Frati iPhonari, am o problema: una amica are un iPhone 1.1.2, nu stiu cu ce deblocat, ca asa a venit.
A instalat cu Installer niste joace si i-a disparut Installerul de pe ecran. Deci, s-a dus pe ecranul 2, dar nu poate da cu degetelul ca sa treaca in urmatorul ecran; nu-i apar punctulete ca sa-i indice ca ar fi mai multe ecrane.
Ce poate sa faca? Daca da Reset All Settings, sau Erase All Content and Setitngs ce se intampla? Eu as banui ca isi sterge tot, inclusiv acele jocuri, deci i-ar aparea inapoi Installerul. Asa e? Sau isi bricuieste fonu’?
Si dup-aia ce sa faca pentru ca sa ii apara mai multe ecrane cand se umple primul?
Mersi pentru un raspuns rapid (ca nu mai doarme fata…)
Daca intri cu noul Independence beta o sa poti intra in tabul de customize si de acolo sa stergi aplicatiile in plus pana reapare installerul. http://code.google.com/p/independence/
Reset am dat eu acum 2-3 zile si nu a sters programele.
Sau să intri prin SSH și să reinstalezi Installer-ul.
just re-install your installer:
1. download Apptapp for windows http://www.iphonealley.com/news/appt…ndows-released
But if you have a mac OS they have one as well.
2.Save this file to your computers harddrive, Extract the file. do not open or run it yet.
3. Now Close the itune program which was running . check with task manager by presing Ctrl+Alt+del at same time to make sure it is closed.
4. now open the file AppTapp which was exracted.
5. let the program run by itself..it will pause at different intervals but dont panic…you will also see a yellow triange in your iphone screen Saying TO START iTUNE …dont do anything…just let the program to finish what it was doing….
6. your iphone will then reboot by itself…then slide unlock on your iphone…walla Installer Icon is back!!!
7. this time make sure you open installer again and install rsbt or dock me i used Dock…now you can access all Icons 16+++ which can’t be seen on your iphone’s front screen
ideea e ca installerul iese din ecran, nu ca nu exista. EDIT: poate la reinstall il pune in capat, dar nu pot confirma.
ca sa ii apara apoi mai multe ecrane, dupa ce rezolva, trebuie sa instaleze summerboard, versiunea pentru 1.1.2. , adica old.
P.S. am mai patit asta cu incepatorii, de aia ii instruiesc pe toti sa-si puna summerboard sau altceva asemanator ca sa acceseze toate icoanele. Oricum, ai telefonul meu man. Suport 24/24, oricum ma plictisec de moarte in hotelul asta la capatul lumii.
mircea, zi-mi si mie ce am eu pe aifon de vad mai multe pagini? daca mai stii.
Sorry de delay dar nu am fost in zona; e patch-uit de mine de asta merge( parca…) jailbreakme.com parca nu a vrut sa mearga atunci cand am fost noi la barul ala Altero… eu asa tin minte, nu?
Sfatul meu… ‘rade-l’ de tot, ii faci tu jailbreak, unlock etc. si in felul asta you can ‘keep an close eye’ ... nu conteaza ca are windows, tu il faci pe mac, si ea il foloseste pe ce vrea/are
am si eu o problema…am bagat cu ibrickr o aplicatie rsBt si ma lasa sa imi aleg cate icoane vreau pe desktop…si am dat din gresala ZERO…si akum numai stiu cum sa fac a loc..nu am pe ecran nici aplicatia nici settings sau altxceva..stiti cum sa dau restore sau ceva?!pls