2 din 2
2
Sa nu mai aud ca Macurile sunt mai scumpe decat PCurile comparabile!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
psergiu - 05 Martie 2008 02:52 AM

Ia zi - tu ai participat cumva la Scrapheap Challenge ? Ca pe ăia i-am mai văzut făcând orice din componente. Si ei aveau mari probleme cu compatibilitatea componentelor.  tongue wink

Dacă tu ai banii necesari, eu îți pot construi un sistem mai puternic decât un Mac Pro… chiar și dublu-procesat (Intel Skulltrail e deja disponibil). Nu va avea MacOS X dar poate arăta chiar mai frumos decât un Mac Pro folosind o carcasă Lian-Li și benchmark-urile îți vor arăta rezultate în fața cărora ironia e nefolositoare. Și eu sunt utilizator de Mac, îmi place foarte mult, OS X e mult peste Windows fie el XP sau Vista, dar d.p.d.v. hardware, macul e ca orice alt PC. În plus, nu toată lumea vrea același lucru de la un calculator; dacă macul poate fi comparat cu o mașină de F1, să știi că-s alții care vor doar off-roadere…

GabrieL - 05 Martie 2008 02:53 AM

canaris: dar tot nu sunt mac-uri… tot au o cutie in care stau fire chiar daca le ascunzi tot se vad mațele…tot nu sunt la fel de silent and so on.

Nici n-am susținut vreodată că sunt macuri. Pentru fire există cable management, iar despre silențiozitate… ca să folosesc din nou analogia cu mașinile, pe unii nu-i deranjează să audă huruitul motorului, ba dimpotrivă.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
GabrieL - 05 Martie 2008 02:53 AM

cred ca sunt acceptate ambele variante
desi dupa mine corecta ar fi ansamblarea=fr. ensembler

Cu o singura observatie:
ASAMBLÁ vb. I. tr. A reuni, a îmbina (piese, hărţi etc.). [< fr. assembler].

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

holly molly uitasem de assembler. silly me..

canaris: si cu cable management… tot se vad mațele… si oricum daca face ca vaporul si nu-l deranjeaza… ori e surd ori e tampit.

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Uite cazul ofertei unui notebook care, având în vedere configuraţia, are un preţ pur şi simplu excelent…

Semnătură 

The Day Is My Enemy

2 din 2
2