timp Agentia de Monitorizare a Presei a facut un studiu despre limbajul folosit pe net si e jale mare. Poate si din cauza iluziei de anonimat, oamenii varsa din ei chestii pe care nu le-ar spune in “alt” public.
In alta ordine de idei, nu am auzit critici mai dure la adresa manelelor decat cele ale lautarilor Romi. Si sunt unii care deja canta mai degraba un jazz fusion; meseriasi!