Ajutor! Memorii Mac Pro
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 26.01.07

Salutare!

As avea nevoie urgent astazi, cel tarziu maine, de niste placute de ram de cel putin 1GB pentru un MacPro.

Din pacate nu gasesc nicaieri, astazi sau maine, sa cumpar memorii de cel putin 1GB compatibile cu MacPro-ul.
Asa ca daca are cineva si ar putea sa le imprumute pana luni, chiar si contra cost, ar fi super.

Am 4GB ram, dar din pacate sunt 8 x 512MB.
Este vorba de un proiect in archicad, la care zice ca nu are suficienta memorie pentru randare 3D. Proiect ce trebuie finalizat pana luni.

Valabil doar pentru cei din Iasi.

Multumesc anticipat!

Semnătură 

What a fine day for science!?!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Daca imi permiti sa iti dau o idee: Poate te lasa cineva sa faci rendarea contra cost/ contra bere pe un macpro din Iasi….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

este si asta o varianta. dar gasesc pe cineva care sa aibe un mac pro cu mai mult de 4GB ram in iasi?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
bugy - 02 Martie 2008 01:41 AM

este si asta o varianta. dar gasesc pe cineva care sa aibe un mac pro cu mai mult de 4GB ram in iasi?

Nici nu știi ce mulți sînteți, mai rămîne doar să vă cunoașteți și personal. Cred că o_mores te poate ajuta.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

deja e tardiv…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

din pacate nu am gasit pe nimeni care sa ma ajute in aceasta problema.

se poate inchide topicul

Semnătură