mi-ar prinde bine o mana de ajutor - nu pot sa trec de restore mode
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

situatia arata cam asa:
Mac OS X 10.4.11
iphone spart 1.0.2 cu independence si apptapp (prin septembrie07 - thanx huk).

am vazut ca ziphone 2.5 permite upgrade “facil” la 1.1.4, dar tb sa il aduc la 1.1.4 din itunes.
am incercat restore din itunes pentru a-l aduce la 1.1.4 si stau in facta aceluiasi ecran apple logo, spinning wheel (2sec?) , un scurrt screen alb si - loop aceeasi poveste.
daca tin apasat power &home;, apoi doar home pot sa aduc ifonul in faza de triunghi galben p- Please Connect…

am incercat sa il aduc la 1.0.2 cu apptapp, dar incepe sa instaleze si “please be patient. it will take 2-3 min” se transforma in 23 min si still going.

please advise.

mersi in advance.

d

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
dannos - 01 Martie 2008 03:50 PM

situatia arata cam asa:
Mac OS X 10.4.11
iphone spart 1.0.2 cu independence si apptapp (prin septembrie07 - thanx huk).

am vazut ca ziphone 2.5 permite upgrade “facil” la 1.1.4, dar tb sa il aduc la 1.1.4 din itunes.
am incercat restore din itunes pentru a-l aduce la 1.1.4 si stau in facta aceluiasi ecran apple logo, spinning wheel (2sec?) , un scurrt screen alb si - loop aceeasi poveste.
daca tin apasat power &home;, apoi doar home pot sa aduc ifonul in faza de triunghi galben p- Please Connect…

am incercat sa il aduc la 1.0.2 cu apptapp, dar incepe sa instaleze si “please be patient. it will take 2-3 min” se transforma in 23 min si still going.

please advise.

mersi in advance.

d

Au mai fost semnale că sînt probleme la download de firmware de pe serverele apple. S-ar putea să fie asta cauza. Încearcă să download-ezi firmware 114 și să aplici metoda cu shift+restore. Ar putea să meargă.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

vrei sa spui option(manual select firmware-restore? am incercat.

imi da unknown error oocured-1. genul de mesaj pe care il primeam la fiecare incercare de rsestore manual sau automat cu diferite verisuni(1.0.2, 1.1.1, 1.1.4) doar ca cifrele difera: 1602, 2000 etc

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Foloseste ziphone fa un erase, optiunea se numeste iErase dupa care, il bagi in DFU, si incearca sa faci un RESTORE la 1.1.4.
Sa nu te sperii daca dupa ierase apare un mesaj de genu “iPhone cannot make calls.Needs Repairs!” e ok sa zica asa, ii trebuie un RESTORE   smile
Sa zici daca a mers.

[ Modificat: 01 Martie 2008 09:22 PM de mirceahr ]
 Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

icand sa fac miscarea? pe triunghi galben, pe loop? cu itunes-ul/helper-ul inchis?

mersi de suport

d

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Il conectezi la calculator si astepti sa il vada itunes, nu trebuie sa il bagi manual in restore mode, dupa ce a terminat itunes cu syncul deschizi ziphone; ii dai din ziphone optiunea de ierase, dupa care, tot din ziphone ii dai enter dfu mode, si itunes il vede ca e in recovery mode, si ii dai doar restore, cand folosesti ziphone nu trebuie sa inchizi itunes, merg foarte bine cele 2 impreuna smile

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.03.08

daca am versiunea 1.02… si dau din itunnes upgrate ....mai fac ceva cu telefonul sau se duce draq?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

chill,
asta am facut si eu.
si am reusit pana la urma sa ii dau de cap.
ATENTIE: firmware-ul e mare si se poate corupe usor la DL, mai ales daca esti wireless. pune cablul cand il dai jos.
mie mi-a luat 2 zile sa descopar ca asta este motivul pt care nu-mi iesea “operatiunea”...

thanx mircea again.

d