NewsFire e gratis acum
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Vă amintiți de vremurile când unii dintre noi căutam ca disperații un serial sau crack pentru NewsFire? smile
Acum nu mai e nevoie, pentru că NewsFire e gratis.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Yay !
Dar intre timp am descoperit Netvibes.com si a fost dragoste la prima vedere. :D

Oare Newsfire asta merge sincronizat cu .Mac ?

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Sincronizat cu .Mac? Adica citesti din 2 locuri diferite si vrei sa ai feed-urile sincronizate? Pai asta face NetNewsWire. Citesti ce e nou la birou si cand ajungi acasa ce-ai citit e deja bifat. Plus ca daca adaugi un feed acasa spre exemplu il vei regasi si in NewsWire-ul de la birou.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

NNW se sincronizează mai bine și mai frumos cu situl companiei-mamă, NewsGator.com. În plus, ai acolo contul tău și toate feed-urile din aplicație le găsești sincronizate și în readerul online.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

~/Library/Preferences/org.xlife.NewsFire.plist

Am facut cu Automator Sync la fisierul asta pe serverul FTP si merge ca .Mac :D (PS: Asa faceam cu Safari inainte sa-mi iau .Mac).

Raman fidel Netvibes. Stie mult mai multe, si in versiunea care se prevesteste ... cica o sa cam rupa tot :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)