tinand cont ca a mai existat un topic cu ipod video, care a fost inchis in cele din urma, mi-am zis ca poate v-ati ‘saturat’...
off-topic: si bine ca mi-am amintit, pe majoritatea forumurilor, am vazut ca atunci cand pui un site care se termina cu extensie de imagine, in post iti apare poza, ceea ce se intampla si daca dau priview (aici ma refer), dar cand am l-a pus, nu mai apar pozele. bug? tre sa pun eu ceva inainte/dupa link?
am uitat ca mi’l va face link
trebuie sa pui paranteza dreapata “[” apoi url si iar paranteza dreapta “]” dupa care bagi adresa si apoi
paranteza dreapta “[” “/” “url” “]”
si gata
Ma bucur ca inca nu am vazut pe la noi fake-uri de aste, ca asta ar mai trebui, de parca nu ar fi luat romanii suficiente tzepe la viata lor. Merci pt post Vaxxi, e bine de stiut.
Uite ca si baietii de la noi se misca repede si aduc si ei gunoaie cu speranta ca necunoscatorii o sa-si arunce banii pe geam(si nici macar nu au bunul simt sa le vanda la preturi mai mici) http://www.comenzi.ro/product_info.php?cPath=19_97&products_id=1096
Va rog sa observati ca totusi au scris ca nu e produs de apple. Noroc ca romanii nu stiu asa bine ce e cu ipod si ce e cu apple asa ca merge de o tzeapa