Ma bucur ca inca nu am vazut pe la noi fake-uri de aste, ca asta ar mai trebui, de parca nu ar fi luat romanii suficiente tzepe la viata lor. Merci pt post Vaxxi, e bine de stiut.
Uite ca si baietii de la noi se misca repede si aduc si ei gunoaie cu speranta ca necunoscatorii o sa-si arunce banii pe geam(si nici macar nu au bunul simt sa le vanda la preturi mai mici) http://www.comenzi.ro/product_info.php?cPath=19_97&products_id=1096
Va rog sa observati ca totusi au scris ca nu e produs de apple. Noroc ca romanii nu stiu asa bine ce e cu ipod si ce e cu apple asa ca merge de o tzeapa
măi să fie, da’ ăștia folosesc imagini aparținând lui apple!!! chiar daca le’au mai blur’at pe-ici-pe-colo.
Ma gandesc cum o fii sa ai site de asta cu produse a la Tzapa, nu le e rusine, si sunt sigur ca sunt oameni care nu au zitit bine pe acolo si nu se prea pricepeau la apple si s-au trezit ca au dat bani pe gunoaiele alea
Sunt curios cum o sa implementeze blueray in ipod-uri, insa sunt si mai curios daca urmasul lui Power Mac o sa aibe si unitate de citire blue ray, pt ca sony are deja programata lansarea pt primul pc cu blue ray si ar fii pacat ca apple sa nu ridice stafeta
kracker lol, e invers problema, Apple vrea ca pe discurile blu-ray sa fie prezent si continut in format pentru ipod. Nicidecum nu cred ca se gandeste apple sa bage blu-ray-uri in ipod.
kracker lol, e invers problema, Apple vrea ca pe discurile blu-ray sa fie prezent si continut in format pentru ipod. Nicidecum nu cred ca se gandeste apple sa bage blu-ray-uri in ipod.
Si dupa ce cumperi acel blue ray - disk care are pe el si continut in format Ipod, imi zici cum il citesti ca sa il poti pune pe Ipod, ca mie caloriferul nu-mi citeste blue-ray, de-asta ziceam, pt ca formatul blue-ray implica cu totul alt cap de citire si ca sa poti sa folosesti continutul trebuie sa si ai unde sa il accesezi.
Pai il citesti din computer, nu? De unde iTunes il va vedea automat si te va intreba daca sa il transferi pe ipod…
(bineinteles, cand vor veni powermacurile noi cu suport blu-ray - asta zic si eu ca speculatie)
Oricum, mai e ceva vreme pana cand vor fi la preturi convenabile unitatile blu-ray.
Ah si acum mi-am adus aminte, la GDC 06 (game dev. conference), Phil Harrison, cel responsabil cu Playstation 3, a mentionat interconectivitate cu iPod, asa ca s-ar putea sa nici nu ai nevoie de computer. Mi se pare desteapta miscarea celor de la Apple. Si sper ca va avea succes.
Cat are un filmuletz de ipod? 100? 200de mb? maruntis pentru un Blu-ray de 45 de gb.
Edit: playstation3 va veni cu un cititor de blu-ray, daca se intreba cineva unde e legatura.
Eu sincer de abia astept sa vad daca cei de la apple baga macar optional si blueray pe Mac Pro(power mac), si daca nu eu zic ca o sa aibe un pic de suferit ca deja sunt multe firme bagate in inarmarea cu blueray, printe care si Dell, si sper ca vor annticipa miscarea de piatza cei de la apple.
Si pe langa subiect, nu m-am prea jugat io pe pc la viata mea, dar daca scot astia Playstation 3 pe la 600$ cu blueray si hd 1080 direct m-am dus sa-mi iau unul
Apple sunt in tabara Blue Ray si o sa le introduca la un moment dat.
Chestia e ca inca razboiul nu e terminat si mai bine ar fi sa puna unitati care sa vada ambele formate + cele vechi. Si oricum, mi-e frica sa ma gandesc cat o sa coste un blank Blue Ray! Noi inca cu greu ne permitem un Dual Layer (si nici vesticii nu sunt cu mult mai veseli).
Cat despre Play Station 3, da dom’ne, pare sa fie o scula misto. Si eu sunt curios s-o vad la treaba. Doar ca se pare ca au probleme inca.
Si apropo de blue ray si compatibilitatea cu formatele vechi, in linkul lui alero sub articolul cu Isight e un articol despre lansarea de catre Benq a unei unitati de citire cu trei capete care sa poata citi si formatele mai raspandite