sau in cazul in care nu vrei sa le exporti din iPhoto faci ctrl click (click dreapta) pe librarie, Show Package Contents si le iei direct de acolo din folderele “Originals” sau “Midified” in caz ca ai facut corectii pe imagini
Nu trebuie sa exporti nimic, copiezi Library-ul si pe PC o sa se vada ca un simplu folder in interiorul caruia gasesti tot.
Si raman organizate pe events?
Am vreo 10.000 de poze in iPhoto si ma pregatesc sa mai import 20.000, sa le sortez pe evenimente, sa le pun taguri, etc. Si pentru ca e destul de mult de munca mi-am pus problema ce s-ar intampla, Doamne fereste, daca ar trebui sa ma intorc la pc? Am muncit degeaba sau nu?
Da-i Show Package Contents si o sa vezi cum sunt organizate. Fiecare eveniment este un folder.
P.S. Intrebarea ta este: Daca ma mut de aici din Drumul Taberei pe o Statie Orbitala o sa trebuiasca sa-mi rearanjez cartile din biblioteca? Am muncit degeaba?
Am vazut. Sunt ok, puse in directoare cu eventurile
Dar tocmai am realizat ca atunci cand eu dau rotate la o poza imi face o copie pe care o baga in modified. Asta inseamna ca eu am de 2 ori poza pe disc (ramane si in originals). E foarte ciudat, cam umple discul degeaba.
Eu inteleg sa-mi salveze o copie daca fac modificari de culoare sau chestii mai complexe, dar nu daca-i dau rotate.
E stupid sa-mi copieze toate pozele pe care le rotesc. La ce mi-ar folosi, sa-mi aduc aminte daca am rotit-o la dreapta sau la stanga?
Ar fi logic si normal sa puna si ei undeva o optiune prin care sa alegi sa nu-ti mai faca asta, asumandu-ti riscul de a ramane cu pozele rotite pentru totdeauna.
Eu inteleg sa-mi salveze o copie daca fac modificari de culoare sau chestii mai complexe, dar nu daca-i dau rotate.
E stupid sa-mi copieze toate pozele pe care le rotesc. La ce mi-ar folosi, sa-mi aduc aminte daca am rotit-o la dreapta sau la stanga?
Ar fi logic si normal sa puna si ei undeva o optiune prin care sa alegi sa nu-ti mai faca asta, asumandu-ti riscul de a ramane cu pozele rotite pentru totdeauna.
E vorba de orice modificare,chiar și rotate e percepută ca o modificare.
Nu cred. Si pe mine ma enerveaza, si nu am gasit nimic. Mi se pare de-a dreptul stupid sa salveze copie pentru un banal rotate. O solutie ar fi sa rotesti imaginile inainte sa le importi, cu preview.. Stiu, e aiurea, dar… Calea Apple