Problema sleep mode
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Tocmai ce am cumparat un MacBook Pro observ ca nu se trezeste de fiecare data din sleep, adica aud SD cum se misca cand ridic capacul dar monitorul ramane negru si singura solutie pe care o am ca sa pot lucra cu el in continuare este un reboot sovietic :(

Rog ajutor urgent!!!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ai cumva instalat widget-ul iStatPro? Ca cica el ar fi de vina (cu toate ca nu prea-mi vine a crede).

Ai facut toate update-urile, nu?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Malul indiguit al Dambovitei
Macuser din: 08.10.07

Face de fiecare data sau doar ocazional? Ca si al meul a mai dat niste dude din cand in cand de l-am stins de la buton ca nu mai iesea din sleep. Dupa aia am remarcat ca trebuie sa il las ceva si pana la urma iesea singur fara sa il mai opresc hard.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Da am instalat iStat Pro in rest e update facut la zi, si mie imi vine greu de crezut ca istat sa fie devina dar il scot si incerc.
judge: Face doar ocazional deci nu de fiecare data dar totusi destul de des.

Incerc sa scot iStat si revin daca da rezultate.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

Si mie mi se intampla le fel, si lui sorin; dupa ce am scos iStat nu am mai avut probleme. Naiba stie.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Da l-am scos si am resit sa il trezesc de 3 ori fara probleme deci se pare ca sa rezolvat problema pacat doar ca mie imi placea mult iStat si mi se parea destul de util asa face si cu iStat varianta simpla sau numai cu Pro?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Asa cum a spus si altero mi s-a intimplat si mie , si rau m-am mai chinuit si enervat , si era de la istat pro ,  dupa ce l-am scos nu am mai avut probleme , din noiembrie pina acum

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

poco, ia vezi daca te coafeaza MenuMeters

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

am patit ceva asemanator de curand, si tot nu de demult am pus si iStat
era descarcat de mai multe ore si am pus mufa ca sa incarce. s-a trezit din sleep dar capacul era inchis. dupa o vreme am deschis capacul si era negru > reboot sovietic.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ar fi cazul sa scriem pe versiontracker chestia asta? Chiar numai noua ni se intampla?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Si eu am MBP, iStat nu ma tulbura niciodata.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

poate are legatura cu ce versiune de MBP este folosit iStat eu am MBP ver 3.1
voi?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator

Da, scuze, cica doar la Santa Rose apare.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

Si eu am avut problema asta. Aveam istatpro instalat. L-am dezinstalat, dar problema a continuat.
Am facut ceea ce scrie aici si s-a rezolvat.
Nu stiu daca este cea mai buna rezolvare, dar acum nu mai face si se “trezeste” mai repede.

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

asta explica de ce daca se descarca bateria de tot in sleep, totul se poate relua de unde a ramas.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Eu folosesc Smart Sleep. Imi placea mai mult PBul care adormea si se trezea instant. N-o fi 100% safe, dar faptul ca are prag de baterie si isi schimba comportamentul, ma ajuta sa ma simt mai in siguranta.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

‹‹ iBook G4 - recomandari ?      probleme HDD ››