Despre talciocuri si curiozitati.
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.10.05

Macuseri,

Vreau sa gasesc informatii reale despre targurile de vechituri din Bucuresti. Sunt artist vizual si cumpar tot felul de chestii din ele pe care le transform in lucruri minunate :D. Pana la urma care este cea mai importanta caracteristica a utilizatorului de mac daca nu creativitatea?
Puneti cap la cap informatiile pe care le aveti sau intrebati vecinii de palier si ajutati-ma sa fac o harta 2008 a talciocului bucurestean.

Ce am aflat pana acum:
In Dr Taberei functioneaza un talcioc mic langa Piata Moghioros. Se tine sambata si duminica. La Valea Cascadelor mai este unul care e mai vechi si mai mare si care e deschis joia, sambata si duminica, se plateste intrare si e oarecum amenajat.
In Vitan pe langa targul de masini mai este un rudiment de talcioc, deschis doar duminica dupa cate stiu.
Cica ar mai fi unul in Pantelimon (langa Granitul) si unul in Berceni.

Haideti, nu fiti shy - spuneti tot ce stiti despre “vanzatorii pe ziar” smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

daca nu gasesti ce-ti trebuie in targurile din buc, poti incerca in Ungaria, la Debrecen
gasesti acolo absolut tot ce vrei…eu am fotografiat doar “departamentul IT”. pozele-s destul de nashpa deoarece le-am facut din mers…la nimereala. se uitau aia cam urat la mine

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Ma intereseaza foarte mult cele din Bucuresti. Ca daca ar fi sa vorbim de cele din tara, mai intreb daca e vreunul care sa il bata pe cel din Craiova…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05

Nu stiu cum e cel de la Craiova. In schimb, stiu de vreo 15 ani cum e cel de la Negreni

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Ăla din Pantelimon - care era cel mai mare - s-a desființat :(
Când dau de “omul meu” îți zic de toate care mai există.

[ Modificat: 01 Martie 2008 12:04 AM de psergiu ]
 Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Ala din Pantelimon era cel de “langa pod”?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Ăla de peste drum de Cora - la capătul lui 14. Se întindea de acolo până pe pod.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP