Pai nici nu trebuie sa se intample ceva: mesajul se trimite si gata. Nu ai nici un feedback, e adevarat.
Intreaba pe cel caruia i-ai adresat mesajul daca l-a primit sau nu.
Ba are, culmea ... foarte non-Apple-style. Îl trimite și “aia e”, ca un pachet UDP. Eu țin delivery reports activate pe telefon, și chiar m-a mirat faptu’ că nu dă nici un semn dacă SMS-ul a fost trimis sau nu (într-un caz, mesajul nici măcar nu a ajuns la telefon, despre raport de transmitere nici nu încape vorbă, iar Address Book nu a spus nimic despre problema asta).
De pe telefon pot trimite mesaje fara nici o problema, doar cu address book-ul nu reusesc.Daca scriu un document word , il transfer pe bluetooth si apoi in transmit din telefon e OK, merge.
am citit , dar degeaba, totul este ok inclusiv send, dar mesajul nu pleaca. Nu vreau sa va mai deranjez cu aceasta problema deoarece cu p900 sa trimiti mesajele direct nu este o problema, m-a deranjat doar faptul ca nu am reusit. Nu este singura nereusita, mai am si probleme cu o imprimanta la care am atasat adaptor bluetooth si desi telefonul o vede nu pot sa printez direct de pe telefon. (Bine ca merge cu powerbook-ul si uite asa mai scapam de ceva cabluri!)
mie imi merge perfect cu nokia 6600 si un SE k700i. chiar ma mirat ceva si anume ca pentru nokia 6600 imi trebuie sync agent instalat pe telefon iar pe k700 nu! discriminare dar nu ma supar merge. este ceva in neregula la tine, nu stiu ce anume.
De pe telefon pot trimite mesaje fara nici o problema, doar cu address book-ul nu reusesc.Daca scriu un document word , il transfer pe bluetooth si apoi in transmit din telefon e OK, merge.
Varsator, am avut aceeasi problema cu P900 si Powerbook G4…doar ca mie nu-mi mergea nici Salling Clicker…cat pe ce sa-i dau un mail urat lui mr. Salling;)
Dar asa am gasit si solutia: du-te in Bluetooth, da-i “remove from favorites” lu’ P900 , dupa care “set up new devices” cu toate optiunile pe care ti le propune Bluetooth Setup Assistent bifate, pairing nou , restart si la comp si la P900 ( nu sunt sigur ca e absolut necesar dar eu asa am facut) si voila!
Daca nu merge din prima nu te descuraja, insista!
Multumesc pentru sfaturi, am incercat, cu restart cu tot, se vad cele 2 dispozitive, chiar vad cind ma suna cineva, pot sa raspund, dar cu sms-ul tot nu merge si zau daca mai inteleg ceva. Pentru ca ai p900 vreau sa te intreb daca folosesti quickoffice ? Ma intereseaza ceva detalii.