1 din 2
1
Un telefon mobil caruia ii place de mac
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Aseara mi-am schimbat si eu mobilul si mi-am luat un SE k750i si can ajung acasa si incep sa butonez pe el gasesc o chiestie interesanta numita control la distanta, si incep sa butonez observand ca deodata pot sa folosesc telefonul ca mouse, prin bluetooth. Super tare frate, tastele numerice devin scroll orizontal si vertical iar prin micul joystick al telefonului te poti juca excelent cu mac-ul, mie mi s-a parut ceva deosebit mai ales luand in cont faptul ca cei de la sony nu au soft special pt mac si asa ca cu drag and drop merge excelent, oricum sunt super incantat ca am gasit un telefon care se intelege asa bine cu ibook-ul meu si ca nu trebuie sa mai fie gelos pe macbook pro care are telecomanda, pt ca acum are si el. smile))

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

bravo!  daca citesti pe forum, o sa afli si la ce poate fi folosit cincret telefonul tau //  foloseste cu incredere butonul search
wink

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

sorry, nu am vazu ca s-a mai discutat, il rog pe Tudor daca poate sa stearga topicul

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Apple are de cand stiu eu o slabiciune pentru SonyEricsson. Toate merg struna cu telefoanele lor. Cu altele insa, nu va bucurati prea tare ca nu aveti de ce. smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Sau, mai degraba, oamenii de la SonyEricsson sunt mai cooperanti in ceea ce priveste lumea Mac, spre deosebire de alti producatori, cum ar fi Nokia.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

E o chestie de marketing. Ericsson a dat multe chifle, apoi, ca sa-si fidelizeze clientii, l-a facut pe dracu-n patru. Nokia e un fel de Microsoft. Ii doare undeva de alte sisteme. IT-ul lor e Microsoft. Asta e tot.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Sincer pe mine ma mira ca SE este asa de prietenos cu mac os x ,mai ales prin faptul ca ei sunt oarecum concurenti cu apple atat prin sony vaio cat si prin seria de mp3 playere walkman, insa nu ma plang e excelent ca exista producatori care se gandesc si la utilizatorii mac,  si ar fii frumos daca ar lansa si o versiune de soft pt osx

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Pentru ce sa lanseze versiune de soft? Mi se pare ca poti face destule cu OSX.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Yap ai dreptate, probabil de-aia nici nu s-au mai deranjat

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

Am si eu o intrebare . Reusesti sa trimiti si sms-uri cu address book ? Eu am SonyEricsson P900 si nu reusesc sa trimit mesaje. In rest comunica perfect cu powerbook-ul meu pe bluetooth.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu am T610 si merge totul foarte bine. Ar trebui ca si P900 sa poata, ca doar e mai destept. smile

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Sincer nu am incercat, ca eu nu prea dau sms, insa cand o sa ajung acasa diseara o sa incerc si te informez

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member

Poate mai trebuie facut ceva, o setare, nu-mi dau seama. Totul este OK, scriu mesajul, send si nu se intimpla nimic. Poate ma ajutati voi. Sunt o admiratoare sonyericsson, acum am instalat si o varianta de office si comunica excelent cu powerbook-ul, poti transfera fisiere word, excel si powerpoint. Numai cu sms-urile nu am reusit. Nu ca mi-ar trebui neaparat, caci mesajele sunt usor de scris si pe telefon , dar ....de ce nu ?

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
varsator - 20 Februarie 2006 04:33 PM

scriu mesajul, send si nu se intimpla nimic.

Pai nici nu trebuie sa se intample ceva: mesajul se trimite si gata. Nu ai nici un feedback, e adevarat.
Intreaba pe cel caruia i-ai adresat mesajul daca l-a primit sau nu.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
varsator - 20 Februarie 2006 04:33 PM

Poate mai trebuie facut ceva, o setare, nu-mi dau seama. Totul este OK, scriu mesajul, send si nu se intimpla nimic. Poate ma ajutati voi. Sunt o admiratoare sonyericsson, acum am instalat si o varianta de office si comunica excelent cu powerbook-ul, poti transfera fisiere word, excel si powerpoint. Numai cu sms-urile nu am reusit. Nu ca mi-ar trebui neaparat, caci mesajele sunt usor de scris si pe telefon , dar ....de ce nu ?

poate gasesti mai multe raspunsuri aici
http://www.macuser.ro/index.php/tips/articol/trimiterea_sms_urilor_din_address_book/

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BÜKREŞ
Macuser din: 09.02.06

Am un SE W800i insa nu reusesc sa-l vad deloc cu iSync. Exista si o alta metoda ?

Semnătură 

Florin Hatmanu / Graphic Designer

1 din 2
1